Як на Йота змінити номер телефону

Anonim

Можливість зміни номера без зміни SIM-карти може стати в нагоді кожному абоненту. І для цього зовсім не обов'язково тікати з паспортом до офісу свого оператора. Всі операції легко виконуються самостійно за допомогою смартфона. Саме так ви зможете змінити номер на Йоті, якщо стара нумерація вас з якихось причин не влаштовує. У цьому огляді ми розповімо, як це робиться.

Для чого потрібно міняти номер

Найперший і очевидніший варіант – поточна нумерація просто набридла, абоненту хочеться отримати у своє розпорядження гарний номерок з акуратною послідовністю цифр.Чаще всього це необхідно підприємцям, які прагнуть зробити контактний телефон більш впізнаваним і запам'ятовуваним.

Другий варіант – поточний номер Йоти став об'єктом дозвону з боку шахраїв або набридливих осіб. Прагнучи позбавитися шквалу дзвінків, абоненти блокують їх через чорні списки. Але найпростіше змінити нумерацію, раз і назавжди позбавившись надокучливих викликів. Типовий приклад – дівчина уникає дзвінків колишнього хлопця, внаслідок чого мріє змінити свої контактні дані.

Як поміняти номер на Йоті

Зміна номера на Йоті найчастіше виконується за допомогою смартфона. В офіційному додатку оператора є поле, де показується поточний номер. Процес заміни виглядає так:

  • Відкриваємо додаток і тапаємо за поточним номером;
  • У вікні, що відкрилося, з'явиться список доступних комбінацій;
  • Вибираємо відповідний варіант, натискаємо його та підтверджуємо свої дії.

Готово – вже за кілька хвилин у вас буде інший телефон. На старий ніхто додзвонитися не зможе. Також зберігаються баланс, тариф та набір підключених послуг.

Давайте подивимося, що робити, якщо всі доступні в додатку варіанти не викликають захоплення та почуття захоплення. Необхідно опуститися трохи нижче – тут будуть представлені більш красиві комбінації. Їхній вибір платний, ціна вказується навпроти кожного пункту. Якщо запропоновані варіанти вас не влаштували, скористайтесь пошуковим рядком для пошуку більш прийнятних комбінацій.

Ще один спосіб змінити номер – звернутися в офіс обслуговування Йота.Усі адреси вказані на офіційному сайті оператора.

Візьміть паспорт і вирушайте до найближчого з них. Вам залишиться вибрати найбільш підходящий варіант, який влаштовує вас за комбінацією цифр.

Зміна власника номера

Тепер ви знаєте, як безкоштовно поміняти номер на Yota – безкоштовна заміна робиться лише один раз. Всі інші операції будуть вже платними. Варіантів заміни тільки два - в офісі або через смартфон, зробити це через комп'ютер неможливо. І якщо поміняти номер телефону на Йоті без походів в офіс все-таки можна, то зміна власника виконується тільки в офісах.

Для того, щоб змінити власника, в офіс повинні прийти поточний господар і майбутній власник. СІМ-карта передається між учасниками угоди, консультант Йоти готує документи для підпису та переоформлення договору.