Як відправити SMS на Йоту безкоштовно з комп'ютера

Anonim

Будь-який мобільний телефон вміє відправляти та приймати СМС. Незважаючи на бурхливе поширення численних месенджерів, цей канал зв'язку, як і раніше, залишається одним із найбільш затребуваних. Особливо спокушає можливість надсилання SMS через інтернет (у тому числі анонімно). Давайте подивимося, як надіслати SMS на Йоту безкоштовно, з комп'ютера, використовуючи різні програми та сервіси. Забігаючи наперед скажемо, що завдання перед нами стоїть нелегке - багато можливостей, що були доступними ще років 5 тому, сьогодні урізані.

Офіційний сайт Йоти

Логічно було б припустити, що відправити SMS на Йоту з комп'ютера допоможе офіційний сайт оператора. Раніше така можливість надавалася всіма стільниковими компаніями на російському ринку. Заходиш на сайт, вибираєш пункт «Надіслати SMS», вказуєш номер відправника – готове. Через деякий час повідомлення буде надіслано вказаному абоненту. Потім оператори ввели затримку повторних відправок, з'явилася фільтрація по IP, а потім форма направлення SMS і зовсім зникла. А на сайті Йота, яка з'явилася зовсім недавно, вона ніколи і не з'являлася.

Надіслати безкоштовне СМС Кому Повідомлення Залишилось символів: Відправити

Сторонние сервисы

Довгий час сторонніх сервісів, що дозволяють відправити СМС на Йоту та інших стільникових операторів, було багато. Потім, з посиленням Законодавства РФ, вони почали закриватися. Вся справа в тому, що вони використовувалися для розсилки найвідвертішого спаму.Не допомагали навіть різні хитрощі та фільтри – уперті спамери завалювали абонентів Йоти різними рекламними повідомленнями. Тому сьогодні знайти робочий сервіс, що дозволяє безкоштовно відправити СМС з комп'ютера на Йоту, дуже важко.

Ми спробували дізнатися, як відправити СМС на Йоту з комп'ютера безкоштовно. Було випробувано приблизно п'ять різних сервісів з безкоштовного відправлення повідомлень. Результат виявився невтішним – три з них чесно зізналися, що відправити СМС не вийде (все через ті ж спамери). Другі два сервіси радісно відписалися – мовляв, все добре, повідомлення надіслано. За фактом жодного з відправлених SMS доставлено не було.

Mail Агент та інші можливості

Ми перевірили на можливість відправити СМС на Йота через комп'ютер за допомогою програми-месенджера Mail Агент. Вона перевірена вже 10 разів, причому вона не лише надсилає повідомлення, а й дозволяє приймати відповіді.Зайшовши на офіційну сторінку програми, ми виявили, що Йота відсутня у списку операторів, що підтримуються Отже, написати та відправити СМСку у нас не вийде. Та й функціонал надсилання повідомлень в останніх версіях програми просто зник.

Якихось інших способів відправки SMS з комп'ютера ми не знайшли:

  • Працюючі раніше програми втратили свою працездатність:
  • Тричі перевірені сервіси, що дозволяють відправляти безкоштовні SMS на Yota з ПК, тепер не функціонують;
  • Через посилення законодавства не працюють навіть платні сервіси.

Російські закони відіграли далеко не останню роль у питаннях регулювання відправки повідомлень на мобільні номери. У свій час абоненти страждали від потоків справжнісінького спаму, затято матері не тільки спамерів, а й замовників. Сьогодні ця можливість прикрита.Одночасно з цим позакривалися і багато інших лазів для спамерів. Відправити СМС на Йота з комп'ютера стало неможливо – судячи з усього, оператор повністю позбувся SMS-шлюзів, які використовуються для отримання SMS ззовні Завдяки цьому абоненти Йоти надійно захищені від спаму і від рук тих, хто використовує інструменти для анонімного розсилання повідомлень, у тому числі і поодиноких.