Як з Йоти перевести гроші на Ківі гаманець

Anonim

Йота стала одним із затребуваних стільникових операторів. Абоненти насолоджуються безлімітним інтернетом, користуються послугами голосового зв'язку, вільно переміщаються Росією без жодного внутрішньомережевого роумінгу. Слід зазначити, що набір додаткових послуг цього оператора обмежений, що часто викликає запитання у користувачів. Наприклад, деякі з них цікавляться, як з Yota переказати гроші на Ківі і що для цього потрібно. Спробуємо розібратися, чи існує такий функціонал і як ним скористатися.

Способи поповнення гаманця Ківі

Платіжна система Ківі дозволяє оплачувати різні товари та послуги, купувати авіаквитки, погашати кредити та виконувати інші фінансові операції. Сьогодні її можливостями користуються мільйони людей, у тому числі за кордоном. Для того щоб почати розплачуватись за товари та послуги, необхідно попередньо поповнити свій рахунок.

Перекинути гроші на свій гаманець можна такими способами:

  • Прив'язаною банківською карткою – прив'язавши картку до гаманця Ківі, ви зможете перевести на нього гроші без комісії, але тільки в тому випадку, якщо сума платежу становитиме від 3000 рублів;
  • Через банкомати – деякі банки підтримують поповнення Ківі без комісії;
  • Через деякі інтернет-банкінги;
  • За допомогою терміналів Ківі – якщо сума платежу складе більше 501 рубля, гроші будуть переведені без додаткових зборів;
  • Через термінальні мережі та партнерські офіси;
  • З мобільного телефону;
  • Через банківські перекази.

Спосіб дуже багато, деякі з них особливо вигідні, тому що не передбачають додаткових зборів понад основну суму.

Переклад через інтерфейс гаманця

На жаль, можливість вивести гроші з Yota на Ківі відсутня. У випадку з тим самим Мегафоном, МТС або Білайном, ми можемо переказати гроші через інтерфейс самого гаманця - прямо з балансу сімки. Процедура виглядає так – ми прив'язуємо до гаманця свій телефонний номер, заходимо до пункту «Поповнити гаманець», вибираємо спосіб поповнення, у списку ліворуч вибираємо свій мобільний рахунок, задаємо суму платежу та підтверджуємо його.

У випадку з оператором Йота така можливість відсутня – ми не зможемо переказати гроші на Ківі, навіть якщо дуже захочемо.Чи з'явиться така можливість у майбутньому – поки що невідомо, оскільки ця інформація зазвичай ніде не розголошується. Тому про такий функціонал ми можемо забути.

Переклад через сайт оператора

У багатьох російських операторів стільникового зв'язку є послуги фінансової спрямованості. Хтось із них дозволяє зняти гроші через банкомати, а хтось пропонує переказати гроші на інші платіжні гаманці. Що стосується Йоти, то у неї фінансових послуг відсутні У Йоти їх взагалі практично немає – їх набір вкрай обмежений. Тому перевести гроші з телефону на Ківі-гаманець у нас знову не вийде.

Інші способи

На жаль, і будь-яких інших схем, що дозволяють поповнити Qiwi з Yota (Ета), теж немає. Навіть якщо розірвати договір на надання послуг зв'язку, ми не зможемо надіслати кошти за довільним спрямуванням – вони виводяться лише на банківські рахунки. Вже з цього банківського рахунку ви можете надіслати гроші на свій гаманець.

На просторах мережі було знайдено інформацію, що можна зняти гроші з рахунку Yota з подальшим переказом на Ківі за допомогою розірвання договору та зазначенням повних банківських реквізитів свого гаманця. Насправді така схема не спрацює – система підтримує перекази лише з рахунків фізичних осіб (Йота є юросібом). Одним словом, якщо ви хочете поповнити свій Ківі-гаманець, скористайтесь одним із зазначених на початку нашого огляду інструментів.

Зняти гроші з Yota, якщо вони були зараховані туди помилково, можна шляхом написання заяви на коригування платежу. Воно подається у офісах обслуговування оператора. Причому це буде не повернення грошей, а переведення їх на правильний баланс.

Стає зрозуміло, що виведення грошей з Yota вкрай скрутне. Оператор просто не передбачив таку можливість. А ось зробити зворотну операцію можна завжди - ви можете переказати гроші з Ківі на Yota через інтерфейс гаманця, або з картки Qiwi Visa Wallet в деяких банкоматах (де підтримується поповнення телефонів з карток інших банків).