Зона покриття Yota в Московській області

Anonim

Йота розпочала свою роботу з Пітера та Москви. І лише пізніше її покриття почало з'являтися в інших містах. Після запуску мереж LTE та об'єднання з Мегафоном охоплення з'явилося майже по всій країні. У цьому огляді ми розглянемо покриття Yota у Московській області, де зосереджено гігантську частину абонентів. Також ми розповімо про деякі особливості функціонування оператора для тих чи інших пристроїв.

Зона прийому Йота в Москві та МО

Карта покриття є на сайті у будь-якого оператора, і Yota не є винятком того. поколінь – від другого до четвертого (це 2G, 3G та 4G).Тут намальовано приблизне охоплення, насправді він може відрізнятись від представленої картини. На це є безліч причин:

  • Міжна щільність міської забудови;
  • Особливості поширення радіохвиль у тих чи інших умовах;
  • Вплив рельєфу та індустріальних перешкод.

Бує і таке, що пристрій ловить сигнал Yota добре, а зв'язку немає - неможливо здійснити дзвінок або відкрити сторінку в Інтернеті. Тут у справу втручається ще один фактор – це завантаженість окремих сегментів мережі. У густонаселених районах інтернет може працювати швидше ніж на інших територіях. Також дається взнаки завантаженість магістральних каналів.

Зона покриття Yota в Московській області радує потужним охопленням – вона зачіпає центр столиці, міста-супутники, передмістя та інші населені пункти. відзначається найширший охоплення в стандарті 4G, що спостерігається майже на всій території Москви і в прилеглих містах - це Електросталь, Бронниці, Хімки, Митищі, Подільськ, Наро-Фомінськ, Зеленоград, Лобня, Пушкіно, Звенигород, Реутов, Дмитров, Сонячногірськ, Волоколам інші.

Зона покриття 4G від Yota в Московській області гігантська. Щодо мереж третього покоління, то вони розкинулися на ще більших територіях. Можна сміливо заявити, що переміщаючись населеними пунктами та автошляхами в радіусі 100 км від центру Москви, ми перебуватимемо в межах території покриття 3G. Що стосується мереж другого покоління, то вони присутні всюди.

Особливості роботи обладнання

Карта покриття Yota на території столичного регіону радує наявністю сигналу практично в кожному куточку. І вона постійно розширюється – у 2017 році вона одна, а 2018 року може змінитися. Але є деякі тонкощі, які не дозволять користуватися швидкісним інтернетом на всій території Московської області.

Вся справа в тому, що швидкісний інтернет для комп'ютера надається виключно в мережах 4G. покоління, інтернет не працюватиме (у деяких населених пунктах Московської області покриття немає).Це не поширюється на смартфони та планшети, які вміють працювати в мережах будь-якого покоління.

Давайте подивимося, як правильно придбати обладнання та не витратити гроші даремно. Для цього Yota передбачила програму "Тест-драйв". Вона створена для тих, хто сумнівається, чи працюватиме куплене обладнання у тих чи інших місцях. Для покупки обладнання за цією програмою зверніться до будь-якого офісу. Також вам буде надано три доби безліміту. Протестуйте обладнання та ухваліть рішення – влаштовує вас покриття Yota у Москві та Московській області чи ні.