Тарифи Йота в Кірові та Кіровській області

Anonim

Оператор Йота став відомий за рахунок свого мобільного інтернету. Нехай сьогодні він доступний для обмеженої кількості пристроїв, але інтерес до нього, як і раніше, є. Його зона покриття охоплює багато регіонів Росії. Тарифи Йота у Кірові запропонують абонентам солідні набори хвилин, безлімітний доступ до соціальних мереж, а також цікаві умови обслуговування при переміщенні регіонами та всьому світі.

Офіси обслуговування

Придбати обладнання, отримати консультації щодо тарифів та послуг, а також купити СІМ-карту Йота в Кірові ви зможете за наступними адресами:

  • Вул. Воровського, буд. 135, ТЦ «Глобус»;
  • Вул. Воровського, 77, ТЦ «ЦУМ»;
  • Вул. Привокзальна, 1, ТЦ «Літо».

Разом у Кірові працюють три офіційні офіси. Також сімки та обладнання продаються в партнерських салонах – це Євромережа та Зв'язковий.

Зона покриття Йота в Кіровській області

Охоплення Йоти безпосередньо в Кірові досить широке – глянувши на карту покриття, ми побачимо гігантську територію, де працюють мережі 4G. Присутні вони і в прилеглих населених пунктах – це Кірово-Чепецьк, Лянгасово, Дороничі, Костине, Бахта, Орлов, Слобідській та багато інших. Саме тут фіксується максимальна швидкість доступу до мережевих ресурсів.

Зона покриття Йота в стандарті 3G ширша, вона охоплює безліч великих та дрібних населених пунктів у всій Кіровській області.Це відкриває всі умови для доступу до інтернету на пристойній швидкості – до кількох мегабіт, іноді трохи більше. Найбільше радує покриття мереж другого покоління – воно охоплює величезні території, надаючи абонентам голосові послуги зв'язку.

Відгуки абонентів свідчать про те, що зона покриття Йота в Кірові далека від ідеалу. І це цілком зрозуміло, оскільки характер поширення радіосигналу залежить багатьох чинників, зокрема від рельєфу місцевості. Від цього залежить і швидкість доступу, яку додатково впливає завантаженість окремих сегментів мережі. Тому частка негативних відгуків у розмірі близько 50% - це цілком нормальний показник.

Тарифні плани Йота в Кірові

Довгий час Йота була єдиним оператором, що пропонує безлімітний інтернет для всіх пристроїв. Згодом безлімітні пакети з'явилися на Білайні, тарифом з необмеженим трафіком похвалився Теле2, був анлім і Мегафон.Згодом від цієї витівки почали поступово відмовлятися. А Йота з 25 січня 2017 року прибрала безлімітний інтернет із тарифу для смартфонів, залишивши його на тарифах для інших пристроїв.

Новина про це розлетілася зі швидкістю світла, внаслідок чого на просторах мережі, як гриби після дощу, почали плодитися негативні відгуки. Абоненти з Кірова та інших російських міст стверджували, що Йота «кинула» своїх клієнтів. Насправді для старих абонентів безліміт працює досі. А ось тим, хто тільки збирався купити SIM-карту для смартфона, пощастило менше – вони задовольняються лише пакетними тарифами.

Пропозиція для планшетів

У Кірові, як і у всій Росії, повно власників планшетів. Ці пристрої найчастіше підключаються до мереж Wi-Fi, але є моделі з підтримкою 3G та 4G. Оскільки планшети дуже зручні для перегляду відеоконтенту, їм потрібен безлімітний інтернет. Саме такі умови готова запропонувати Yota абонентам з Кіровської області.

Для власників планшетів пропонується єдиний тариф із можливістю оплати за добу, за місяць або за цілий рік. Чим більший сплачений термін, тим дешевше. Наприклад, місяць доступу коштує 450 рублів, але якщо сплатити за рік наперед (3300 рублів), то вартість одного місяця становитиме 275 рублів. Це чудові умови з огляду на те, що абоненти з Кірова можуть безперешкодно переміщатися зі своїм планшетом по всій країні.

Пропозиція для модемів та роутерів

У Кірові та Кіровській області повно абонентів, яким потрібен безлімітний інтернет на комп'ютері. Якщо проводового провайдера в будинку немає, залишається користуватися послугами стільникових операторів. І тут на допомогу приходить Йота – використовуючи модеми та роутери з підтримкою 4G, абоненти отримують доступ до непоганого мобільного. Інтернету. Втім, далеко не кожен вважає, що він реально добротний.

Для доступу до безлімітного інтернету від Йоти пропонуються такі пристрої:

  • Прості USB-модеми;
  • Модеми з вбудованими модулями Wi-Fi;
  • Мобільні роутери;
  • Стаціонарні роутери;
  • Інтернет-центри.

Устаткування можна придбати за програмою «Тест-драйв», щоб протестувати швидкість за місцем використання. Не сподобалося – віддаємо назад. Також ви можете придбати обладнання від інших виробників, купивши в офісах Йота SIM-карту з тарифом для інтернету.

Розглянемо умови підключення, що діють у Кірові. Тут абонентам Йота пропонується тариф із регульованою швидкістю. Мінімальна швидкість становить 64 кбіт/сек і надається безкоштовно.За 300 руб. ви отримуєте тариф зі швидкістю 320 кбіт/сек – цього вистачить на неквапливий серфінг із включеною опцією стиснення трафіку (працює у деяких браузерах).

Якщо хочеться вибрати більш-менш пристойну швидкість, вибирайте 1 Мбіт/сек - цього достатньо для серфінгу, перегляду відео в мінімальній якості і для балаканини в Скайпі. Абонентська плата становитиме 400 руб./міс. за 750 руб./міс. Ви отримаєте канал на 5 Мбіт/сек. А за 1000 руб./міс. абоненти Йота з Кірова отримують безлімітний тариф на максимально доступній швидкості.

Для абонентів Йота з Кірова доступні і додаткові тарифи з річною оплатою та фіксованою швидкістю - 5 Мбіт/сек за 5400 рублів, 10 Мбіт/сек за 6900 рублів, максимальна швидкість за 9000 рублів. Є і ще два інтервали тарифікації - доба доступу за 150 рублів і 2 години онлайн за 50 рублів.

Пропозиція для смартфонів та телефонів

Починаючи з 2017 року новим абонентам Йота безлімітний інтернет не надається. Зате їм доступний регульований тариф з пакетами хвилин і трафіку, що окремо налаштовуються. Кількість хвилин становить від 200 до 5000, їх можна витрачати на будь-які дзвінки по Росії, чи то мобільні чи стаціонарні номери. Ознайомтеся з абонентською платою за ті чи інші пакети:

  • 400 хвилин – 200 руб./30 днів;
  • 700 хвилин – 300 руб./30 днів;
  • 1000 хвилин – 500 руб./30 днів;
  • 2000 хвилин – 800 руб./30 днів;
  • 5000 хвилин – 1700 руб./30 днів;
  • 5 Гб – 100 руб./30 днів;
  • 10 Гб – 150 руб./30 днів;
  • 15 Гб – 200 руб./30 днів;
  • 30 Гб – 300 руб./30 дней.

Ви можете вибрати будь-яку комбінацію хвилин та трафіку відповідно до своїх потреб.

Безлімітного трафіку під будь-які потреби на тарифах Йота немає. Натомість реалізовано безлімітний доступ до соціальних мереж та месенджерів – трафік тут необмежений. А ось розцінки, що діють:

  • Соціальні мережі – 20 руб./шт.;
  • Месенджери – 10 руб./шт.

До списку соціальних мереж входять Однокласники, Вконтакте, Фейсбук, Твіттер і популярний в Росії Інстаграм. До переліку месенджерів включені WhatsApp і Viber, а також Скайп і Телеграм.

Якщо на тарифі для смартфонів закінчиться трафік, він докуповується окремо - 5 Гб коштують лише 100 рублів. В іншому випадку швидкість впаде до 64 кбіт/сек. Аналогічним способом докуповуються хвилини – після вичерпання пакета вони коштують 1, 9 руб./хв, а пакетна закупівля коштує лише 150 рублів за 100 хвилин. Вартість міжнародного зв'язку вираховується за допомогою онлайн-калькулятора на сайті Йота – не забудьте обрати у списку регіонів місто Кіров.

Трохи про роумінг

Проводячи в подорожах Росією не більше 30 днів, ви будете спілкуватися на колишніх умовах - за вами зберігається вартість трафіку і хвилин, всі вхідні залишаються безкоштовними.Але якщо провести за межами Кірова та Кіровської області понад 30 днів, в дію вступить спеціальний регіональний тариф – він буквально на кілька відсотків дорожчий за домашній тарифний план.

Що стосується міжнародного роумінгу, то він вигідний такими позиціями:

  • Тут працює трафік-контроль – він не дасть витратити занадто багато грошей;
  • Абонентам надається безкоштовний доступ до месенджерів, трафік не враховується (щоправда, спілкування лише у текстовому режимі);
  • Пропонується пакет із 30 вхідних хвилин всього за 39 руб./добу;
  • Недорогий зв'язок без будь-яких додаткових опцій.

Уточнити вартість послуг зв'язку в тих чи інших країнах допоможе онлайн-калькулятор на сайті Йота.