Тарифи Yota в Липецьку та Липецькій області

Anonim

Якщо потрібен реальний безлімітний мобільний інтернет, зверніть увагу на Yota. Цей оператор пропонує своїм абонентам недорогий безліміт для модемів, роутерів та планшетів. Також є тарифні плани для смартфонів, де надається необмежений трафік для соціальних мереж. У цьому огляді ми обговоримо тарифи Yota в Липецьку - у досить великому містечку, розташованому в центральній частині Росії.

Огляд зони покриття

Покриття Йота в Липецькій області вселяє оптимізм. Тут працюють мережі всіх поколінь, відкриваючи доступ до голосового зв'язку та безлімітного швидкісного інтернету.Зона 4G охоплює Липецьк з передмістями, Бруд, Добре, Боринське, Донське та Єлець. Саме в цих населених пунктах працюватимуть модеми та роутери – вони не працюють у мережах інших поколінь.

З покриттям мереж третього покоління ситуація більш прийнятна – воно є в багатьох населених пунктах, у тому числі й у дрібних. Найкраще справа з покриттям мереж 2G. Воно є у всіх містах і селищах, а також на трасах і необжитих територіях. Детальна карта розміщується на офіційному сайті Yota – виберіть у списку регіонів Липець та Липецьку область, ознайомтеся з результатами, вибираючи відображення потрібних вам мереж.

Пам'ятайте, що опублікована на сайті карта містить у собі неточності. Ви можете зіткнутися з відсутністю сигналу базових станцій там, де зазначено його наявність. Також можливі зворотні ситуації. Точніші свідчення дає карта, складена з урахуванням оцінок реальних абонентів.

Зона покриття Yota

Розташування офісів обслуговування

Якщо потрібно придбати SIM-карту, купити модем або отримати якісне обслуговування, загляньте в офіси Yota. Вони є у Липецьку, а й у інших населених пунктах Липецької області. Ось їх адреси:

  • ТЦ «Лінія» – м. Єлець, шосе Московської, буд. 3а.
  • ТЦ «Москва» - м. Липецьк, вул. Титова, буд. 10.
  • ТЦ «Європа» – м. Липецьк, вул. Радянська, д. 66 (тут обслуговуються корпоративні клієнти оператора).
  • ТЦ «Армада» – м. Липецьк, вул. П. Смородіна, буд. 13, корп. А.
  • ТЦ «Лінія» – м. Грязі, вул. 30-річчя Перемоги, буд. 61, літ. А.

SIM-карти та модеми реалізуються і через партнерські магазини – це «Євросеть», «Зв'язковий», DNS та деякі інші. Вони є і в більш дрібних населених пунктах.

Тарифні плани для телефону

Для смартфонів і традиційних телефонів Yota підготувала налаштований тариф з роздільним вибором пакетів хвилин і пакетів трафіку. як мобільні, і стаціонарні. Мінімальна абонентська плата складається 310 руб./30 днів. За ці гроші абоненти отримують 200 хвилин та 10 Гб трафіку.

Також тарифом передбачено і багато інших поєднань хвилин і трафіку – ось лише кілька прикладів:

  • 800 хвилин і 5 Гб за 380 руб./30 днів – для абонентів середньої активності;
  • 500 хвилин і 10 Гб за 350 руб./30 днів – компромісний варіант для інтернет-користувачів;
  • 200 хвилин і 30 Гб за 530 руб./30 днів – тим, кому потрібен трафік, а чи не звонки;
  • 5000 хвилин і 30 Гб за 2000 руб./30 днів – для найактивнішої і найвимогливішої аудиторії абонентів з Липецька.

Кількість хвилин і гігабайт регулюється за допомогою офіційної мобільної програми або через USSD-команди.

Вичерпання пакета хвилин призводить до встановлення щохвилини тарифікації дзвінків - одна хвилин коштує 1, 9 руб. Також реалізовано можливість купівлі додаткового пакету. Він коштує 150 рублів і надає 100 хвилин зв'язку по Росії. Так само замовляється додатковий трафік - 5 Гб коштують всього 100 рублів. В іншому випадку швидкість доступу в інтернет падає до 64 кбіт/сек.

Розцінки на SMS та MMS

Є приємна новина для абонентів з Липецька - SMS і MMS на тарифі Yota для смартфона коштують однаково, по 1, 9 руб./ Шт. Для любителів активного SMS-спілкування створено опцію «Безлімітні SMS». Вона активується через мобільний додаток і надає абонентам необмежену кількість повідомлень – на будь-які телефони в Росії, а не тільки Липецьку та Липецьку область. Абонентська плата становить 50 руб./30 днів.

Інтернет, соцмережі та месенджери

У 2017 році Йота (Йота) приймає рішення про відключення безлімітного інтернету. Ця новина викликала обурення у нових абонентів – у старих абонентів безліміт працює досі. Новим доступні лише пакети трафіку. У Липецьку їх розмір складає 5, 10, 20 або 30 Гб. Фейсбук», а також для месенджерів Телеграм, Скайп, Viber та WhatsApp.

Якщо раніше трафік для соціальних мереж та месенджерів надавалася єдиною опцією, то сьогодні абоненти можуть самі обирати доступні сервіси.Одна соцмережа коштує 20 руб./шт., один месенджер – 10 руб./шт. Таке рішення зручне для тих, хто буквально цілодобово просиджує в соціальних мережах і не потребує звичайного трафіку. У цьому випадку можна підключити найдешевший у Липецьку тариф з 5 Гб і доповнити його потрібними соцмережами та месенджерами.

Межгород та міжнародний зв'язок

Розробляючи тариф для смартфонів та телефонів, Yota передбачила відсутність окремої оплати міжгороду. Включені тарифи можуть бути використані для дзвінків на будь-які телефони в країні, у тому числі стаціонарні. Якщо виділений пакет вичерпався, включається щохвилинна тарифікація у вигляді 1, 9 крб./мин.

Міжнародний зв'язок оплачується окремо. Таблиці з тарифами немає, для уточнення розцінок необхідно скористатися калькулятором на офіційному сайті Yota. Виберіть регіон (Липецьк та Липецька область), пройдіть у розділ з тарифом для смартфонів, натисніть на посилання «Роумінг» та знайдіть калькулятор міжнародних дзвінків.Впишіть сюди найменування напряму та отримайте результати вже через 1-2 секунди.

Роумінгу по Росії у Yota немає – залишаючи межі Липецька та Липецької області, абоненти розмовляють за своїм домашнім тарифом. Це дуже зручно для мандрівників та тих, хто часто буває у відрядженнях. Але якщо провести за межами свого регіону понад 30 днів, ввімкнеться тариф «Регіональний». Він має на увазі більш високі розцінки на зв'язок, хоча всі вхідні залишаються безкоштовними.

Розглянемо цікаві особливості міжнародного роумінгу від Yota:

  • Контроль споживаного інтернет-трафіку – зв'язок періодично відключається, що дозволяє запобігти випадковому перевитраті коштів через самовідновлений софт.
  • Розумні розцінки на популярних напрямках – економія грошей на зв'язок.
  • 30 нетарифицируемых вхідних хвилин за 39 руб./сутки.
  • Месенджери – вони залишаються працездатними навіть тоді, коли на рахунку немає грошей на оплату інших послуг зв'язку.

Остання можливість є найприємнішою, допомагаючи залишатися на зв'язку навіть у найважчих ситуаціях – достатньо активувати передачу даних.

Тарифний план для планшета

Yota виступає як провайдер безлімітного мобільного інтернету. Але якщо на телефонах та смартфонах нормального безліміту немає, то на планшетах він є. Для власників планшетних ПК пропонується тариф із можливістю оплати за певний термін використання. Мінімальний термін становить один день - абонентська плата складає всього 50 рублів. Місячний доступ обійдеться в 400 рублів, а річний - 3000 рублів.

Планшет з цим тарифом буде в онлайні на всій території Липецька та Липецької області, на відміну від модемів та роутерів, що працюють лише у 4G. Трафік у рамках тарифного плану не обмежується, але завантаження торентів «ріжеться» до 128 кбіт/сек.

Тарифи для модемів та роутерів

Для активних інтернет-користувачів з Липецька приготовлено цікавий тариф з безлімітним інтернетом та помісячною тарифікацією. Абонентська плата варіюється від нуля до 900 руб./30 днів (розрахунковим періодом у Yota є 30 днів, а чи не місяць). Так, оператор справді надає безкоштовний інтернет на швидкості 64 кбіт/сек. Але навіть якщо включити в браузері стиск трафіку, такої швидкості ні на що не вистачить.

Швидкісний режим на 320 кбіт/сек обійдеться користувачам з Липецька в 250 руб./30 днів. Але краще оплатити хоча б 1 Мбіт/сек за 400 руб./30 днів. Такої швидкості вистачить для зручного серфінгу.Для перегляду відео в середній якості знадобиться швидкість 3,1 Мбіт/сек за 550 рублів. Відео у Full HD відтворюється на швидкості 8 Мбіт/сек – абонентська плата складає 750 руб./міс. за 900 руб./міс. абоненти отримують безліміт з трафіку та швидкісного режиму.

Вигідніше всього річна оплата - вона виходить найдешевшою. На вибір мешканців Липецька пропонуються тарифи на 5 Мбіт/сек за 5400 руб./рік, на 10 Мбіт/сек за 6900 руб./рік, а також із максимальною швидкістю за 9000 руб./рік. Перш ніж вносити річний платіж, переконайтеся у доступності обраного швидкісного режиму в тих точках Липецька та області, де ви найчастіше буваєте.

Крім цього, оператор передбачив доступ на 2 години за 50 рублів і на 24 години за 150 рублів. Така можливість стане в нагоді для організації тимчасового каналу доступу в інтернет. Необхідна швидкість вибирається через особистий кабінет – у будь-який момент. Також можливий вибір безкоштовного інтернету на швидкості 64 кбіт/сек, що працює навіть за нульового балансу.