Як дізнатися свій тариф на Йоті

Anonim

Йота зробила все можливе, щоб впоратися з її набором послуг та опцій змогла навіть дитина. Тут все автоматизовано, є чати та хороша підтримка, є недорогі тарифи. Якщо виникає плутанина, на допомогу приходить фірмовий мобільний додаток. У цьому огляді ми розповімо, як дізнатися тариф на Йоті та налаштувати його параметри. Окремо поговоримо про смартфони та планшети, окремо – про модеми та роутери.

Узнаємо тариф на смартфонах та планшетах

Перевірити свій тарифний план на Йоті зможе будь-яка людина – навіть якщо вона нескінченно далека від сучасної техніки.Оператор пропонує абонентам основний тариф, що настроюється, в якому вибираються пакети хвилин і трафіку, підключається доступ до соціальних мереж і месенджерів. Для управління ним використовується спеціальний мобільний додаток – він скачується в Play Market, AppStore та Windows Phone Store.

Щоб дізнатися свій тариф на Йоті, достатньо відкрити програму і подивитися на головний екран. Тут представлені такі дані:

  • Поточний номер телефону – він змінюється у будь-який момент, не виходячи із програми;
  • Розмір абонентської плати на поточному періоді;
  • Кількість наданих та доступних хвилин;
  • Кількість наданих і доступних гігабайт;
  • Підключені месенджери та соцмережі – відзначаються піктограмами;
  • Поточний баланс.

Ніякого найменування тарифу тут немає – Йота пропонує єдиний тарифний план з вибором кількості хвилин та трафіку. У самому додатку ми можемо переглянути залишки включених послуг та здогадатися, який з доступних пакетів підключено на цьому номері.

Также програма допоможе дізнатися про підключені опції. У Йоти їх дуже мало – це «Безлімітні SMS», пакети трафіку та пакети хвилин. Це вам не МТС, Теле2, Мегафон або Білайн, де від достатку опцій і послуг розбігаються очі - у Йоти все просто, щоб змогла розібратися навіть дитина.

Узнаємо тариф на модемах та роутерах

Якщо сімка Yota (Ета) стоїть у модемі, дізнатися свій тариф (а точніше, поточну швидкість доступу) допоможе особистий кабінет оператора. Тут знаходиться регулятор швидкості, що відображає потрібні абоненту дані. Якщо є якісь труднощі з ЛК, зверніться на підтримку через чат на офіційному сайті. Уточнити баланс на модемі, витягнувши з нього сімку і вставивши в телефон, не вдасться.

Інші способи

Дізнатися тариф на Йоті з телефону важко. У мережі працює команда 101, але дозволяє дізнатися лише залишок хвилин. Скільки їх було від початку – зрозуміти складно. Але вихід із ситуації є – беремо до рук мобільний телефон, дзвонимо за номером 8-800-550-00-07 і ставимо відповідне питання консультанту служби підтримки. Цей спосіб допоможе дізнатися про підключені опції та з'ясувати власний тариф (а також його вартість).

Дізнатися тариф на телефоні допоможе інтернет. Йдеться не про особистий кабінет, а про найпростіший чат на офіційному сайті Йоти. Він доступний для кожного абонента. Зайдіть у розділ «Підтримка», виберіть «Смартфон/планшет», у меню зліва клацніть на посилання «Зверніться до чату». У вікні вкажіть:

  • Ім'я або особовий рахунок;
  • Місто вашого місцезнаходження;
  • Ваше питання.

Зачекайте кілька хвилин – вам обов'язково відповість вільний консультант. Ви зможете поставити йому будь-які питання щодо поточного тарифу, балансу та підключених опцій. Тут же запитується деталізація дзвінків. Для уточнення інформації вам знадобиться паспорт.