Опції 50 СМС та 100 СМС Європа

Anonim

Величезні розцінки на послуги роумінгу стали звичними для багатьох мандрівників. При цьому про оптимізацію своїх витрат замислюється лише незначна частина абонентів Мегафона. Як ми можемо знизити розцінки на SMS – найдоступніший спосіб зв'язку зі світом у роумінгу? Для цього слід використовувати опції Мегафону "100 СМС Європа" та "50 СМС Європа". Обидві представлені опції орієнтовані на тих, хто вирушає подорожувати Європою І обидва пакети працюють тільки при знаходженні на території європейських країн. Надсилати повідомлення ми зможемо у будь-яку точку світу. Поговоримо про дані SMS-пакети та розберемо способи їх підключення.

Роумінг опція «50 СМС Європа»

Опція «50 SMS Європа» - це наймолодша пропозиція для мандрівників Європою. Обов'язково підключіть її, якщо плануєте вирушити в тур європейськими країнами.

Опис опції «50 СМС Європа»

Опція «50 СМС Європа» від Мегафону пропонує абонентам пакет із 50 SMS-повідомлень, які можна надіслати до будь-якої точки світу. Але діє він лише при знаходженні на території європейських країн – Туреччини, Фінляндії, Ірландії, Вірменії, Німеччини, Іспанії, Греції, Словенії, Швейцарії та багатьох інших (докладний перелік наведено на сайті Мегафону). Ця опція може бути підключена до будь-яких тарифних планів, призначених для фізичних та юридичних осіб.

Термін дії підключеного пакета становить 30 днів, після чого він відключається роумінговими розцінками.Після закінчення терміну дії пакет автоматично вимикається. При необхідності опцію можна підключати необмежену кількість разів після закінчення терміну її дії – це дозволить відчути реальну економію на відправці SMS-повідомлень.

Як підключити та вимкнути опцію

Для того щоб підключити опцію «50 SMS Європа» від Мегафона, наберіть USSD-команду 11411 або надішліть SMS з текстом «50 Європа» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 0500989 Для перевірки залишку SMS скористайтесь USSD-командою 558 або відправте слово «залишок» (без лапок) на сервісний номер 0500989.

Роумінг опція «100 СМС Європа»

Ця опція надає виключно вигідні розцінки на відправку SMS по всьому світу. Неодмінно скористайтеся цією пропозицією, якщо ви збираєтеся відвідати одну або кілька країн Європи.

Опис опції «100 СМС Європа»

Опція «100 SMS Європа» практично ідентична опції «50 SMS Європа». Розмір включеного пакета становить 100 SMS, вартість пакета становить 295 рублів (виходить, що вартість відправки одного SMS складе менше трьох рублів). Абонентська плата відсутня, а термін дії SMS-пакета становить 30 днів

Пакет SMS у рамках даної опції працює тільки на території країн Європи, повний список яких опублікований на офіційному сайті оператора Мегафон. За потреби абоненти зможуть підключати одночасно кілька пакетів SMS. Спілкуватися можна не тільки з європейськими, але і з російськими абонентами.

Як підключити та вимкнути опцію

Для того щоб активувати опцію «100 SMS Європа» від Мегафона, наберіть USSD-команду 114 або відправте SMS з текстом «100 Європа» (без лапок) на короткий сервісний номер 0500989. Для перевірки залишку доступних SMS скористайтесь USSD-командою 558 або надішліть слово «залишок» (без лапок) на сервісний номер 0500989.

Для керування опціями «50 SMS Європа» та «100 SMS Європа» ви можете скористатися «Особистим кабінетом» Мегафона – з його допомогою керувати опціями набагато зручніше, ніж за допомогою SMS та USSD-команд. Дострокового відключення представлених в огляді опцій не передбачено