Тарифи Yota в Іжевську та всій Удмуртії

Anonim

Оператор Yota розгорнув свої мережі по всій країні, діставшись і до Удмуртської республіки. Він пропонує абонентам сучасні послуги зв'язку за доступними цінами. Також він виступає як провайдер бездротового мобільного інтернету. У цьому огляді ми не тільки розповімо про тарифи Yota в Іжевську, але й надамо додаткову інформацію щодо діяльності оператора в даному регіоні.

Зона покриття

Республіка Удмуртія дуже маленька, за своєю площею вона стоїть на 57-му місці по Росії. Не дивно, що населених пунктів тут дуже мало. Найбільшими є Іжевськ, Сарапул, Воткинск, Глазов і Можга. А якщо ми поглянемо на карту покриття Yota у стандарті 4G, то ми побачимо, що мережі четвертого покоління розгорнуті виключно на території республіканської столиці. не всі райони.

Мережі третього покоління можуть похвалитися ширшим поширенням – вони розгорнуті майже кожному населеному пункті. Найбільше охоплення мереж другого покоління, тому абоненти з Іжевська залишаться на зв'язку в будь-якому районі республіки Удмуртія. Крім того, карта покриття складається комп'ютером, тому в ній можливі неточності - іноді дуже і дуже серйозні.

Зона покриття Yota в Іжевську

Відгуки про Yota в Іжевську не можна назвати позитивними. Майже 50% їх носять негативне забарвлення. Але цей показник є нормою – така статистика є у всіх операторів. Але Yota таки зуміла збільшити кількість негативних відгуків, відмовившись від безлімітного інтернету на тарифах для смартфонів та телефонів.Сьогодні тут пропонуються лише пакети трафіку загального призначення та безлімітний трафік для соціальних мереж та месенджерів.

Офіси обслуговування

Іжевськ виглядає маленьким лише на карті – його населяють понад 640 тис. осіб. У місті працюють три офіційні офіси Yota. Ось їх адреси:

  • ТЦ «Петровський» - вул. Петрова, д. 29;
  • ТЦ «Флагман» - вул. Удмуртська, буд. 255б;
  • ТЦ «Аврора-Парк» - вул. Удмуртська, буд. 304.

Також у столиці Удмуртії працює близько трьох десятків партнерських магазинів – це «Євросєть», «Зв'язковий», «DNS» та деякі місцеві салони. Для отримання абонентської підтримки звертайтесь до офіційних офісів. Тут приймаються заяви, змінюються SIM-картки, продається обладнання. Партнерські магазини займаються виключно продажем обладнання та SIM-карток.

Тарифи Yota в Удмуртії

Yota – це провідний іжевський провайдер бездротового інтернету. Тут працює 4G, а це означає, що можна розраховувати на непогану швидкість доступу. Щоправда, доступ можливий лише з деяких пристроїв.

Пропозиція для роутерів та модемів

Якщо ви хочете скористатися послугами Yota і отримати у своє розпорядження безлімітний бездротовий інтернет, то доведеться трохи почекати – в цьому регіоні поки що немає тарифу для модемів, як це не сумно. В якості альтернативи жителі Іжевська можуть скористатися пропозиціями інших операторів стільникового зв'язку.

Пропозиція для планшетних ПК

Якщо з модемами та роутерами все погано, то з планшетами все добре. Для абонентів Yota з Іжевська пропонується тариф, що надає максимальну швидкість доступу до Інтернету. Трафік тут не враховується, що вже є великий плюс. Абоненти можуть вибрати доступ на день, місяць або відразу на рік. Чим більший термін, тим більша знижка на послуги зв'язку.

Вартість одного дня доступу до безлімітного інтернету від Yota для планшетів коштує всього 50 рублів. Якщо інтернет потрібний частіше, ніж кілька разів на місяць, має сенс оплатити місячний доступ - він коштує 400 рублів.

Найактивніші користувачі можуть оплатити послуги на рік вперед – це коштує 3000 рублів. Таким чином, місяць в інтернеті при річній оплаті коштує всього 250 рублів.

Особливості тарифу Yota (Ета) для планшета:

  • Працює не тільки в Іжевську, але і по всій Росії;
  • Швидкість доступу – максимальна;
  • Автоматичне продовження при помісячній оплаті;
  • Можливість здійснювати виклики по Росії по 3, 9 руб./хв.;
  • Вартість відправки SMS – 3, 9 руб./хв.;
  • Роздача по Wi-Fi обмежена за швидкістю до 128 кбіт/сек.

Якщо надумаєте качати торенти, швидкість впаде до 32 кбіт/сек.

Пропозиція для мобільних телефонів та смартфонів

Розцінки на тарифах для смартфонів та телефонів в Іжевську порівняно дешеві. Для абонентів розроблено тарифний план, що настроюється, в якому окремо вибираються пакети хвилин і пакети трафіку – такого поки немає в жодного оператора. А ось можливість повної відмови від однієї з послуг відсутня – мінімальний поріг по голосовому зв'язку становить 400 хвилин, а по трафіку – 5 Гб.

Розглянемо вартість пакетів докладніше:

  • 400 хвилин у Росії – 200 крб./30 днів;
  • 700 хвилин у Росії – 300 руб./30 дней;
  • 1000 хвилин у Росії – 500 крб./30 дней;
  • 2000 хвилин у Росії – 800 крб./30 днів;
  • 5000 хвилин у Росії – 1700 крб./30 дней;
  • 5 Гб трафіку – 100 руб./30 днів;
  • 10 Гб трафіку – 150 руб./30 днів;
  • 15 Гб трафіку – 200 руб./30 днів;
  • 30 Гб трафіку – 300 руб./30 дней.

Розрахунковим періодом у оператора Yota є не місяць, а 30 днів.

Діючі в Іжевську тарифи Yota передбачають виділення безлімітного трафіку для соціальних мереж та месенджерів.Доступ до однієї соцмережі коштує 20 руб./30 днів, одного месенджеру – 10 руб./30 днів. До списку соціальних мереж входять Вконтакте, Однокласники, Фейсбук, Інстаграм та Твіттер. До переліку месенджерів увійшли Телеграм, WhatsApp, Viber та Скайп.

Пакети хвилин і трафіку мають властивість закінчуватися. Якщо не продовжити трафік, швидкість доступу до інтернету впаде до 64 кбіт/сек – серфінг стане некомфортним. Збільшити швидкість допоможуть додаткові пакети по 5 Гб за 100 рублів. Аналогічним чином розширюється набір хвилин - 100 хвилин за 150 рублів. В іншому випадку вартість дзвінків по Росії складе 1, 9 руб./хв.

Якщо ви часто спілкуєтеся через SMS, то їх вартість на Yota здасться вам високою - 1, 9 руб. за одне повідомлення на будь-який телефон у країні. Набагато вигідніше підключити опцію "Безлімітні SMS" за 50 руб./30 днів. Якщо ви надсилаєте більше 27 повідомлень на місяць, сміливо підключайте її та переписуйтесь стільки, скільки вам потрібно. До речі, до цього ж пакету входить безлімітне відправлення MMS.

Управління тарифом

Найпростіше управляти тарифом для смартфона через фірмову програму Yota. Завантажте її на свій смартфон через магазин програм. Функціонал програми:

  • Поповнення балансу за допомогою банківської картки;
  • Вибір пакетів трафіку та хвилин;
  • Підключення додаткових опцій;
  • Підключення додаткових пакетів послуг.

Також тут працює чат, що дозволяє отримати підтримку від технічних фахівців.

Роумінг та дзвінки в інші країни

Yota хороша тим, що вона надає цікаві умови для мандрівників Росією. Роумінгу тут немає, в поїздках країною зберігається домашня тарифікація. Але якщо пробути за межами Іжевська та Удмуртії більше 30 днів, набуде чинності тариф «Регіональний».Він трохи відрізняється абонентською платою та наповненням пакетів, але всі вхідні залишаються безкоштовними.

Переваги міжнародного роумінгу від Yota:

  • Контроль трафіку – не дозволить витратити занадто багато грошей;
  • Месенджери, які працюють за відсутності коштів – для спілкування в текстовому режимі;
  • Низькі ціни на послуги зв'язку – на більшості напрямків;
  • Півгодини безкоштовних вхідних за 39 руб./сутки.

Для уточнення розцінок за тим чи іншим напрямом, скористайтесь калькулятором на основному сайті Yota – у вказівнику регіонів виберіть Іжевськ. міжнародних викликів.