Тарифи Йота в Єкатеринбурзі та Свердловській області

Anonim

Віртуальний стільниковий оператор Йота дістався і Свердловської області. Він працює не тільки в Єкатеринбурзі, а й в інших населених пунктах, як великих, так і дрібних. Абонентам пропонуються широка зона покриття та безліч послуг. Тарифи Йота в Єкатеринбурзі характеризуються привабливістю та непоганим балансуванням – тут немає нав'язаних послуг, але є приємні ціни. Давайте подивимося, що готовий запропонувати оператор потенційним та існуючим абонентам.

Зона покриття Йота

Покриття Йота в Свердловській області вселяє повагу – зв'язок працює практично у всіх населених пунктах, у тому числі і віддалених від обласного центру.Найбільшу площу має зона мережі 2G - вона найширша, завдяки чому сигнал ловиться навіть на міжміських трасах. Зона мережі 3G трохи слабша, сигнал присутній лише на територіях населених пунктів, Єкатеринбург же охоплений повнотью.

Що стосується мереж четвертого покоління, то вона не відрізняється великою площею – на карті покриття спостерігається безліч ділянок, де охоплення 4G відсутнє. Це означає, що в цих точках високошвидкісний інтернет не працюватиме. Але розраховувати на виняткову точність опублікованої на сайті карти не можна - вона складається комп'ютером і має орієнтовний характер. Як показує практика, мобільний зв'язок від Йота може працювати навіть там, де це не вказано (і навпаки).

Офіси обслуговування абонентів

Далі ми розглянемо адреси Yota в Єкатеринбурзі – офіси оператора розташовуються у багатьох точках міста:

  • Вул. Вайнера, 10, ТЦ «Успенський»;
  • Вул. Металургів, 87, ТЦ «Мега»;
  • Вул. Рєпіна, д. 94, ТЦ «Райдуга Парк»;
  • Вул. Амундсена, 65, ТЦ «Кіт»;
  • Вул. 8 Березня, 149, ТЦ «Мегаполіс»;
  • Вул. Щербакова, 4, ТЦ «Глобус».

Разом шість офіційних офісів, де можна купити обладнання Yota в Єкатеринбурзі, проконсультуватися за тарифами, отримати допомогу консультантів та підключитися до мережі.

Відгуки абонентів

Так повелося, що стільникових операторів зазвичай не хвалять. Те саме стосується Йоти, що працює в Єкатеринбурзі – її готова рекомендувати лише половина користувачів. Інші лають оператора і ретельно поливають його брудом. І це цілком зрозуміло – людям не подобається зона покриття, не подобаються тарифи, не подобається якість інтернету.Але ж у кожного свої потреби, які Йота може задовольняти чи не задовольняти.

Перш ніж лаяти повільний інтернет, слід згадати, що бездротовий доступ завжди працює гірше, ніж дротовий - це норма. Чим вище навантаження на базові станції, тим нижча швидкість. різатися максимально.

Тарифи Йота в Свердловській області

У цьому розділі нашого огляду ми розповімо про тарифи Йота, що діють в Єкатеринбурзі. Їх наповнення відрізняється залежно від пристроїв, котрим вони призначені. А почнемо ми з тарифних планів для інтернету.

Тарифи Йота для інтернету

Yota є провідним провайдером бездротового мобільного інтернету. Донедавна трафік був безлімітним для всіх пристроїв, але потім його залишили лише для планшетів, роутерів та модемів.Розвиваючи мережі 4G, Йота наголошує на необмеженій кількості трафіку, хоча і перешкоджає наданню великого навантаження на мережу. І це цілком виправдано - при високому навантаженні страждають інші користувачі.

Спеціально для модемів і роутерів Йота розробила тариф, що настроюється, в якому регулюється швидкість доступу до мережевих ресурсів. Усього передбачено 16 швидкісних порогів. Найперший поріг є безкоштовним, його швидкість становить 128 кбіт/сек. це вже велика рідкість).

Перша платна градація швидкості - 512 кбіт/сек з абонентською платою 300 руб./міс. За 400 рублів ми отримуємо 1 Мбіт/сек, чого вистачить для комфортного серфінгу. Якщо хочеться з комфортом дивитися відео у стандартній якості (360p), рекомендується вибрати швидкість 2,8 Мбіт/сек з абонентською платою 650 руб./ міс. Для любителів дивитися відео в високій якості приготовлена ​​швидкість 7, 2 Мбіт/сек за 900 руб./міс. Максимальний тариф передбачає відсутність лімітів за швидкістю та трафіку – абонентська плата в цьому випадку становитиме 1000 руб./міс.

Также в Єкатеринбурзі діють альтернативні тарифи Йота:

  • 5 Мбіт/сек із річною оплатою – 5400 рублей;
  • 10 Мбіт/сек із річною оплатою – 6900 рублей;
  • Максимальна швидкість з річною оплатою - 9000 рублів.

Для тих, хто користується Йотою як резерв, передбачений добовий доступ - він коштує 150 рублів одноразово. Також можна оплатити доступ в інтернет всього на дві години, це коштує 50 рублів.

Тарифи Йота для планшетів

Для планшетних ПК Йота приготувала безлімітний доступ, що працює не тільки в Єкатеринбурзі, а й на всій території Росії.Трафік тут необмежений, швидкість – максимально можлива. мережах. Тарифікація залежить від тривалості сплаченого строку:

  • Доступ в інтернет на день коштує 50 рублів;
  • Місячний доступ обійдеться в 500 рублів;
  • Річний тариф коштує 3600 рублів.

Чим більше термін, тим вигідніший зв'язок.

Тарифи Йота для смартфонів та телефонів

В Єкатеринбурзі та Свердловській області, як і у всій Росії, діє тарифний план, призначений для використання в телефонах і смартфонах. Раніше в ньому регулювалася лише кількість хвилин. Починаючи з 25 січня 2017 року безлімітний інтернет на тарифі Йота для смартфонів було прибрано – це сталося не лише в Єкатеринбурзі, а й в інших регіонах.В результаті абонентам було запропоновано вибір трафіку та хвилин, з'явилася опція «Безлімітні програми».

Влітку 2017 року жорстка прив'язка між кількістю трафіку та кількістю хвилин була прибрана – тепер пакети послуг обираються окремо. Зазнала зміни та опція «Безлімітні додатки», тепер соціальні мережі та месенджери підключаються окремо один від одного, поштучно.

  • Голосовий зв'язок по Росії - 150 руб. за 200 хвилин, 200 руб. за 400 хвилин, 300 руб. за 800 хвилин, 800 руб. за 2000 хвилин, і навіть 1700 крб. за 5000 хвилин;
  • Інтернет-трафік - 80 руб. за 1 Гб, 100 руб. за 5 Гб, 150 руб. за 10 Гб, 200 руб. за 15 Гб та 300 руб. за 30 Гб;
  • Соціальні мережі (Однокласники, Інстаграм, Твіттер, Фейсбук та улюблений усіма Вконтакте) – 20 руб./шт.;
  • Месенджери (WhatsApp, Viber, Телеграм і Скайп) – 10 руб./шт.

Розрахунковий період у Йоти не місяць, як завжди, а 30 днів – така ось особливість тарифікації. Трафік для соцмереж та месенджерів безлімітний.

Пакети хвилин та трафіку на Йоті мають властивість закінчуватися. Якщо закінчиться інтернет-трафік, швидкість обмежиться до 64 кбіт/сек. Але ви можете придбати ще 5 Гб за 100 рублів. Хвилини після вичерпання пакета коштують по 1,9 руб. Заощадити гроші допоможе їхня пакетна закупівля - 100 хвилин коштують всього 150 рублів.

Роумінгу по Росії немає, але якщо провести за межами Єкатеринбурга та Свердловської області понад 30 днів, включиться тариф «Регіональний» - абонентська плата злегка збільшиться і залишатиметься такою до повернення в домашній регіон. Що стосується міжнародного зв'язку, то вартість дзвінків залежить від направлення - на офіційному сайті Йота працює калькулятор, що дозволяє уточнити їх вартість.