Як переказати гроші з Yota на Yota

Anonim

У кожного оператора стільникового зв'язку є набір фінансових послуг. У когось цей набір розвинений краще, у когось гірше, але суть від цього не змінюється – ми можемо використовувати гроші на своєму рахунку як повноцінний платіжний засіб. Також ми маємо можливість оперативно перерахувати гроші з одного телефону на інший. Давайте подивимося, як переказати гроші з Yota на Yota в межах мережі або на телефон іншого оператора, і чи є взагалі така можливість цього оператора.

Переказ коштів

Оператор Yota - це оператор з великою історією, яка почалася ще в минулому десятилітті.Тоді він розвивав швидкісні мережі у стандарті Wimax. Згодом стало зрозуміло, що технологія себе не виправдала. І через деякий час Йота виходить на ринок оператором GSM-стандарту, але з упором на інтернет-послуги. Відповідно змінився і набір послуг, щось зникло, а щось з'явилося. Наприклад, сьогодні ми не можемо переказати гроші з Йоти на Йоту, а також на іншого оператора, оскільки ця можливість перекрита.

Тільки раніше Yota пропонувала своїм клієнтам сервіс «Гроші». В рамках цього сервісу можна було переказати гроші іншому абоненту або взагалі сплатити ними щось із каталогу послуг. Не можна сказати, що сервіс отримав феноменальний успіх, тому що про нього не знали навіть у колишні часи, не кажучи вже про сучасність. Сьогодні на ринку панують зовсім інші платіжні системи, тому Yota залишилася трохи осторонь.

Давайте подивимося, як перевести з Yota на Yota гроші сьогодні.На жаль (чи на щастя), це неможливо. Принаймні сьогодні оператор не має такої можливості. Він позиціонує себе як оператор без зайвих послуг, одночасно спрощуючи та ускладнюючи життя абонентам. З одного боку, ваші гроші на рахунку в повній безпеці. З іншого боку, ви можете їх передати іншому абоненту.

У Йоти є один фінансовий сервіс «Мобільні платежі», що дозволяє переказати гроші з Yota на адресу інших одержувачів. Ось їх список:

  • Деякі соціальні мережі;
  • Благодійні організації;
  • Транспортні підприємства;
  • Комунальні служби;
  • Рекламні агенції та сервіси;
  • Деякі інтернет-магазини.

Грубо кажучи, сервіс досить сірий, бляклий і зовсім нецікавий. Ми можемо перекинути гроші з рахунку на благодійність, але не можемо скинути їх на інший номер або на Яндекс Гроші.Політика компанії, швидше за все, пов'язана з безпекою клієнтів – завдяки відсутності можливості перекладу, їх кошти надійно захищені Але в деякі моменти це завдає незручності.

Обхідні шляхи

Пошук якихось обхідних шляхів, що дозволяють переказати гроші з Yota на інший номер, не дав результатів. Тому сьогодні мобільний переклад на іншу сімку вважається неможливим. Але є ймовірність, що в майбутньому така послуга таки з'явиться, адже Йота називає себе сучасною компанією, яка повністю відповідає потребам клієнтів. Поки що одна з цих потреб залишається незадоволеною.

Єдиний спосіб переказати гроші з балансу на інший номер пахне форменим божевіллям – він полягає у відвідуванні офісу з написанням заяви про зняття коштів із СІМ картки та їх зарахування на банківську карткуАле є ймовірність, що це можливо лише при повному розірванні договору (ви втрачаєте свій номер).Тому цей спосіб не можна назвати прийнятним. І якщо вам так необхідно поповнити чийсь рахунок, скористайтесь найближчим терміналом або банкоматом.