Тарифи Йота в Астрахані та Астраханській області

Anonim

Віртуальний стільниковий оператор Йота працює у всіх регіонах. І Астраханська область не є винятком. Тут ми побачимо непогану зону покриття, що охоплює майже всі населені пункти. Розглядаючи тарифи Йота в Астрахані, слід зазначити, що тут є тарифні плани для всіх пристроїв – у тому числі й для модемів з роутерами (у деяких регіонах для них нічого не пропонується).Детальну інформацію про діяльність Yota в даному регіоні дасть наш огляд.

Офіси обслуговування та точки продажу

Астрахань – це досить велике місто, яке населяють понад півмільйона людей. Тут працюють усі стільникові оператори, у тому числі й Йота. Також у місті відкрито декілька офісів обслуговування абонентів. Давайте подивимося, де вони знаходяться:

  • ТЦ «Сіті» – вул. Савушкіна, буд. 5;
  • ТЦ «Три Кота» – вул. Мінусинська, д. 8;
  • ТЦ «Ярмарок» – пл. Вокзальна, д. 13А (тут працюють відразу два офіси);
  • ТЦ «Алімпік» - вул. Бойова, д. 25;
  • ТЦ «Лента» - вул. М. Островського, буд. 146А.

Також в Астрахані повно партнерських точок Йоти – це салони Євромережі та Зв'язкового, офіси Ростелекому та приватні магазини.

Абонентське обслуговування проводиться виключно в офіційних офісах. , продаються модеми та роутери. Що стосується партнерських точок, то тут реалізуються SIM-картки та абонентське обладнання.Також тут можуть проконсультувати за тарифами Йота, що діють в Астрахані.

Зона покриття

Якщо поглянути на карту зони охоплення Йота в Астрахані на офіційному сайті, то ми побачимо непогану картину - в місті є досить серйозне покриття в стандарті 4G. Також воно охоплює навколишні населені пункти – це Володарський, Червоний Яр, Ікряне, Початово, Яксатове, Комизяк, Наріманов та багато інших. Іншими словами, тут створено всі умови для користування високошвидкісним інтернетом.

Радує і зона покриття мереж третього покоління – вона охоплює велику кількість населених пунктів, що знаходяться в Астраханській області. Правда, модеми та роутери в цих мережах зареєструватися не зможуть – вони працюють тільки в мережах 4G. Що стосується зони 2G, то вона практично суцільна. Але це ще не означає, що стільниковий зв'язок від Йоти працюватиме в будь-якій точці області - карта приблизна, у багатьох місцях зв'язку точно не буде.

Зона покриття Yota в Астрахані

Тарифні плани для Астрахані та Астраханської області – під смартфони

В Астрахані працює єдиний налаштований тариф від Йота для планшетів і телефонів. У ньому окремо вибираються пакети хвилин та пакети трафіку. А ось безлімітний інтернет зник звідси на початку 2017 року – сьогодні він є лише у тих, хто підключився до Йота до 21 січня цього року. Для всіх інших приготовлені пакети трафіку та приємне доповнення – безлімітний трафік для соціальних мереж та популярних месенджерів.

Тариф Йоти для смартфонів і телефонів є вільно компонованим конструктором. Абоненту потрібно лише вибрати підходящий пакет хвилин, пакет трафіку, підключити месенджери і соцмережі../30 днів. Можна також вибрати такі варіанти:

  • 800 хвилин і 1 Гб трафіку – 550 руб./30 днів;
  • 400 хвилин і 5 Гб – 380 руб./30 днів;
  • 2000 хвилин і 15 Гб – 980 руб./30 днів;
  • 5000 хвилин і 30 Гб інтернет-трафіку - 2000 руб./30 днів.

Можливі й багато інших комбінацій – оцініть свої потреби та скомпонуйте тариф на свій смак.

Для любителів спілкуватися в соціальних мережах передбачено безлімітний трафік. Доступ до однієї соцмережі коштує 20 руб./30 днів. У їх список входять Фейсбук і Твіттер, а також популярні в Астрахані та всій Росії Інстаграм, Однокласники та Вконтакте. Доступ до месенджерів коштує дешевше – 10 руб./30 днів за один месенджер. До їх переліку увійшли популярні Скайп та Телеграм, а також WhatsApp та Viber. Якщо підключити всі послуги одночасно, абонентська плата становитиме 140 руб./30 днів.

Найбільше пощастило тим, хто віддає перевагу спілкуванню через SMS. Спеціально для них підготовлено опцію «Безлімітні SMS». Коштує вона всього 50 руб./30 днів і передбачає безлімітне відправлення повідомлень на будь-які російські номери. MMS (опція поширюється і на них).

Послуги понад пакети

Стільниковий зв'язок від Йоти передбачає можливість використання додаткових пакетів послуг. Якщо на вашому тарифі закінчилися хвилини, ви можете вчинити так – спілкуватися по 1, 9 руб./хв. або підключити додатковий пакет зі 100 хвилин лише за 150 рублів. Те саме стосується інтернет-трафіку - якщо він закінчився, докупіть пакет з 5 Гб за 100 рублів. В іншому випадку швидкість впаде до 64 кбіт/сек.

Роумінг та дзвінки за кордон

Залишаючи межі Астрахані та Астраханської області, абоненти можуть розраховувати на єдиний безроумінговий простір по всій країні. Пакети послуг залишаться тими ж, всі вхідні – безкоштовні. у ньому трохи інші пакети хвилин та трафіку. Після повернення в Астрахань встановиться стандартна домашня тарифікація.

Міжнародний роумінг від Йота для абонентів з Астрахані теж має свої переваги:

  • Контроль споживаного трафіку – кожні 40 Мб зв'язок відключається, перешкоджаючи великим витратам;
  • Спочатку низькі тарифи на зв'язок за кордоном (хоча зустрічаються і дорогі напрямки);
  • Цікаві умови за вхідними викликами – 30 хвилин на день за 39 рублів;
  • Безкоштовний трафік для месенджерів – навіть за відсутності коштів на рахунку.

Уточнити вартість дзвінків у роумінгу допоможе калькулятор на сайті операторам. Там же розташовується аналогічний калькулятор, що дозволяє обчислити вартість дзвінків за кордон під час перебування на території Астрахані та області.

Тариф для модемів

Ета пропонує цікаві умови обслуговування для тих, кому потрібен безлімітний інтернет для комп'ютера.

Для цього використовуються модеми та роутери з підтримкою мереж 4G. В регіоні працює наступна тарифікація:

  • 512 Кбіт/сек – 300 руб./міс.;
  • 768 Кбіт/сек – 350 руб./міс.;
  • 1 Мбіт/сек – 400 руб./міс.;
  • 1, 6 Мбіт/сек – 450 руб./міс.;
  • 2, 1 Мбіт/сек – 500 руб./міс.;
  • 3, 5 Мбіт/сек – 550 руб./мес.;
  • 5 Мбіт/сек – 600 руб./міс.;
  • 6, 5 Мбіт/сек – 650 руб./мес.;
  • 8, 5 Мбіт/сек – 700 руб./мес.;
  • 10 Мбіт/сек – 750 руб./міс.;
  • 12 Мбіт/сек – 800 руб./міс.;
  • 15 Мбіт/сек – 850 руб./міс.;
  • Максимальна швидкість доступу – 900 руб./міс.

Швидкість регулюється через інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс. Дія тарифу зберігається на території Астрахані, Астраханської області та всієї Росії (зрозуміло, тільки в мережах 4G).

Якщо хочеться заощадити кошти у своєму гаманці, сплатіть послуги Йота на рік вперед. Інтернет на швидкості 5 Мбіт / сек коштує 5400 руб. / Рік, на швидкості 10 Мбіт / сек - 6900 руб. / Рік, на максимальній швидкості - 9000 руб. / Рік. Передбачені і дрібніші терміни оплати - 2 години за 50 рублів або 24 години за 150 рублів.Також доступний безкоштовний тариф на швидкості 64 кбіт/сек.

Для доступу в інтернет використовуйте модеми та роутери від Yota. Також ви можете скористатись аналогічним обладнанням від сторонніх брендів. Для перевірки швидкості доступу передбачена програма «Тест драйв» - можливість взяти обладнання для тестів на тиждень з повним поверненням коштів.

Тарифний план для планшета

В Астрахані працює безлімітний тариф для планшетних ПК. Абонентам надається необмежену кількість трафіку на максимальній швидкості. Передбачено три оплачувані терміни:

  • Доби – 50 рублів;
  • Месяц – 450 рублів;
  • Рік – 3300 рублів.

Якщо ви користуєтеся планшетом кожен день і хочете завжди залишатися на зв'язку, сплатіть послуги Йота на рік вперед – так ви отримаєте значну економію коштів. Тариф працює без зміни абонентської плати не тільки в Астрахані, а й по всій Росії.