Тарифи на мобільний зв'язок Йота в Кемерово та Кемеровській області

Anonim

Ім'я стільникового оператора Yota стало відомим майже у всіх регіонах Росії. Він працює у Москві, Пітері, Краснодарі, Челябінську та інших містах. Є він і в Кемеровській області, радуючи абонентів великим набором послуг. Тарифи на мобільний зв'язок Йота в Кемерово порадують недорогими хвилинами Росії, а також швидким і доступним за ціною інтернетом. Дізнайтесь, що готовий запропонувати оператор для абонентів зі смартфонами, планшетами та 4G-модемами.

Зона покриття

Дивлячись на зону охоплення Йота в російських регіонах, ми можемо відзначити, що вона досить широка.Покриття мереж 2G дуже потужне, воно охоплює дрібні та великі населені пункти, а також області між ними. Зона 3G трохи менша, вона спостерігається в основному на територіях міст та селищ. Що стосується мереж 4G, то вони взагалі присутні тільки у великих і середніх містах і частково в передмісті.

Насправді ситуація може докорінно відрізнятися в той чи інший бік. Карта формується на основі комп'ютерних обчислень, що робить намальовану зону покриття мобільного зв'язку Йота не найточнішою. На карті є ділянки з позначенням наявності мережі, тоді як її там немає. І навпаки, абоненти можуть спостерігати сигнал там, де на карті його і бути не повинно.

Тарифи Йота в Кемеровській області

Yota (Ета) стала віртуальним оператором, використовуючи для своєї роботи мережі Мегафону та Ростелекому. Але це не завадило їй стати одним із провідних постачальників послуг мобільного зв'язку у багатьох російських регіонах.Сьогодні Йота пропонує своїм абонентам кілька тарифних планів:

  • Для телефонів і смартфонів – тут працює налаштовуваний тариф з регульованою кількістю хвилин і гігабайт. Також можливе підключення опції «Безлімітні SMS» та безлімітних додатків для месенджерів та соціальних мереж;
  • Для планшетів – власники планшетних ПК отримують у своє розпорядження тариф без лімітів за швидкістю та трафіку. Абонентам залишається вибрати тільки період оплати від дня до року;
  • Для модемів і роутерів – ще один тариф, що настроюється без ліміту по трафіку.
Є одна цікава особливість роботи тих чи інших пристроїв у мережах Йота – смартфони та планшети з однаковим успіхом працюють у будь-яких мережах, від 2G до 3G.

Що стосується модемів і роутерів, то вони реєструються виключно в мережах 4G.

Тарифи Йота для телефонів та смартфонів

Ми вже говорили, що тарифний план Йота для смартфонів і традиційних мобільних телефонів є налаштованим. У ньому регулюється кількість хвилин та гігабайт. На жаль, безлімітний інтернет, якого так прагнуло багато абонентів, з 25 січня 2017 року більше не надається. Замість нього представлені:

  • Пакети основного трафіку – від 9 до 45 Гб. Цей інтернет-трафік витрачається на будь-які потреби, наприклад, на роботу з електронною поштою, серфінг, перегляд контенту на відеохостингах та багато іншого. Також ніщо не заважає роздавати його через Wi-Fi;
  • Пакети трафіку для соціальних мереж – це безлімітний інтернет трафік для Однокласників, Вконтакте, Фейсбуку, Інстаграма та Твіттера. Кожна соцмережа підключається окремо і коштує 20 рублів;
  • Пакети трафіку для популярних месенджерів – у їх списку Телеграм, WhatsApp, Скайп та Viber. Трафік цих сервісів не лімітується, один месенджер коштує 10 рублей;
  • Пакет трафіку для YouTube – його вартість становить 30 рублів за безліміт на 30 днів.

Також можливе замовлення додаткового інтернет-трафіку – 5 Гб за 100 рублів.

Абонентська плата за мобільний зв'язок Йота в Кемерово залежить від кількості замовлених хвилин та гігабайт. 100 хвилин стоять 130 руб., 250 хвилин - 150 руб., 400 хвилин - 200 руб., 800 хвилин - 400 руб., А 5000 хвилин - 1700 руб. Приблизно так тарифікується і трафік - 9 Гб коштують 100 руб., 18 Гб - 170 руб., 28 Гб - 200 руб., А 45 Гб - 300 руб. Хвилини витрачаються у викликах на будь-які телефони в Росії, хвилина понад пакет коштує 1, 9 руб. Якщо хвилини закінчилися, рекомендуємо замовити пакет зі 100 хвилин за 150 рублів. Що стосується SMS, то відправка одного повідомлення коштує 1, 9 руб. країні. Стільки ж коштують MMS, вік яких давно минув. Існує можливість спілкування через SMS у необмеженому режимі – для цього в мережі працює опція «Безлімітні SMS», коштує вона лише 50 рублів.

Вартість міжнародного зв'язку на тарифах Йота для телефонів та смартфонів залежить від напрямку виклику. Для того, щоб уточнити розцінки, скористайтесь калькулятором на сайті оператора – виберіть країну та отримайте інформацію про розцінки. Аналогічно обчислюється вартість послуг мобільного зв'язку в міжнародному роумінгу. Основні переваги міжнародного роумінгу від Йота:

  • Постійний контроль трафіку;
  • Подарунковий трафік для всіх абонентів;
  • Безкоштовний доступ до месенджерів;
  • Доступна вартість викликів.

По Росії діє безроумінговий простір, але, якщо провести за межами Кемерово та Кемеровської області більше 30 днів, абонентська плата незначно зміниться. Вхідні дзвінки залишаться безкоштовними.

Тарифи Йота для планшета

Мобільний зв'язок відкриває доступ в інтернет не тільки з мобільних телефонів, але і з планшетних комп'ютерів. Для цього Йота передбачила у Кемерово тарифний план із безлімітним трафіком та необмеженою швидкістю. Ось розцінки, що діють:

  • Доба доступу в інтернет – 50 рублів;
  • Місяць доступу в інтернет – 450 рублів;
  • Рік доступу до інтернету – 3300 рублей.

Разом, чим більше сплачений термін, тим дешевше обходиться вихід у всесвітнє павутиння. тільки в Кемерово, але і в будь-якій точці Росії, де є мобільний зв'язок від стільникового оператора Йота.

Тариф Йота для модему та роутера

Yota в Кемерово та Кемеровській області пропонує абонентам безлімітний інтернет, доступний скрізь, де є мережі четвертого покоління.Базова швидкість – 64 кбіт/сек, вона доступна навіть за нульового балансу. Зайшовши в свій кабінет, можна підвищити швидкість покроково до максимуму. Наприклад, швидкість 512 кбіт/сек коштує 300 руб./міс., а 400 рублів можна взяти 1 Мбіт/сек. Межа в 5 Мбіт/сек коштує вже 800 руб./міс., а за 1000 рублів ми отримуємо безлімітний доступ на максимально можливій швидкості.

Перш ніж виставляти максимально доступну швидкість, уточніть максимальну межу за допомогою тестів – скористайтеся сервісом Speedtest.net. Такий підхід дозволить зекономити гроші на абонентській платі. Цілком можливо, що у вашому районі міста Кемерово будуть доступними максимум 10 Мбіт/сек. Також у абонентів Йота з Кемерово є можливість оплатити доступ до всесвітнього павутиння на 4 або 24 години - це коштує 50 або 150 рублів. Для економії коштів сплатіть річний доступ. Швидкість 5 Мбіт/сек коштує 5400 рублів, 10 Мбіт/сек - 6900 рублів, максимальна швидкість - 9000 рублів.