Тарифи Йота в Уфі та Башкортостані

Anonim

Охоплення оператора Йота настільки велике, що сьогодні він присутній практично у всіх регіонах. Тут абонентам пропонуються послуги високошвидкісного бездротового інтернету та якісного голосового зв'язку за доступними тарифами. Є оператор і в Башкортостані. Тарифи Йота в Уфі відрізняються доступністю та надають абонентам солідні набори послуг. Давайте розберемося, що можуть отримати абоненти з Башкирії від цього віртуального оператора.

Зона охоплення оператора

Багато абонентів цікавить зона покриття Йота в Башкортостані та її особливості.Слід зазначити, що бажане охоплення 4G досить слабке – воно присутнє лише на територіях великих населених пунктів. Сигнал у цьому форматі є в Уфі, Туймази, Дюртюлі, Бірську та в деяких інших місцях. Зона 3G трохи більша, вона є навіть у невеликих селищах. Найширше покриття забезпечується у стандарті 2G – до неї потрапляє багато територій, у тому числі між населеними пунктами.

Але це зовсім не означає, що Йота буде працювати там, де це вказано на карті. Насправді все зводиться до великої кількості ділянок з відсутністю сигналу. Переміщаючись між населеними пунктами, будьте готові до зникнення зв'язку. Втім, така ситуація характерна для всіх операторів в Уфі та Башкортостані, а не лише для Йоти. Тому карті можна особливо не вірити – перед тим як купити SIM-карту або модем, перевірте наявність зони покриття.

Адреса Йота в Уфі

Точки продажів Йота розташувалися на всій території Уфи.Тут продають SIM-картки, модеми та роутери, а також додаткове обладнання для мобільного зв'язку. Розрізняють фірмові офіси обслуговування та партнерські салони. Купити СІМ-карту Йота в Уфі або отримати консультацію від досвідчених фахівців ви зможете за наступними адресами:

  • Вул. Маршала Жукова, 29, ТЦ «Простір»;
  • Вул. Ентузіастів, 20, ТЦ «Планета»;
  • Пр. Жовтня, 34, ТЦ «Сім'я»;
  • Пр. жовтня, 4, корп. 1, ТЦ «Світ»;
  • Вул. Міннігалі Губайдуліна, 6, ТЦ «Аркада»;
  • Вул. Цурюпи, д. 97, літ. Е, ТЦ «Центральний»;
  • Вул. Чернишевського, 75, ТЦ «Галерея Арт».

Багато абонентів з Уфи задаються питанням про те, де краще обслуговуватися – їх цікавлять центральний офіс і телефон. питанням обслуговування ви можете звернутися до будь-якого з вищезгаданих офісів Йота – вони рівнозначні.Якщо ви незадоволені якістю послуг, напишіть претензію та передайте її фахівцям офісу. Також ви можете подати претензію через чат або форму зворотного зв'язку на офіційному сайті оператора.

Діючі тарифи на мобільний зв'язок

Для абонентів з Башкортостану Yota (Ета) підготувала три традиційні тарифні плани:

  • Для смартфонів і звичайних телефонів – це тариф, що настроюється, з самостійним вибором пакетів послуг і трафіку;
  • Для планшетів – єдиний тариф, розцінки на якому варіюються залежно від оплачуваного терміну;
  • Для модемів і роутерів – ще один тариф від Йота, що настроюється, з регулюванням швидкості.

Розберемо їх докладніше.

Тарифи Йота для смартфонів та телефонів

Довгий час Йота приваблювала абонентів безлімітним інтернетом.Але в січні 2017 року цей безліміт зник – принаймні для нових абонентів (старі продовжують користуватися безлімітом). Послідував цілий шквал негативних відгуків, але ні до яких зрушень це не призвело (рішення про відключення безлімітки залишилося незаперечним).

Сегодня абонентам з Уфи пропонується тариф, що повністю настроюється. У ньому немає жорсткої прив'язки між хвилинами, трафіком та повідомленнями – всі пакети налаштовуються індивідуально. На вибір абонентів представлені такі пакети послуг:

  • Хвилини по Росії (на будь-які мобільні та стаціонарні номери) – 250, 500, 800, 2000 або 5000 хвилин;
  • Універсальний трафік під будь-які потреби – 5, 10, 15 або 30 Гб;
  • Безлімітний трафік для соціальних мереж – 20 рублів за одну соцмережу (Фейсбук, Однокласники, Інстаграм, Твіттер та Вконтакте);
  • Безлімітний трафік для популярних месенджерів – 10 рублів за один месенджер (Скайп, Телеграм, WhatsApp і Viber);
  • Безліміт для YouTube – 60 рублів.

Пакети вибираються не так на місяць, але в 30 дней.

Підсумковий розмір абонентської плати за послуги Йота в Уфі залежить від наповнення тарифу. Мінімальна абонплата становить 280 руб./30 днів - це 250 хвилин загальноросійського зв'язку та 5 Гб трафіку. Великий пакет із 800 хвилин у поєднанні з 15 Гб трафіку коштує 560 руб./30 днів. Абонентська плата за 5000 хвилин та 30 Гб інтернету становить 2000 рублів на 30 днів. Якщо потрібний безліміт для соцмереж та месенджерів, додайте сюди цифри зі списку вище.

Тарификація інших послуг

Якщо включені в тариф хвилини закінчилися, встановиться щохвилинна тарифікація - 1, 9 руб./хв на будь-які російські телефони. забезпечить пакет із 100 додаткових хвилин за 150 рублів. Те саме стосується основного інтернет-трафіку - якщо він закінчиться, можна замовити ще 5 Гб за 100 рублів до кінця поточного періоду (діючі 30 днів).

Що стосується вартості послуг Йота за межами Уфи, то в подорожах по Росії роумінгу немає - всі розцінки зберігаються. Але якщо провести за межами Башкортостану понад 30 днів, умови обслуговування трохи зміняться. Розцінки на міжнародний зв'язок та міжнародний роумінг обчислюються за допомогою спеціальних калькуляторів на сайті оператора.

Тарифи Йота для планшетів

Якщо безлімітний інтернет для смартфонів зник, то для планшетних ПК він зберігся. Абонентам з Уфи доступний необмежений інтернет-трафік на вигідних умовах - оплата залежить від тривалості оплачуваного терміну. Ось докладніша інформація щодо вартості доступу до мережі:

  • Доступ до всесвітньої павутини на одну добу – 50 рублів;
  • Доступ до інтернету на місяць – 450 рублів;
  • Доступ до мережі цілий рік – 3300 рублей.

Абоненти Йота з Уфи можуть вільно переміщатися зі своїм планшетом по всій Росії - тариф залишиться колишнім.

Тарифи Йота для модемів та роутерів

За що багато людей обирають оператора Йота, то це за безлімітний інтернет для комп'ютера. Абонентам пропонується єдиний налаштований тариф з регульованою швидкістю. Мінімальний платний поріг - 320 кбіт/сек за 250 руб./міс. Цього вистачить на неквапливий серфінг та спілкування у соціальних мережах. Швидкість в 1 Мбіт/сек коштує 400 руб./міс., а за комфортабельні 5 Мбіт/сек доведеться платити 650 руб./міс. Зате за 900 руб. / міс. ви отримуєте повний анлім на максимально доступній швидкості.

Недоліків у безлімітного інтернету Йота в Уфі два:

  • Модеми та роутери можуть працювати виключно в мережах 4G – в інших мережах вони не працюють (на відміну від смартфонів та планшетів);
  • Максимальна швидкість може бути дуже слабкою – все залежить від завантаженості бездротових мереж у тій чи іншій точці Уфи (або іншого населеного пункту, де є покриття 4G).

Таким чином, ви можете обрати найстарший тариф і не отримати належної швидкості.

Для регулювання швидкості на модемах і роутерах передбачено веб-інтерфейс. Абоненти можуть змінювати швидкість хоч щодня з автоматичним розрахунком абонентської плати. Також передбачено можливість заощадити гроші – для цього в мережі працюють додаткові тарифи:

  • З оплатою на рік і швидкістю до 5 Мбіт/сек - 5400 рублів;
  • З оплатою на рік і швидкістю до 10 Мбіт/сек – 6900 рублів;
  • З оплатою на рік та максимально доступною швидкістю – 9000 рублів;
  • З оплатою на добу – 150 рублів;
  • З оплатою на 2 години – всього 50 рублів.

Якщо ж на балансі закінчаться всі кошти, абонентам з Уфи буде доступний безлімітний інтернет від Йота на швидкості 64 кбіт/сек.