Тарифи Йота у Волгограді та Волгоградській області

Anonim

Йота розгорнула свої мережі по всій Росії. Будучи віртуальним оператором, вона використовує базові станції Мегафона та частину власних вишок. Зона охоплення присутня й у Волгограді, що стосується і прилеглих населених пунктів. Тут абонентам пропонуються високошвидкісний бездротовий інтернет та голосовий зв'язок із тарифом-конструктором. Саме про тарифи Йота у Волгограді і йтиметься в даному огляді.

Зона покриття у Волгограді

У славетному місті на Волзі, розташованому, на відміну від Сочі, далеко не в горах, ми можемо спостерігати просто чудову зону покриття Йота.Мовлення тут ведеться у всіх трьох форматах – 2G, 3G та 4G. Якщо поглянути на карту зони охоплення, то ми побачимо, що територія дії мережі другого покоління є просто гігантською, що охоплює не тільки місто, а й прилеглі райони.

Особливо хочеться відзначити потужне покриття мереж третього та четвертого покоління – це 3G та 4G. Високошвидкісна мережа LTE великою плямою покриває весь Волгоград і плавно переходить на територію Волзького міста, одночасно захоплюючи прилеглі містечка і невеликі населені пункти. Тим не менш, на практиці все може виявитися не так райдужно, як це виглядає на сайті Йоти. Карта зони охоплення моделюється комп'ютером, тому може не збігатися з реальною ситуацією рівня сигналу в тих чи інших місцях модемів або переведіть смартфон/планшет у режим 3G – такий підхід нерідко покращує якість інтернет-з'єднання.

Офіси Йота у Волгограді

На відміну від дрібних міст, у Волгограді працюють відразу кілька офісів обслуговування клієнтів – і це лише офіційні точки. Ось їх адреси:

  • Вул. Червоноармійська, д. 9, ТЦ «Піраміда»;
  • Вул. Робітничо-селянська, д. 96, ТЦ «Ворошиловський»;
  • Б-р. 30-річчя Перемоги, 21, ТЦ «Парк Хаус»;
  • Вул. Історична, 175, ТЦ «Ашан»;
  • Пл. Дзержинського, 16, ТЦ «Діаманд»;
  • Вул. Леніна, буд. 546, ТЦ «Європа»;
  • Пр-т Університетський, буд. 107, ТЦ «Акварель».

Также у Волгограді та у найближчих передмістях працюють партнерські точки – це салони зв'язку компаній-партнерів. Обслуговування тут не проводиться, ведеться тільки продаж обладнання та SIM-карток.

Тарифи Yota у Волгограді та Волгоградській області

Розглядаючи відгуки про роботу Йота в місті на Волзі, ми з подивом виявили низьку кількість позитивних відгуків. Оцінку 5 з 5 ставить приблизно 1/5 частина абонентів із майже 550 осіб (що залишили свої відгуки), на оцінки 4 та 3 розорилися ще 110 осіб, а оцінки 2 та 1 поставили понад 300 осіб. Статистика гнітюча, але треба розуміти, що позитивні оцінки люди дають рідко – найчастіше вони виплескують у мережі лише негатив.

Тарифи Йота у Волгограді поділяються на три категорії:

  • Для смартфонів – тут працює гнучкий тариф-конструктор;
  • Для планшетів – єдиний тариф із трьома способами оплати;
  • Для модемів і роутерів – ще один тарифний план, що налаштовується.

Розглянемо їх докладніше.

Тарифи Йота Волгоград на мобільний зв'язок

У 2017 році стільниковий оператор Yota несподівано відмовляється від безлімітного інтернету на смартфонах, викликавши шквал емоцій у незадоволених абонентів. Відразу ж з'ясувався той факт, що Анлім працюватиме тільки у старих абонентів. Для нових користувачів запропонували пакетний тарифний план з настроюваною кількістю хвилин і мегабайт (з жорсткою прив'язкою пакетів один до одного). Безлімітний інтернет від Йота різко перетворився на лімітований також піднялася абонентська плата. Діючі умови дозволяли вибрати пакет гігабайт з хвилинами, а для соцмереж та месенджерів було запропоновано опцію «Безлімітні програми».

У липні 2017 року ситуація змінюється ще раз – тариф для смартфонів перетворюється на конструктор формату «збери сам». Сьогодні він пропонує абонентам такі пакети:

  • Хвилини по Росії – 200, 500, 800, 2000 або 5000 хвилин;
  • Мегабайти трафіку – 1, 5, 10, 15 або 30 Гб;
  • Безлімітні програми – окремо вибираються соцмережі та месенджери.

Абоненти можуть компонувати тарифи на свій розсуд. Ось лише деякі комбінації:

  • 5000 хвилин і 30 Гб – 2000 руб./30 днів;
  • 2000 хвилин і 15 Гб – 960 руб./30 днів;
  • 200 хвилин і 15 Гб – 410 руб./30 днів;
  • 200 хвилин і 5 Гб – 330 руб./30 днів;
  • 800 хвилин і 10 Гб – 630 руб./30 дней.

Додатки для соцмереж (це Вконтакте, Однокласники, Твіттер, Фейсбук та Інстаграм) та месенджерів (до їх списку входять Телеграм, Скайп, Viber та WhatsApp) оплачуються окремо. Соцмережі коштують 20 руб. / Шт., Месенджери - 10 руб. / Шт. (Трафік безлімітний). Також можна підключити опцію «Безлімітні SMS» за 50 руб./30 днів, безлімітний YouTube - 60 рублів.

Максимальна абонентська плата на тарифі Йота для смартфонів, разом з усіма підключеними соцмережами та месенджерами, 5000 хвилинами та 30 Гб трафіку, а також з безлімітними SMS по Росії, становить 2250 руб./30 днів. Хвилина по Росії з Волгограда після вичерпання пакета коштує 1, 9 руб., SMS - 1, 9 руб. / Шт. Також можна підключити ще 100 хвилин за 150 рублів, щоб знизити витрати на голосовий зв'язок. Є і невелика тонкість – якщо на балансі не вистачить грошей для списання абонплати за наступний період, дзвінки за місцем коштуватимуть 1,9 руб./хв., по Росії – 3,5 руб./хв.

Вартість міжнародних дзвінків та дзвінків у роумінгу вираховується окремо в кожному напрямку – для цього на сайті Йота працює спеціальний калькулятор. Перевагами міжнародного роумінгу стануть низька вартість інтернету, постійний контроль трафіку та півгодини вхідних дзвінків всього за 39 руб./добу.

Тарифи Yota на інтернет у Волгограді

Йота (Ета) – справжнісінький провайдер бездротового інтернету. Трафік для планшетів, модемів і роутерів не лімітується, але якщо мережа засіче трафік файлообмінних мереж, швидкість зріжеться до 32 кбіт/сек (фільми через торренти не похитаєш, якщо не знати хитрощів). Тарифи на телефон від Ета ми вже розглянули, залишилося ознайомитись з розцінками на інтернет для інших пристроїв. Для планшетів діє наступна тарифікація:

  • Безліміт на день – 50 рублів;
  • Безліміт на місяць – 450 рублів;
  • Безліміт на рік – 3300 рублів.

Оплачувати безліміт на рік вперед дуже вигідно, адже тоді інтернет через стільникову мережу Йота для жителів Волгограда обійдеться всього в 275 руб./міс. .

Інтернет для модемів та роутерів представлений такими тарифами:

  • Від 64 кбіт/сек за 0 руб./міс. до повного безліміту (по трафіку та швидкості) за 1000 руб./міс.;
  • 5 Мбіт/сек з оплатою на рік – 5400 рублів;
  • 10 Мбіт/сек з оплатою роком – 6900 рублей;
  • Повний анлім з оплатою на рік – 9000 рублів;
  • Безліміт на день – 150 рублів;
  • Безліміт на 2 години – 50 рублів.

На швидкості 64 кбіт/сек доступ в інтернет надається абсолютно безкоштовно Перший оплачуваний поріг становить 320 кбіт/сек і коштує 400 руб./ міс. Усього надається близько 20 градацій швидкостей на вибір абонента. Швидкість можна регулювати хоч щодня, спостерігаючи за перерахунком абонентської плати.

Тонкощі роботи Йота у Волгограді

Зверніть увагу, що модеми та роутери можуть працювати виключно у мережах 4G – у мережах 3G вони не реєструються.Що стосується смартфонів та планшетів, то вони справно функціонують у будь-яких поколіннях стільникових мереж. Зверніть увагу, що SIM-картки продаються під конкретні пристрої – наприклад, сімка для смартфона працюватиме в модемі, але швидкість доступу в інтернет зріжеться.