Тарифи Йота у Володимирі та Володимирській області

Anonim

Yota (Ета) розкинула свої мережі по всій Росії, даруючи своїм абонентам безлімітний інтернет та голосовий зв'язок. Присутня вона і у Володимирській області, охоплюючи не лише обласний центр, а й навколишні населені пункти. У цьому огляді ми дамо вам детальну інформацію про охоплення та розповімо про місцезнаходження офісів обслуговування. Також ми розглянемо всі діючі тарифи Йота у Володимирській області та обчислимо їх характерні тонкощі.

Офіси обслуговування

Володимир - далеко не найбільше місто в Росії. Згідно з останніми даними, його населяють близько 356 тис.людина. Тут працюють усі вітчизняні оператори, зокрема й Йота. Для обслуговування абонентів у місті відкрито два офіційні офіси. Тракторна, буд. 35. Другий офіс знаходиться у торговому центрі «Торгівельні ряди», по вул. Велика Московська, буд. 109а. Запишіть ці адреси в записник, щоб не забути їх.

Офіційних офісів Yota у Володимирі всього два. Тут ви зможете отримати якісне абонентське обслуговування, подати будь-які паперові заяви, замінити SIM-картку або перейти до Йоти зі своїм поточним номером від іншого оператора. Також у Володимирській області працюють партнерські магазини, де продаються SIM-картки та модеми – абонентське обслуговування тут не здійснюється.

Зона охоплення

Карта покриття Йота у Володимирській області не найширша, якщо оцінювати її за розміром територій, де працюють базові станції мереж четвертого покоління (4G).А працюють вони у самому Володимирі, Коврові, а також у місті Гусь-Хрустальний. Зона охоплення 3G вселяє більше оптимізму – вона є навіть у невеликих населених пунктах. Найбільшу територію охоплюють мережі другого покоління, де неможливо розраховувати на високошвидкісний інтернет.

Зона покриття у Володимирі

Придбавши обладнання від оператора Йота, не забудьте попередньо оцінити силу сигналу там, де ви живете, працюєте або часто знаходитесь. Для цього можна скористатися допомогою друзів та знайомих. Також є інший варіант - берете в одному з офісів модем за програмою "Тест Драйв", тестуєте протягом тижня, після чого повертається (якщо не сподобалося чи занадто маленька швидкість). Перші три дні інтернет надаватиметься безкоштовно.

Діючі тарифні плани

У цьому розділі нашого огляду ми обговоримо тарифи Йота у Володимирі. Тут, як і по всій країні, діють окремі пропозиції для смартфонів та телефонів, планшетів, модемів та роутерів. Почнемо з першої категорії.

Тарифні пропозиції для смартфонів та телефонів

У січні 2017 року Йота заявила про те, що вона скасовує безлімітний інтернет на тарифі для смартфонів та телефонів. Це викликало цілу бурю обурення серед абонентів – багато хто йшов сюди заради безліміту. Та й сама Йота позиціонувала свій стільниковий зв'язок як зв'язок із безлімітним трафіком. Чинних абонентів заспокоїли тим, що вони виходитимуть в інтернет за старими тарифами. Новим же запропонували оновлений тариф із трафіком та додатковим трафіком.

Саме додатковий трафік став новою «фішкою» Йоти – вона запропонувала абонентам з Володимирської області безліміт для соціальних мереж та месенджерів (це перший оператор, який реалізував такий функціонал). За нього потрібно було платити 100 руб./міс., також вибиралися пакети хвилин і SMS.

Влітку 2017 року Йота випускає новий тариф для абонентів з Володимирської області та інших регіонів – з роздільним регулюванням кількості хвилин та мегабайт.Також з'явилася можливість окремо підключати соціальні мережі та месенджери. Розглянемо чинну тарифну сітку:

  • 200 хвилин – 200 руб./30 днів;
  • 400 хвилин – 250 руб./30 днів;
  • 800 хвилин – 350 руб./30 днів;
  • 2000 хвилин – 800 руб./30 днів;
  • 5000 хвилин – 1700 руб./30 днів;
  • 1 Гб – 50 руб./30 днів;
  • 5 Гб – 80 руб./30 днів;
  • 10 Гб – 150 руб./30 днів;
  • 15 Гб – 250 руб./30 днів;
  • 30 Гб – 300 руб./30 дней.

Безлімітний доступ до однієї соціальної мережі коштує 20 руб./30 днів, одного месенджеру – 10 руб./30 днів. До речі, хвилини можуть витрачатися на будь-які виклики по Росії, як на мобільні, так і на стаціонарні номери.

Тарификація SMS на Йоті проста - 1, 9 руб./ Шт. на будь-який номер у країні. Якщо потрібно писати їх у гігантських кількостях, слід скористатися опцією "Безлімітні SMS". Абонентська плата складає 50 руб./30 днів, за ці гроші абоненти отримують можливість розсилати SMS у необмеженому режимі – у тому числі за межі Володимирської області.

Голосовий зв'язок понад пакет коштує 1, 9 руб./хв за будь-яким напрямом. Оптимізувати витрати допоможе додатковий пакет зі 100 хвилин - він коштує лише 150 рублів. Щодо трафіку, то при його вичерпанні швидкість падає до 64 кбіт/сек. Якщо таке падіння не влаштовує, замовте додатковий пакет з 5 Гб за 100 рублів.

Межгород і роумінг

З міжмістом на тарифі від Йоти все зрозуміло - хвилини з пакетів витрачаються на будь-які телефони в країні. А ось вартість міжнародних викликів залежить від спрямування. Отримати поточні розцінки допоможе офіційний калькулятор із сайту оператора.Там же ви зможете уточнити вартість послуг зв'язку в міжнародному роумінгу.

Можна сказати, що роумінгу по Росії у Йоти немає - залишаючи межі домашньої мережі, абоненти зможуть розраховувати на звичайну тарифікацію. Але якщо пробути за межами Володимирської області понад 30 днів, включиться тариф «Регіональний» - розцінки тут вищі, також незначно змінюється вміст пакетів.

Тариф для планшетів

Для власників планшетних ПК Йота приготувала відмінне рішення – це тарифний план з безлімітним трафіком та необмеженою швидкістю. Абонентам залишається тільки вибрати термін, що оплачується. Доба доступу коштує 50 рублів, цілий місяць - 400 рублів, а за річний доступ необхідно сплатити суму в 3000 рублів.

Щоб отримати доступ до тарифу, необхідно звернутися в офіс обслуговування або партнерську точку для придбання SIM-картки для планшета. З цією SIM-карткою можна вільно переміщатися по Володимирській області та всій Росії без роумінгу. Для керування тарифом використовується мобільний додаток – такий же додаток застосовується для роботи зі смартфоном.

Тарифна пропозиція для модемів та роутерів

У Володимирській області є покриття 4G від Йоти. А це означає, що тут працюватимуть модеми та роутери – нагадаємо, вони не працюють у мережах 3G. Для абонентів передбачено тариф із регульованою швидкістю доступу. Мінімальна швидкість становить 320 кбіт/сек і коштує 300 руб./міс. Більш пристойний канал зі швидкістю 1 Мбіт/сек коштує 400 руб./міс. за 600 руб./міс. абоненти з Володимирської області одержують 2,9 Мбіт/сек. за 800 руб./міс. швидкість становитиме 6, 1 Мбіт/сек. За отримання максимальної швидкості потрібно платити 1000 руб./міс.

Для економних абонентів, які бажають отримати знижку на абонентській платі, передбачена оплата за рік – залишається лише вибрати швидкість.Наприклад, за 5 Мбіт/сек необхідно заплатити 5400 рублів, за 10 Мбіт/сек – 6900 рублів, а за максимальну швидкість – 9000 рублів. Перш ніж платити за рік, переконайтеся, що вибраний швидкісний режим буде доступний там, де ви живете. Якщо інтернет від Йоти потрібен не кожен день, виберіть тариф на 2 або 24 години. рублів.