Тарифи Йота в Пензі та Пензенській області

Anonim

Колись Йота працювала в обмеженій кількості російських міст. Сьогодні ж вона розрослася майже по всіх регіонах, обзавівшись солідною абонентською базою. Працює оператор і у Пензенській області. Тарифи Йота в Пензі відрізняються ціновою доступністю - вони одні з найнижчих у країні, якщо порівнювати з більш сучасними регіонами. Доказом цього стане наш огляд, в якому ми розберемо всі чинні тарифні плани.

Діяльність Йота в Пензі та Пензенській області

Для початку ми ознайомимося з картою покриття мережі Йота. Від неї залежить, чи є сигнал у тій чи іншій точці чи його немає.Насправді карта не відображає справжнього стану справ – дані на ній мають орієнтовний характер. У будь-якому регіоні з однаковою ймовірністю зустрічаються ділянки, де зв'язку немає, хоча карта вказує на зворотне. Також можливі зворотні ситуації.

Зона 4G в Пензенській області охоплює безліч населених пунктів. До них входять сама Пенза, Нікольськ, Кузнецк, Нижній Ломов, Башмаково, Кам'янка, Городище, Сердобськ та деякі інші. Покриття мережі третього покоління ширше – воно охоплює навіть дрібні містечка та селища. Охоплення 2G виглядає суцільним, але покладатися на це не варто – напевно, на карті тисячі неточностей.

Більше розширену інформацію щодо зони покриття Yota дасть нижченаведена карта – вона будується на основі оцінок реальних користувачів.

Зона покриття Yota

У Пензі та Пензенській області працюють три офіційні офіси. Подаємо адреси у вигляді списку:

  • ТЦ «Колаж» – м. Пенза, пр-т Будівельників, буд. 1, літ. В;
  • ТЦ «ЦУМ» – м. Пенза, вул. Кірова, д. 73;
  • ТЦ «Гулівер» – м. Кузнецьк, вул. Бєлінського, д. 82, літ. Б.

В офісах продаються SIM-картки, здійснюється абонентське обслуговування, реалізуються модеми та роутери. Тут же здійснюється заміна сімок.

Тарифи для телефонів та смартфонів

Довгий час Йота приваблювала абонентів своїм безлімітним інтернетом для смартфонів. Буквально за 2-3 сотні карбованців люди отримували справжній безліміт. Користуючись деякими хитрощами, вони примудрялися «роздавати» його на інші пристрої, у тому числі й комп'ютери. а замість неї з'явиться лімітований тариф.

Безлімітний інтернет залишився лише у старих абонентів та тих, хто встиг купити SIM-карту Yota до 25 січня 2017 року. Для інших був створений тариф, що настроюється. Влітку 2017 року він зазнав повторних змін, став більш зручним, але й дорожчим. Цей тариф пропонує абонентам з Пензи такі пакети послуг:

  • Пакети хвилин по Росії - 200, 500, 800, 2000 або 5000 хвилин за 200, 300, 500, 800 або 1700 рублів на 30 днів;
  • Пакети трафіку - 1, 5, 10, 15 або 30 Гб за 50, 80, 130, 160 або 300 рублів на 30 днів;
  • Безлімітний трафік для соціальних мереж Однокласники, Вконтакте, Фейсбук, Твіттер та Інстаграм – 20 руб./30 днів (за один сервіс);
  • Безлімітний трафік для месенджерів WhatsApp, Viber, Скайп та Твіттер – 10 руб./30 днів (за один сервіс);
  • Безлімітка всередині мережі Йота по всій Росії.

Мінімальна абонентська плата на тарифі для смартфонів та телефонів у Пензі становить 250 руб./30 днів – це 200 хвилин та 1 Гб трафіку. При максимальному наповненні, без урахування соцмереж та месенджерів, абонплата становитиме 2000 руб./30 днів.

Послуги понад пакет

Якщо ви замовили певний пакет хвилин, але помилилися з їх кількістю, то зв'язок по Росії буде коштувати 1, 9 руб./хв. Для найбалакучіших абонентів Йота передбачила додатковий пакет зі 100 хвилин - його вартість складає 150 рублів. Плануючи проговорити ще більше півтори години, обов'язково скористайтеся даною пропозицією.

Пакетів SMS на тарифі для смартфонів і телефонів немає - відправка SMS по Пензі та всій Росії коштує 1, 9 руб./хв. Цей канал зв'язку поступово поступається своїми позиціями популярним месенджерам через їхню дешевизну.Але якщо абонент потребує великої кількості повідомлень, Йота запропонує йому опцію «Безлімітні SMS» з абонентською платою 50 руб./30 днів. повідомлень на будь-які номери в Пензі та Росії.

З трафіком справа чудово - навіть якщо він і закінчиться, доступ в мережу не перерветься, але швидкість впаде до 64 кбіт/сек. Відновити швидкісний доступ до мережевих ресурсів допоможе додатковий пакет з 5 Гб всього за 100 рублів. Кількість додаткових пакетів, що замовляються, оператором не обмежується.

Виклики по світу та роумінг

Оператор Yota (Ета) стане вигідним для тих, хто часто переміщається країною. Можна сказати, що ніякого внутрішньомережевого роумінгу у мережі немає. Абоненти мають право вільно переміщатися по всій країні зі своїм домашнім тарифом. У поїздках умови обслуговування не змінюються, вхідні залишаються безкоштовними. Якщо перебування за межами Пензи та Пензенської області перевищить 30 діб, включиться тариф «Регіональний» - розцінки на ньому на кілька відсотків вищі, ніж у домашньому тарифі.

Міжнародний роумінг теж має свої переваги. Тут працює система контролю трафіку - він не дасть витратити занадто багато грошей, якщо смартфон надумає оновитися або витратить лише кількість інтернет-трафіку. А якщо на вашому балансі закінчаться гроші, оператор не відключить доступ до месенджерів - ви зможете підтримувати зв'язок з рідними та близькими.

Ще однією перевагою міжнародного роумінгу від Йоти стануть 30 хвилин вхідних дзвінків всього за 39 руб./добу - відмінний шанс заощадити гроші в поїздках. Збираючись у дорогу, не забудьте уточнити розцінки на сайті оператора, скориставшись відповідною формою. Вона ж допоможе отримати ціни на міжнародний зв'язок під час перебування в Пензі.

Тариф для планшетів

Власники планшетних ПК, які проживають у Пензі, можуть скористатися безлімітним тарифом від Йоти. Він передбачає виділення необмеженої кількості трафіку, але «ріже» завантаження торентів. Вартість залежить від вибраного періоду. Потребуючи в інтернеті всього на добу, активуйте добовий доступ всього за 50 рублів.

Месяц обійдеться дорожче - 450 рублів. Також на цьому тарифі працює автоматичне щомісячне продовження. Для найбільш економних передбачена річна оплата - 3300 рублів. У перерахунку на помісячну оплату вартість одного місяця становитиме лише 275 рублів. Купіть SIM-карту з тарифом Йота для планшета і спокійно переміщайтеся з нею по Пензі та всій Росії – на вас чекає єдиний безроумінговий простір.

Тариф для комп'ютера

Для мешканців Пензи та Пензенської області передбачено єдиний тариф для модемів та роутерів. Його переваги: ​​

  • Реально безлімітний трафік;
  • Можливість регулювання швидкості;
  • Безкоштовний інтернет за відсутності грошей на рахунку;
  • Можливість перевірки якості зв'язку;
  • Зручне налаштування через особистий кабінет.

Якщо у вас немає доступу до дротового інтернету, скористайтесь бездротовими мережами Йота.

Мінімальна швидкість становить 64 кбіт/сек – вона надається безкоштовно. Якщо «черепаш» швидкість вас не влаштовує, підключіть канал на 512 кбіт/сек з абонентською платою 300 руб./міс. За 1 Мбіт/сек доведеться платити вже 400 руб./міс., а 5 Мбіт/сек – 700 руб./міс. Добротні 10 Мбіт/сек обійдуться в 950 руб./міс. Але якщо додати ще 50 рублів, ви отримаєте інтернет на максимально доступній швидкості.

Йота пропонує своїм абонентам тарифи з оплатою на рік вперед – це вигідно та економно. У Пензі діють такі розцінки:

  • 5 Мбіт/сек – непоганий канал за 5400 руб./год;
  • 10 Мбіт/сек – висока швидкість за 6900 руб./год;
  • Максимальна швидкість – 9000 руб./год.
Також реалізована можливість реалізації резервного каналу зв'язку з обмеженим терміном дії - активуйте інтернет на 2 години за 50 руб. чи 24 години за 100 крб.

Трафік не лімітується, після закінчення оплаченого терміну швидкість падає до 64 кбіт/сек.