Тарифи Yota в Новосибірську та Новосибірській області

Anonim
Новосибірськ є одним з найбільших російських міст - за чисельністю він третій. У ньому повно активних користувачів інтернету, у місті працює безліч провайдерів, функціонують усі російські оператори. Працює тут і віртуальний оператор Йота. Він пропонує новосибірським абонентам швидкісний доступ до всесвітнього павутиння та недорогий голосовий зв'язок. Розглянемо тарифи Yota у Новосибірську та розберемося, на яких умовах обслуговуються місцеві абоненти.

Офіси обслуговування абонентів

Перш ніж ми розповімо про тарифи на мобільний зв'язок Йота (Ета) в Новосибірську, розповімо про обслуговування абонентів. Для цього у мегаполісі працює понад десяток офісів. Ось їх адреси:

  • Пр-т Червоний, буд. 101, ТЦ «Роял Парк»;
  • Вул. Гоголя, 13, ТЦ «Галерея»;
  • Вул. Фрунзе, буд. 238, ТЦ «Сибірський Молл»;
  • Вул. Гусинобродське шосе, 20, ТЦ «Континент»;
  • Вул. Військова, 5, ТЦ «Аура»;
  • Пр-т Червоний, буд. 2/1, ТЦ «Мегас»;
  • Проїзд Енергетиків, д. 8, ТЦ «Гігант»;
  • Пр-т Карла Маркса, д. 37/2, ТЦ «Метромаркет»;
  • Пл. Карла Маркса, 3, ТЦ «Версаль»;
  • Пл. Карла Маркса, 7, ТЦ «Сан Сіті»;
  • Вул. Тролейна, 130а, ТЦ «Континент»;
  • Вул. Ватутіна, 107, ТЦ «Мега».

Также в самому Новосибірську та його найближчих передмістях працюють десятки партнерських точок – тут продаються сімки та операторське обладнання (модеми, роутери).

Відгуки та карта покриття

Зона охоплення Yota у Новосибірську пристойна, вона охоплює центр і всі передмістя Особливо слід відзначити покриття у стандартах 3G та 4G. Можна сміливо сказати, що є практично на всій території сибірського мегаполіса. Також воно присутнє в Тогучині, Гірському, Коченеві, Краснообську, Обі, Бердську, Іскітімі та інших найближчих населених пунктах.

Основні тарифні плани Yota

Тарифи оператора представлені пропозиціями для смартфонів/телефонів, планшетів та модемів/роутерів. У всіх трьох випадках це тарифні плани, що виглядають як конструктори – абоненти можуть вибирати набори послуг, а у випадку з планшетами – період оплати.

Тарифи Yota на інтернет

Бездротовий мобільний інтернет через 4G-модеми потрібен у Новосибірську багатьом абонентам. Для них Йота підготувала цікавий тариф-конструктор.Він забезпечує безлімітний трафік, зрізуючи швидкість до мінімуму на торрент-ресурсах. Основна швидкість доступу регулюється в межах від 64 кбіт/сек до максимуму.

Yota пропонує досить цікавий тариф на інтернет – 64 кбіт/сек надаються абсолютно безкоштовно. Швидкість черепашшя, але для спілкування в Телеграмі або іншому месенджері цього достатньо. за 300 руб./міс. абоненти отримують доступ до 512 кбіт/сек. Цього вистачить на серфінг, особливо якщо включити стиск трафіку. Чесний мегабіт коштує вже 400 руб./міс., 5 Мбіт/сек стоять 800 руб./міс., найшвидший доступ – 1000 руб./міс. Швидкість регулюється через веб-інтерфейс, пропорційно з цим зменшується або збільшується абонентська плата Трафік на тарифі для інтернету від Yota не лімітується.

Тарифні плани для смартфонів та телефонів

Тарифи Yota для телефону в Новосибірську гнучкі та збалансовані. Точніше, тут один тариф-конструктор з параметрами, що настроюються. Ви можете вибрати такі послуги:

  • Голосовий зв'язок – 100, 300, 500, 1000 або 5000 хвилин на будь-який телефон у країні;
  • Інтернет-трафік – 1, 9, 18, 28 або 45 Гб (безлімітний трафік не надається з 25 січня 2017 року);
  • Безлімітні соцмережі - Однокласники, Вконтакте, Фейсбук, Твіттер та мегапопулярний Інстаграм (20 руб./шт.);
  • Безлімітні месенджери – Телеграм, Скайп, Viber та WhatsApp (10 руб./шт.).

Также надається опція «Безлімітні SMS» - вона коштує 50 руб./міс. та пропонує нелімітовану кількість SMS для відправки на будь-які телефони в Росії. Абоненти з Новосибірська можуть відрегулювати параметри використовуваного тарифу на свій розсуд – додати або зменшити трафік, вибрати кількість хвилин, підключити або відключити ті чи інші соцмережі та месенджери. Мінімальна абонентська плата становить 230 руб./30 днів і включає 100 хвилин голосових викликів і 1 Гб трафіку.Вибравши 500 хвилин та 18 Гб трафіку, ви отримаєте абонентську плату у розмірі 400 руб./30 днів. 5000 хвилин і 45 Гб трафіку коштують 2000 руб./30 днів.

Цікавий роумінг по Росії. На тарифі Yota для телефонів його начебто й немає. Але якщо провести за межами Новосибірська та Новосибірської області більше 30 днів, тарифікація трохи зміниться, ставши трохи дорожчими. Міжнародні роумінги викликають інтерес безкоштовними месенджерами (тільки текст), контролем інтернет-трафіку та спочатку низькими розцінками. Корисне доповнення - 30 хвилин безкоштовних вхідних дзвінків всього за 39 руб./день.

Для управління тарифом Yota скачайте спеціальну програму з магазину додатків для мобільної платформи, що використовується вами. Воно дозволяє контролювати витрати, виконувати оплату послуг зв'язку, змінювати умови обслуговування, отримувати підтримку у вбудованому чаті.

Тарифи Yota для планшетів

Для власників планшетних ПК у Новосибірську приготовлено єдиний тарифний план з безлімітним інтернетом – як за швидкістю, так і за трафіку. Доба доступу коштує 50 рублів, цілий місяць – 450 рублів, цілий рік – 3300 рублів. Для цього необхідно придбати спеціальну сімку Зверніть увагу, що SIM-картки для одних пристроїв працюють в інших гаджетах з обмеженнями.