Тарифи Йота в Твері та Тверській області

Anonim

Безлімітний інтернет, безроумінговий простір по Росії, тарифи, що настроюються - ось за що обирають Йоту жителі Тверської області. Оператор пропонує своїм клієнтам широкий спектр послуг та гарантує доступні розцінки на зв'язок. Тарифи Йота в Твері однаково добре підходять як для економних, так і вимогливих абонентів. Саме про них ми поговоримо в цьому огляді.

Офіси обслуговування

Світ Йота починається з покупки SIM-картки або придбання модему. Все це продається у офіційних офісах обслуговування. У Твері вони знаходяться за такими адресами:

  • ТЦ «Юність» – вул. Паші Савельєвої, д. 31;
  • ТЦ «4 сезони» - пр-т Тверській, д. 10;
  • ТЦ «Рубін» - пр-т Калініна, д. 15, стор 1;
  • ТЦ «Карусель» – вул. Комінтерну, д. 20, корп. 1;
  • ТЦ «Гіпермаркет Глобус» - пр-т Жовтневий, 101.

У всіх офісах, крім передостаннього, здійснюється обслуговування корпоративних клієнтів.

Придбати SIM-карти та обладнання Йота можна не тільки в офіційних офісах, а й у партнерських магазинах. Зверніть увагу, що під кожен тип обладнання потрібна своя сімка – для смартфона/телефону, планшета та для модему/роутера. Не забудьте захопити з собою паспорт для оформлення договору на надання послуг зв'язку.

Огляд зони охоплення

Зона покриття Yota у Тверській області не блищить широким охопленням у стандарті 4G. Мережі четвертого покоління розгорнуті у Твері та її передмістях, у Лихославлі, Вишньому Волочку та Ржеві (згідно з офіційними даними). Саме тут абонентам доступний високошвидкісний інтернет через модеми та роутери – у мережах другого та третього поколінь вони не реєструються.

Охоплення 3G у Yota більший. Мережі третього покоління присутні майже у всіх містах та селищах, а також уздовж залізничної магістралі, що сполучає Москву та Санкт-Петербург. Те саме можна сказати щодо мереж 2G, але вони захоплюють ще більші території, у тому числі безлюдні. Але сліпо довіряти офіційній карті не можна, тому що в ній багато неточностей.

Пропонуємо вашій увазі карту покриття, складену на основі оцінок користувача – вона більш точно відображає справжній стан зони охоплення.

Зона покриття Yota в Твері

Умови обслуговування для смартфонів

Тарифи на мобільний зв'язок Йота в Твері сподобаються майже кожному абоненту. Фактично тут один тариф-конструктор із можливістю гнучкого налаштування. Підключаючись до мережі, користувачі вибирають необхідну кількість хвилин і гігабайт, відповідно до чого змінюється розмір абонентської плати. Пропозиція дійсно унікальна, її аналогів в інших операторів немає.

Вибираючи пакети хвилин та гігабайт, слід орієнтуватися на власні потреби. Вони включають 200, 300, 500, 2000 або 5000 хвилин по Росії, а також 5, 10, 15 або 30 Гб інтернет-трафіку. Скомпонуйте свій тариф та користуйтеся ним. Пам'ятайте, що ви завжди зможете змінити набір послуг на наступний період – тарифний план налаштовується через мобільний додаток.

Розмір абонентської плати залежить від обраного обсягу послуг.Наприклад, мінімальний пакет із 200 хвилин і 5 Гб коштує 310 руб./30 днів. Для більш вимогливих абонентів підійде набір з 300 хвилин і 10 Гб за 400 руб./30 днів. максимальний тариф - 2000 руб. / 30 днів. Виклики понад пакет стоять 1, 9 руб./хв.

Включених SMS та MMS на тарифі для смартфона немає. Вони оплачуються окремо - 1, 9 руб. / Шт. на будь-який російський номер. Також мешканцям Твері пропонується опція «Безлімітні SMS». При абонентській платі 50 руб./30 днів вона дає абонентам можливість розсилати SMS та MMS у необмежених кількостях.

Хвилини та гігабайти понад пакет

Вичерпавши включені хвилини та гігабайти, не варто засмучуватися. Якщо замовленого обсягу не вистачило, замовте наступний період збільшеного набору послуг. Також можна активувати додаткові пакети:

  • 100 хвилин у Росії за 150 рублей;
  • 5 Гб трафіку за 100 рублів.

Діють вони лише до кінця поточного періоду, на наступні періоди не переносяться.

Роумінг, міжмісто та виклики за кордон

Діючі тарифи Йота у Тверській області та Твері не передбачають звичного внутрішньоросійського роумінгу. Абоненти можуть спокійно переміщатися майже по всій країні, розраховуючи на збереження домашньої тарифікації та безкоштовні вхідні дзвінки. дорогого тарифу «Регіональний» (він включає дещо інші набори послуг).

Межгорода на тарифах Йоти немає – включені хвилини можуть бути витрачені для дзвінків на будь-які російські номери. Те саме стосується хвилин з додаткового пакета.Дзвінки за кордон тарифікуються окремо – відповідно до чинної тарифної сітки. Для уточнення вартості дзвінків у тому чи іншому напрямку скористайтесь спеціальним онлайн-калькулятором.

Йота вигідна для поїздок по всьому світу. Вона запропонує абонентам 30 хвилин вхідних викликів за 39 руб./добу - економія очевидна. Також мережа проконтролює споживаний трафік, запобігаючи великим витратам. Цікавою особливістю є збереження працездатності месенджерів за браком коштів на оплату інтернету. Що стосується цін на дзвінки, то вони цілком конкурентні та доступні (на популярних напрямках).

Умови обслуговування для модемів та роутерів

У 2017 році Йота позбавила абонентів безлімітного інтернету на тарифі для смартфонів.Але на чинному тарифному плані для модемів та роутерів він є. У Твері та Тверській області абонентам пропонується безліміт із можливістю регулювання швидкості. Сумарно представлено 13 швидкісних режимів – один безкоштовний та 12 платних.

Безкоштовний інтернет від Йота надається на швидкості 64 кбіт/сек. Цього шалено мало – сторінки будуть відкриватися дуже повільно. днів. Хоча якийсь комфорт у серфінгу забезпечить швидкість 1 Мбіт/сек – вона коштує 450 руб./30 днів. Канал на 5 Мбіт/сек коштує 700 руб./30 днів, а канал із максимальною швидкістю – 850 руб./30 днів. Також абонентам доступні й інші швидкісні режими.

Якщо є провайдером бездротового інтернету в Твері, Йота пропонує й інші тарифи з оплатою за певний період використання:

  • На рік зі швидкістю 5 Мбіт/сек - 5400 рублів.
  • На рік зі швидкістю 10 Мбіт/сек - 6900 рублів.
  • На рік із максимальною швидкістю – 9000 рублів.
  • На 4 години – 50 рублів.
  • На 24 години – 150 рублів.

Останні два тарифи можна використовувати як резервні – наприклад, коли в будинку відключився дротовий провайдер. Для управління швидкістю та періодами використовується веб-інтерфейс.

Відгуки абонентів Yota (Ета) говорять про те, що оператор не завжди дає потрібну швидкість. Вона дійсно може впасти під час надто високого навантаження на мережу – таке можливо навіть при перегляді відео, як кажуть деякі абоненти. Також у мережі «ріжуться» торренти. Окремі обмеження коштують технічним шляхом. Але треба розуміти, що плаваюча і не завжди стабільна швидкість – це особливість бездротових мереж.

Крім того, швидкість у тому чи іншому районі Твері залежить від наступних факторів:

  • стан магістральних каналів;
  • завантаженість тих чи інших базових станцій;
  • погодні умови.

Найважливішим фактором є завантаженість «вишок» – чим більше на ній «висить» користувачів, тим менша швидкість.

Умови обслуговування для планшета

З тарифами для планшетів у Твері найпростіше. Йота не стала вигадувати витончені тарифні плани, а дала цим пристроям безлімітний інтернет. Розцінки на нього такі:

  • День у мережі – 50 рублей.
  • Месяц в мережі – 400 рублей.
  • Рік у мережі – 3000 рублей.

Тариф працює на всій території Росії. Тому ви можете спокійно виїжджати за межі Твері та Тверської області, залишаючись у режимі онлайн зі своїм домашнім тарифним планом.