Тарифи на мобільний зв'язок Йота в Рязані та Рязанській області

Anonim

Йота є досить цікавим конкурентом для всіх стільникових операторів у Росії. Вона працює у багатьох регіонах, пропонуючи людям швидкісний інтернет та зручний зв'язок без достатку послуг та опцій. Оператор є і в Рязанській області, де його послугами користуються десятки тисяч людей. Тарифи на мобільний зв'язок Йота в Рязані не можна назвати найвищими країною, абонентів вони повністю влаштовують. Розглянемо їх докладніше.

Тарифи для смартфона

Зайдіть на офіційний сайт будь-якого оператора стільникового зв'язку – тут ви побачите безліч тарифних планів, що діють.У такому достатку не дивно заплутатися. Чи то справа Йота, яка має лише один тариф (хвилинний ТП, що включається за відсутності грошей на рахунку, ми в розрахунок не беремо). Він відрізняється гнучкістю та можливістю вибрати будь-який пакет послуг відповідно до власних потреб абонента.

Такої пропозиції не зможе зробити жоден оператор у країні. Адже тільки Йота пропонує своїм клієнтам самостійний вибір пакета хвилин та пакету трафіку у будь-якому поєднанні. Для голосових викликів представлені пакети на 200, 400, 800, 2000 та 5000 хвилин, для інтернету – на 1, 5, 10, 15 та 30 Гб. Кожен абонент має право вибрати ту комбінацію, яка йому подобається. Ось кілька прикладів:

  • 200 хвилин і 1 Гб за 230 руб./30 днів - мінімальний набір послуг для економних абонентів Йоти;
  • 800 хвилин і 5 Гб за 400 руб./30 днів – набір абонентам, які потребують збільшених обсягах послуг;
  • 400 хвилин і 30 Гб за 550 руб./30 днів – для тих, хто більше просиджує в інтернеті, ніж балакає по телефону;
  • 5000 хвилин і 30 Гб за 2000 руб./30 днів – тариф для найактивніших клієнтів Йоти, що у Рязані та Рязанской области.

Хвилини можуть витрачатися на дзвінки в будь-яких внутрішньоросійських напрямках. Також на тарифі надається внутрішньомережевий безліміт.

На жаль, безлімітного інтернету на тарифі для телефону та смартфона ми не побачимо – його прибрано з наповнення тарифного плану 25 січня 2017 року. На зміну йому прийшли пакети трафіку від 1 до 30 Гб. Завсідникам соціальних мереж пощастило більше – спеціально для них Йота пропонує цільовий безлімітний трафік. Те саме стосується шанувальників месенджерів. Ось розцінки, що діють:

  • Соціальні мережі («Фейсбук», «Інстаграм», «Твіттер», «Однокласники», «ВКонтакті») – 20 руб./шт.;
  • Месенджери («Скайп», «Телеграм», WhatsApp і Viber) – 10 руб./шт.

Підключаєте потрібний сервіс і користуєтеся ним стільки, скільки потрібно.

Тарификація SMS та MMS

На тарифі для смартфона пакети SMS та MMS відсутні, оскільки абоненти звикли спілкуватися та обмінюватися контентом через соціальні мережі та месенджери. Тому Йота передбачила тут лише штучну тарифікацію – відправка SMS та MMS коштує 1, 9 руб./шт. Якщо абонент потребує великої кількості повідомлень, йому рекомендується підключити опцію «Безлімітні SMS» за 50 руб./30 днів – це економно та вигідно. Вона поширюється не лише на SMS, а й на MMS.

Міжнародні дзвінки та міжнародний роумінг

Для абонентів з Рязані Йота передбачила вигідні розцінки на міжнародні виклики.Вони доступні в онлайн-калькуляторі на сайті оператора. Аналогічним чином уточнюються розцінки на міжнародний роумінг.

Користуватися міжнародним роумінгом від Йоти дуже вигідно. Насамперед абонентам пропонується пакет із 30 вхідних хвилин за 39 руб./добу. А в другу чергу тут надається безкоштовний трафік для месенджерів, який доступний навіть за браком грошей на інтернет. Важливою стане наявність трафік-контролю – він запобігає вашому розоренню при випадковому витоку трафіку.

Внутрішньомережевий роумінг

Залишаючи межі Рязані, абоненти Йоти зможуть спілкуватися за своїм домашнім тарифом по всій Росії.Це стосується вхідних викликів, вихідних дзвінків по Росії (на мобільні та стаціонарні), а також на мобільний інтернет. Якщо провести за межами Рязані та Рязанської області понад 30 днів, автоматично включиться тариф «Регіональний» – він пропонує дорожчі розцінки на зв'язок у подорожах Росією.

Тарифи для комп'ютера

Переходимо до найцікавішого – до тарифів для виходу в інтернет через 4G-модеми та аналогічні роутери. Мінімальний тариф – 320 кбіт/сек за 250 руб./міс., найдорожчий – максимальна швидкість за 900 руб. / міс. Також доступні інші швидкості (їх близько 15 шт.) - Наприклад, 1 Мбіт/сек за 400 руб./міс. або 5 Мбіт/сек за 650 руб./міс.

Також для абонентів з Рязані пропонуються економні тарифи з річною оплатою. Подаємо їх у вигляді списку:

  • 5 Мбіт/сек – 5400 руб./год;
  • 10 Мбіт/сек – 6900 руб./год;
  • Максимально доступна швидкість - 9000 руб. / Рік.

Економія при річній оплаті очевидна.

Іноді жителі Рязані використовують модеми Йоти як резервні канали виходу в інтернет. Для цього передбачено два тарифи. Перший надає 4 години інтернету за 50 рублів, а другий - 24 години в Мережі за 150 рублів. І все це без обмежень щодо трафіку та швидкості. До речі, якщо на рахунку немає коштів, Йота запропонує абонентам з Рязані безкоштовний інтернет на швидкості 64 кбіт/сек.

Тариф для планшета

Для планшетних ПК діє найпрозоріший і найпростіший тариф. Тут немає градацій за швидкістю, немає пакетів трафіку, немає внутрішньоросійського роумінгу. Трафік на тарифному плані безлімітний, швидкість – максимально доступна. Розмір абонентської плати залежить від вибраного терміну оплати. Найдешевше обходиться річний доступ - 3000 рублів на цілий рік. Якщо немає такої великої суми, реалізовано можливість заплатити за місяць – це коштує 400 рублів. Добовий доступ коштує 50 рублів.

Зона покриття Yota в Рязані

Розглядаючи зону покриття Йоти в Рязані та Рязанській області, ми помітили, що базові станції стандарту 4G працюють тільки на території обласного центру та в його невеликому мікрорайоні під назвою Солотча. В інших населених пунктах покриття 4G відсутнє (крім найближчих передмість). Тому розраховувати на високошвидкісний безлімітний інтернет може обмежена кількість абонентів Рязанської області.

Покриття у стандарті 3G радує набагато більше – воно охоплює багато містечок та селищ Рязанської області. Є воно і в Рязані, причому по всій території. Зона 2G ще ширша, вона захоплює і міжміські необжиті ділянки.Зверніть увагу, що модеми та роутери при підключенні до Йоти працюватимуть лише там, де є мережі 4G. Що стосується телефонів, смартфонів та планшетів, то вони зможуть працювати в мережах будь-яких поколінь.

Відгуки про роботу Йоти в Рязані не найуважливіші – її сварить безліч абонентів. у швидкісних режимах. Зрозуміти їх можна – люди хочуть стабільності. Тільки от люди не хочуть розуміти особливостей мобільних мереж, для яких характерні плаваюча швидкість і нестабільний прийом в окремих точках.

Зона покриття Yota в Рязані

Розташування офісів обслуговування

На території обласного центру Рязанської області функціонують п'ять офісів обслуговування абонентів Yota (Ета). Подаємо їх адреси у вигляді списку:

  • ТЦ «Прем'єр» – Рязань, ш. Московське, буд. 21.
  • ТЦ «Глобус» – Рязань, село Дядькове, буд. 1.
  • ТЦ «Вікторія Плаза» – пр-т Первомайський, д. 70, корп. 1.
  • ТЦ «Малина» – Рязань, вул. Соборна, буд. 15а.
  • ТЦ «Аліна» – Рязань, вул. Новоселів, д. 30а.

Тут вам розкажуть про тарифи Йота в Рязанській області, підключать до мережі, запропонують модеми та роутери. Також в офіційних офісах здійснюється повноцінне абонентське обслуговування. За першими двома адресами здійснюється обслуговування корпоративних клієнтів.

Також на території Рязані та Рязанської області працюють магазини та салони партнерів – як правило, це магазини-салони мережевих мобільних рітейлерів («Євросєть», «Зв'язковий»). Абонентське обслуговування в них не проводиться.