Тарифи Yota в Краснодарі та Краснодарському краї

Anonim

У цьому огляді ми детально розглянемо тарифи Yota у Краснодарі. Сегодня зона покриття цього оператора охоплює практично всю крайову столицю Краснодарського краю, відкриваючи абонентам доступ до високошвидкісного інтернету.про територію охоплення, про особливості роботи обладнання в мережах різного покоління, а також розташування офісів обслуговування.

Покупка обладнання та обслуговування

Придбати SIM-карти, модеми та роутери можна у власних точках продажу, а також у партнерських магазинах. Офіційні офіси Yota у Краснодарі розташовуються за такими адресами:

  • ТЦ «Галерея» - вул. Головатого, буд. 313;
  • ТЦ «Галактика» - вул. Стасова, буд. 182;
  • ТЦ «Червона площа» - вул. Дзержинського, буд. 100;
  • ТЦ «Ашан» - вул. Уральська, д. 79.

Саме тут працюють офіційні представництва Yota. Тут здійснюється продаж абонентського обладнання, здійснюється обслуговування – приймаються заяви, ведеться заміна SIM-карток, проводиться робота з корпоративними клієнтами.

Для придбання обладнання та SIM-карток ви можете звернутися до партнерських точок – це салони зв'язку «Зв'язковий» та «Євросєть», магазини цифрової техніки «DNS», а також невеликі магазинчики місцевих підприємців та компаній. Зверніть увагу, що абонентське обслуговування тут не здійснюється.

Зона покриття Yota в Краснодарському краї

Якщо покриття Йота в Краснодарі може похвалитися широкою зоною дії 4G, то на території Краснодарського краю воно є в обмеженій кількості населених пунктів. Тим не менш, роботи з розширення ведуться, в деяких містах вже є сигнал 4G, що йде через базові станції Мегафона і Ростелекома. Але офіційне мовлення поки не запущено, про що свідчить карта покриття.

На ній ми бачимо наявність 4G від Yota в Новоросійську, Краснодарі, Анапі, Майкопі, Геленджику, Туапсі та Сочі. Але тут повно великих населених пунктів, де наявність мереж четвертого покоління ніяк не позначено – це Тихорецьк, Кропоткін, Тимашевськ, Слов'янськ-на-Кубані, Армавір, Лабінськ, Приморсько-Ахтарськ, Станиця Канівська, Гарячий Ключ та багато інших міст та селищ. Коли Yota відкриє мережі 4G – невідомо.

Зате Yota може похвалитися солідним охопленням мереж третього покоління.Вони є не тільки в Краснодарі, а й в інших населених пунктах – у тому числі у станицях, селищах та адигейських аулах.

Непоганий розвиток отримали й мережі другого покоління.

Зона покриття Yota в Краснодарі

Тарифи в Краснодарському краї

У цьому розділі ми розглянемо тарифи на мобільний зв'язок Йота, що діють у Краснодарі та Краснодарському краї. Вони представлені трьома категоріями – для телефонів/смартфонів, модемів/роутерів та планшетів.

Тарифи для телефону

Тут слід наступити на хвору для багатьох абонентів мозоль – тарифи Ета на інтернет для телефону не включають безліміт. Його було скасовано 25 січня 2017 року, замість нього було запропоновано пакети трафіку. Відгуки стверджують, що Yota «кинула» своїх абонентів, позбавивши їх того, чого вони прагнули.Безліміт залишили тільки тим, хто встиг підключитися до вказаного вище терміну.

Текучі тарифи не такі райдужні, як раніше, але й вони не позбавлені певних плюсів. Тарифний план для телефонів та смартфонів для абонентів з Краснодара один. Але він настроюється, на ньому окремо регулюється кількість хвилин і кількість гігабайт. Также абонентам надається безлімітний доступ до месенджерів та соціальних мереж, але в рамках опцій, що окремо оплачуються.

Ось діючі розцінки на зв'язок:

  • 200 хвилин – 200 руб./30 днів;
  • 500 хвилин – 250 руб./30 днів;
  • 800 хвилин – 300 руб./30 днів;
  • 2000 хвилин – 800 руб./30 днів;
  • 5000 хвилин – 1700 руб./30 днів;
  • 5 Гб трафіку – 50 руб./30 днів;
  • 10 Гб трафіку – 100 руб./30 днів;
  • 20 Гб трафіку – 200 руб./30 днів;
  • 30 Гб трафіку – 250 руб./30 дней.

Вибирайте кількість хвилин по всій Росії та гігабайти в будь-яких запропонованих пропорціях.

Также Yota пропонує абонентам з Краснодара безлімітний доступ до соціальних мереж Вконтакте, Фейсбук, Однокласники, Твіттер та Інстаграм. Одна соцмережа коштує 20 руб./30 днів. Також є безліміт для месенджерів – 10 руб./30 днів. Він поширюється на WhatsApp, Viber, Скайп та Телеграм. Для любителів SMS-балаки передбачена опція «Безлімітні SMS» за 50 руб./30 днів – надсилайте SMS на будь-які номери в країні без обмежень.

Після вичерпання пакетів Yota обмежує швидкість доступу до інтернету до 64 кбіт/сек, а вартість дзвінків по Росії становить 1, 9 руб./хв. Для продовження швидкості пропонуються пакети по 5 Гб вартістю 100 рублів кожний.

Залишаючи межі Краснодара та Краснодарського краю, абоненти Yota отримують можливість користуватися домашнім тарифом на всій території Росії. Але якщо провести за межами домашнього регіону понад 30 днів, увімкнеться альтернативна тарифікація – дорожча і яка передбачає деякі зміни у наповненні пакетів.

Роумінг та міжнародний зв'язок

Сотовий оператор Yota готовий запропонувати абонентам з Краснодара вигідний міжнародний роумінг. Ось його переваги: ​​

  • Контроль трафіку щоб уникнути гігантської втрати коштів;
  • Півгодини вхідних дзвінків всього за 39 руб./добу;
  • Месенджери, що працюють, за відсутності грошей на рахунку – тільки в текстовому режимі;
  • Спочатку низькі ціни на зв'язок (щоправда, не за всіма напрямками).

Уточнити ціни на зв'язок у міжнародному роумінгу, а також отримати інформацію про вартість викликів, допоможуть калькулятори на сайті Yota – не забудьте обрати у списку регіонів Краснодар та Краснодарський край.

Тарифний план для планшетів

Для мешканців Краснодара та Краснодарського краю Yota пропонує вигідний тариф для планшетних ПК. Тут немає градацій за швидкістю або за пакетами. Абоненти отримують безлімітний трафік на максимальній швидкості.

  • Добовий доступ – 50 руб./добу;
  • Місячний доступ – 450 руб./міс.;
  • Річний доступ – 3300 руб./год.

Для керування тарифом використовуйте мобільний додаток Yota. Зверніть увагу, що ви можете переміщатися з планшетом по всьому Краснодару, Краснодарському краю та всій Росії.

Тариф для модемів та роутерів

Yota (Ета) – це провідний провайдер високошвидкісного безлімітного бездротового інтернету в Краснодарі та всій Росії. Цей безліміт доступний на модемах та роутерах з підтримкою 4G. Він представлений тарифом із дюжиною швидкісних режимів. Ось лише кілька прикладів:

  • 320 кбіт/сек – 400 руб./міс.;
  • 768 кбіт/сек – 600 руб./міс.;
  • 2, 5 Мбіт/сек – 800 руб./міс.;
  • Максимальна швидкість – 1000 руб./міс.

Також існують проміжні градації швидкості. Потрібний швидкісний режим вибирається через веб-інтерфейс, відповідно до цього змінюється абонентська плата.Ви можете заощадити гроші, змінюючи швидкість доступу або відключаючи інтернет у ті дні, коли він не використовується.

Якщо доступ до всесвітнього павутиння потрібен не щодня, а лише епізодично, скористайтеся оплатою на добу або дві години. Добовий доступ із безлімітним трафіком коштує 150 рублів, доступ на дві години – всього 50 рублів. Передбачена і оплата на рік вперед - 5400 рублів за 5 Мбіт/сек, 6900 рублів за 10 Мбіт/сек, 9000 рублів за максимальну швидкість.

На тарифі Yota для модемів та роутерів працює програма «Тест драйв». Вона дозволяє протестувати умови доступу у тій чи іншій точці. Зверніться до офісів Краснодара, сплатіть повну вартість обладнання та тестуйте його протягом тижня. Якщо якість зв'язку не влаштує, здайте техніку та отримайте свої гроші назад.