Як перевірити баланс на сімці Yota через інтернет

Anonim

Використання послуг зв'язку від Yota має на увазі, що на особовому рахунку абонента обов'язково повинні лежати кошти – інакше доступ до мережі буде обмежений. І щоб завжди залишатися на зв'язку, потрібно стежити за балансом і своєчасно поповнювати його, використовуючи ті чи інші платіжні інструменти. Усі способи оплати Йота вже розглядалися на сторінках нашого сайту. Як перевірити баланс на Йоті? Цим питанням задаються багато абонентів. Щоб відповісти дати відповідь, ми розглянемо всі способи перевірки балансу цього нового мобільного оператора.

Дізнаємось стан рахунку через інтернет

Новий оператор стільникового зв'язку Yota орієнтований на просунутих користувачів, які активно користуються послугами недорогого безлімітного інтернету. І немає нічого дивного в тому, що баланс на модемі Йота, на смартфоні або планшеті ми можемо дізнатися за допомогою всесвітньої павутини. Спробуємо розглянути, як перевірити баланс рахунку на Yota через інтернет на всіх цих пристроях :

  • Користувачі смартфонів можуть зробити запит балансу через мобільний додаток від Yota. Запустивши програму, ми побачимо на екрані пристрою баланс свого особового рахунку. Тут же ми знайдемо іншу інформацію щодо свого облікового запису в мережі. Програма встановлюється з магазинів для пристроїв на Android, Windows Phone та iOS;
  • Користувачі планшетних ПК можуть подивитися свій баланс за допомогою аналогічної програми. На мобільному воно дозволяє уточнити баланс та хвилини, включені до пакета послуг. На планшеті можлива лише перевірка балансу;
  • Власники модемів та роутерів можуть перевірити рахунок на Yota через веб-інтерфейс.

До речі, якщо використовуваний планшетний ПК підтримує відправку USSD-команд, ми можемо перевірити баланс на сімці за допомогою команди 100 Щоб отримати інформацію про баланс на модемі Yota через інтернет, потрібно пройти обов'язкову процедуру реєстрації свого профілю. Реєстрація виконується на сайті оператора шляхом послідовного заповнення форм.

Як перевірити баланс Йота на телефоні

Використання USSD-команд – це класичний спосіб перевірки балансу свого особового рахунку з телефону. Так як Yota (Ета) є оператором мобільного зв'язку, то тут також є підтримка USSD-команд. Для того щоб перевірити баланс на сім-карті від Yota, потрібно використовувати команду 100 - стан балансу відобразиться на екрані мобільного телефону або смартфона.Існує й інший спосіб перевірки балансу на телефоні – за допомогою мобільного додатка від Yota Для цього потрібно просто запустити програму, після чого баланс відобразиться на його головному екрані. У цьому ж додатку ми знайдемо і додаткову фінансову інформацію.

Перевірка балансу на телефоні без додатку стане в нагоді власникам традиційних трубок, які не є смартфонами. При недоступності вищезазначених інструментів уточнить баланс телефону довідкової служби Йота 8-800-550-00-07. Фахівець перевірить інформацію за номером і видасть особі, що звернулася. Дізнатися баланс на Yota через СМС неможливо.

Перевірка балансу з планшета

Як подивитися баланс на Йоті за допомогою планшетного ПК? Як уже говорилося, власники планшетів зможуть отримувати фінансову інформацію за своїм номером через мобільний додаток.