Навіщо потрібен Yo Yota. Регулятор швидкості та де його завантажити

Anonim

У цьому огляді ми поговоримо про регулятор швидкості Yota. Під ним розуміється програма від стороннього розробника, що дозволяє оптимізувати витрати на інтернет в автоматичному режимі, без доступу до особистого кабінету. Софт розрахований на досвідчених користувачів, але може використовуватись і новачками. Давайте подивимося, як він працює і навіщо використовується. Можливо, він знадобиться і вам.

Налаштований тариф від Yota

Сотовий оператор Yota пропонує своїм абонентам тарифний план, що настроюється для модемів і роутерів. У ньому реалізовано регулювання швидкості доступу до Інтернету за допомогою регулятора, розташованого в особистому кабінеті.Мінімальна швидкість, залежно від регіону використання, становить 64 чи 128 кбіт/сек. Вона надається на безкоштовній основі і підходить хіба що для обміну повідомленнями в месенджерах.

Регулятор швидкості Йота, що знаходиться в особистому кабінеті, дозволяє вибрати потрібний в даний час швидкісний режим. Наприклад, у робочі дні виставляється мінімальний поріг, достатній для серфінгу та роботи. А у вихідні, коли багато часу на відпочинок та перегляд фільмів, можна збільшити швидкість і насолодитися переглядом відео у високій якості. Відповідно до обраного режиму змінюється розмір абонентської плати.

У ті дні, коли інтернет не потрібен, регулятор Йота виставляється на нуль. У цьому режимі доступний низькошвидкісний канал, який до ладу ні на що не придатний. Але він дозволить поспілкуватися в ICQ, Телеграмі, Скайпі та інших месенджерах – природно, лише у текстовому режимі, оскільки передачі голосу такий пропускної спроможності замало.

Для чого потрібна програма

Запропонований оператором Yota регулятор дуже зручний. Тільки в ньому геть-чисто відсутня автоматизації. Абоненти не можуть задати будь-який графік користування ресурсами оператора – лише суворий доступ у ручному режимі. . Щоб завантажити його, загляньте в магазин софту Play Market.

Основні можливості програми:

  • Відображення балансу на лицьових рахунках модемів і роутерів;
  • Зміна швидкості доступу за розкладом;
  • Можливість роботи з кількома модемами та розкладами.

Цей регулятор швидкості діє згідно з закладеним розкладом, регулюючи швидкісні параметри на абонентських пристроях. Для доступу до них використовуються авторизаційні дані від особистих кабінетів.

Програма «Yo Yota PRO Регулятор швидкості» стане зручною для тих, хто страждає на забудькуватість, але хоче зберегти гроші у своєму гаманці. У ті дні, коли інтернет не потрібен, виставте в ній нульову швидкість або обмежте її до того чи іншого рівня. Також вона зручна для людей, які користуються кількома модемами та роутерами – наприклад, на роботі та вдома. На робочому пристрої виставляємо максимальну швидкість у робочі дні, а на домашньому все робимо навпаки.

Незважаючи на те, що програма «Yo Yota PRO Регулятор швидкості» представлена ​​в магазині додатків Play Market, вона не є офіційним операторським софтом. Вона створена стороннім розробником NAVA Developers, який відповідає за її підтримку. Платна версія коштує 44 рубля, її скачування починається після оплати.