Як взяти обіцяний платіж на Yota

Anonim

Новий оператор стільникового зв'язку Yota позиціонує себе як першого оператора без нав'язаних послуг. Адже якщо ми уважно проштудуємо весь його сайт, то ми виявимо чи не повну відсутність цих послуг, навіть найпотрібніших. Також не тішить відсутність будь-яких фінансових послуг. Тому з поповненням свого рахунку за нульового балансу можуть виникнути проблеми. У цьому огляді ми розглянемо, як взяти «Обіцяний платіж» на Yota і чи є взагалі така послуга такого оператора мобільного зв'язку.

«Обіцяний платіж» від Yota

Основні переваги оператора Yota – це доступні ціни на голосові послуги зв'язку, реально безлімітний інтернет та зручне керування своїм номером за допомогою програми або особистого кабінету на сайті.Поки на рахунку є гроші, ви зможете здійснювати голосові дзвінки, надсилати SMS та користуватися інтернет-безлімітом. Але якщо грошей немає, то можливість здійснювати голосові дзвінки та надсилати SMS/MMS блокується.

«Обіцяний платіж» - це поширена назва послуги, що дозволяє взяти гроші в кредит свого оператора зв'язку. Далеко не завжди ми маємо можливість дістатися до найближчого банкомату чи терміналу, щоб поповнити свій рахунок. А сидіти без зв'язку не так вже й приємно – ні зателефонувати, ні посидіти в інтернеті. Якщо можливість поповнення рахунку відсутня, доведеться чекати вхідного дзвінка, щоб попросити будь-кого поповнити ваш рахунок.

Якщо оператор пропонує послугу «Обіцяний платіж», то проблема з відсутністю грошей вирішується набором певної USSD-команди. Якщо набрати команду (короткі номери не використовуються тут), за кілька хвилин на рахунок зараховується та чи інша сума. Далі залишиться лише погасити заборгованість, що утворилася.

Недоліки схеми:

  • «Обіцяний платіж» надається з комісією – ви втратите частину грошей;
  • Потрібно пам'ятати команду для активації послуги;
  • Абоненту може бути надана обмежена сума.

А деякі абоненти взагалі не можуть розраховувати на «Обіцяний платіж», оскільки не підходять під його умови. Давайте тепер подивимося, як взяти «Обіцяний платіж» на Йоті (Еті).

Дивно, але оператор Yota не надає цю послугу. У цього оператора взагалі немає послуг із розряду «Можливості при нулі» Тому взяти «Обіцяний платіж» на Yota не вийде – забудьте про таку можливість, підключити його не можна. Натомість Yota пропонує взяти та поповнити свій рахунок такими способами:

  • Через електронні гроші – Webmoney, Яндекс.Гроші, Кіберплат і т.д;
  • Через інтернет-банки – Yota є у багатьох банківських системах;
  • Через SMS – з телефонів інших операторів зв'язку.

Тобто взяти в борг на Yota не можна, зате є майже повний спектр способів оплати. І для того, щоб скористатися цими платіжними інструментами, необхідно володіти поповненим електронним гаманцем, іншим телефоном або банківською карткою .

Тепер ви знаєте, що взяти на Yota «Довірчий платіж» на телефон або модем неможливо – оператор просто не пропонує такої можливості. Також немає можливості запросити гроші в інших абонентів. З одного боку, це великий плюс – не треба буде набридати проханнями, не потрібно сплачувати зайві комісії. Та й банківська карта є майже в кожної людини. Адже Yota спочатку вважає себе найпросунутішим оператором для найбільш просунутих абонентів. Тільки ось користуються його послугами далеко не завжди найпросунутіші люди.І їм не завадила б можливість брати в борг на Йоті, навіть якщо позика надавалася б з комісією.

Незабаром взяти гроші в борг на Йоті зможуть абоненти, які є юридичними особами. Якщо на номері чи договорі виникне заборгованість, абонентам потрібно буде зробити відповідний запит у службу підтримки – комбінація цифр або USSD-команди не знадобляться. Для фізичних осіб можливість підключити довірчий платіж на номер Йота поки не розглядається - а шкода.