Тарифи Yota в Тулі та Тульській області

Anonim

Охоплення по регіонах у оператора Yota гігантської – він присутній майже у всіх областях, пропонуючи абонентам якісні послуги зв'язку. Але найбільше абонентів приваблює реально безлімітний інтернет, якого немає конкуренти. У цьому огляді ми розглянемо тарифи Yota у Тулі та обговоримо умови доступу до Всесвітньої мережі через різні мобільні пристрої. Також ми розповімо про адреси офісів обслуговування та про зону покриття Yota в Тульській області.

Особливості зони покриття в регіоні

Вибираючи оператора, абоненти з Тули оцінюють не лише пропоновані тарифи, а й зону охоплення.Найбільше людей цікавлять мережі LTE 4G. Якщо говорити про Йоту та Тульську область, то тут покриття мереж четвертого покоління дуже слабке. Воно присутнє у столиці регіону, у її прилеглих передмістях, а також у Щокіно та Заокському. В інших населених пунктах, згідно з офіційною картою, де відображена зона покриття Yota в Тульській області, 4G відсутня.

Покриття 3G ширше, воно охоплює багато містечок і селищ, даруючи людям доступ в інтернет на порівняно високій швидкості – до кількох мегабіт. Тішить і покриття мереж Yota другого покоління, що покривають навіть нежитлові території. Слід зазначити, що модеми та роутери в цих мережах працювати не зможуть, тоді як планшети та смартфони працюють у всіх трьох стандартах.

Зона покриття Yota в Тулі

Офіси обслуговування

Для реалізації SIM-карток і продажу модемів і роутерів Yota розгорнула в Тулі чотири офіційні офіси. Тут абонентам допоможуть підібрати тариф, розкажуть про особливості тарифікації, замінять втрачену чи зламану сімку. Офіси розташовуються за такими адресами:

  • ТЦ «Сарафан» - вул. Шляховська, буд. 5.
  • ТЦ «Гостинний двір» - вул. Радянська, буд. 47.
  • ТЦ «Максі» - вул. Пролетарська, буд. 2.
  • ТЦ «Глобус» - вул. Аркадія Шипунова, буд. 1.

Тут обслуговуються не лише фізичні особи, а й корпоративні клієнти Yota. Також у Тулі та Тульській області працюють магазини-салони компаній-партнерів.

Тарифний план для телефонів та смартфонів

Діючі тарифи в Тульській області поділяються на три категорії:

  • Для телефонів та смартфонів – великі набори послуг із роздільним вибором.
  • Для планшетних ПК – безлімітна швидкість та трафік.
  • Для модемів та роутерів – безліч тарифів Yota з гнучкими умовами обслуговування.

Довго вибирати відповідний тариф вам не доведеться, оскільки ми дамо докладну інформацію про всі чинні пропозиції.

Базове наповнення тарифу

Для початку розберемо тариф Йота (Ета) для телефонів та смартфонів. Він один, але відрізняється гнучкістю – абоненти з Тули можуть підключити собі різні пакети хвилин і трафіку, активувати трафік для соціальних мереж та месенджерів. MMS.

На вибір тульських абонентів представлені наступні пакети послуг – вони надаються на 30 днів:

  • 200 хвилин за 200 рублів, 400 хвилин за 250 рублів, 800 хвилин за 300 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів і 5000 хвилин за 1700 рублів;
  • 1 Гб за 50 рублів, 5 Гб за 80 рублів, 10 Гб за 150 рублів, 15 Гб за 250 рублів і 30 Гб за 300 рублів.

Комбінація пакетів може бути будь-якою, але повністю відмовитися від будь-якого пакета неможливо.

Вибраний набір хвилин легко вичерпати. У цьому випадку Yota включає щохвилини тарифікацію - виклики тарифікуються по 1, 9 руб./хв по всіх напрямках. Заощадити кошти на балансі допоможе додатковий пакет зі 100 хвилин за 150 рублів. Якщо закінчилися не хвилини, а трафік, швидкість інтернету падає до 64 кбіт/сек. Відновити доступ на колишній швидкості допоможе додатковий пакет на 5 Гб за 100 рублів. Всі додаткові пакети надаються до кінця оплаченого періоду.

Межгород та виклики за кордон

Такого поняття, як міжмісто, на тарифі Yota для смартфонів та телефонів немає. Всі включені хвилини витрачаються на дзвінки в будь-яких напрямках – по Тулі та Росії, на мобільні та стаціонарні телефони. Тому піклуватися про додаткову тарифікацію не потрібно. Також у мережі працює внутрішньомережевий безліміт, що економить кошти на балансі.

Міжнародні дзвінки до базового набору послуг не входять. Вони оплачуються окремо, на щохвилини. Для уточнення діючих розцінок скористайтесь онлайн-калькулятором на сайті Yota або задайте запитання у чаті підтримки через мобільний додаток.

Тарификація SMS та MMS

Послуги з надсилання текстових та мультимедійних повідомлень потихеньку відходять у минуле – на зміну їм прийшли інтернет-месенджери. Але існують абоненти, які досі користуються SMS та MMS. На тарифі Yota для смартфонів їх тарифікація здійснюється на поштучній основі - 1, 9 руб. / Шт., Як по Тулі, так і по всій Росії. Опція «Безлімітні SMS», що працює в мережі, надасть необмежену кількість повідомлень всього за 50 руб./30 днів.

Роумінг по Росії та світу

Ще один цікавий момент від Yota - це роумінг по Росії. А точніше його відсутність. Абонент може спокійно залишити Тулу та Тульську область, користуючись своїм домашнім тарифом.

Але якщо він пробуде за межами свого регіону понад 30 днів, в дію набуде дорожча тарифікація за тарифним планом «Регіональний» – на ньому трохи вища абонплата та інші пакети послуг.Але вхідні у всіх випадках залишаються безкоштовними.

Роумінг по світу цікавий такими смаколиками:

  • Півгодини нетарифікованих вхідних хвилин за 39 руб./добу - відмінний спосіб економії в поїздках по планеті.
  • Контроль трафіку – Yota періодично відключає інтернет, щоб не вкидати абонентів у дикі витрати (наприклад, при випадковому оновленні софту у смартфоні).
  • Розумні ціни на більшості популярних напрямків.
  • Безкоштовні месенджери – абонентам з Тули доступне спілкування в текстовому режимі за будь-якого балансу особового рахунку.

Умови дійсно цікаві, чого так не вистачає в інших операторів.

Додатковий трафік для соціальних мереж

Відключення безлімітного інтернету, що відбулося на початку 2017 року, призвело до появи безлімітного трафіку для соціальних мереж і популярних месенджерів. Кожен сервіс на поточних тарифах підключається окремо від інших. Соцмережі коштують 20 руб. / Шт, а месенджери - 10 руб. / Шт. Безкоштовний трафік доступний для вітчизняних соціальних мереж «Однокласники» та «ВКонтакте», для закордонних соцмереж Facebook, Twitter та Instagram, а також для інтернет-месенджерів Skype, WhatsApp, Viber та Telegram.

Умови обслуговування для планшетів

На відміну від тарифу для смартфонів, тарифний план для планшетних ПК не відрізняється потужним наповненням. доступну швидкість доступу до мережевих ресурсів. Оплата провадиться відповідно до обраного періоду:

  • день у мережі – 50 рублів;
  • місяць у мережі – 400 рублів (з можливістю автоматичної пролонгації);
  • рік у мережі – 3000 рублей.

Найвигіднішою є оплата на рік вперед. Зверніть увагу, що цей тариф діє на всій території Росії, а не тільки в Тулі. Для управління тарифним планом використовується мобільний додаток.

Умови обслуговування для модемів та роутерів

Yota пропонує мешканцям Тули швидкісний мобільний інтернет без обмежень щодо трафіку. Він представлений кількома тарифами. Найпопулярніший варіант – із оплатою на 30 днів. За 250 рублів абоненти отримують швидкість 320 кбіт/сек, за 400 рублів – 1 Мбіт/сек, за 600 рублів – 4, 1 Мбіт/сек, за 750 рублів – 8 Мбіт/сек, за 900 рублів – максимально доступну швидкість. Також у мережі працює безкоштовний доступ на швидкості 128 кбіт.

Управління швидкістю здійснюється через особистий кабінет.Зверніть увагу, що, крім перерахованих вище швидкостей, абонентам з Тули доступні і багато інших швидкісних режимів. При зміні швидкості доступу здійснюється автоматичний перерахунок абонентської плати.

Оплачуючи послуги на рік уперед, абоненти отримують суттєву економію. Жителям Тули та Тульської області доступні три тарифи:

  • На 5 Мбіт/сек – з абонентською платою 5400 руб./год.
  • На 10 Мбіт/сек – з абонплатою 6900 руб./год.
  • На максимальній швидкості – 9000 руб./год.

Перш ніж вносити платіж, переконайтеся, що ви отримаєте вибрану швидкість – скористайтесь інтернетом на 30-денних тарифах або візьміть обладнання за програмою «Тест-Драйв». Ця програма надає модеми та роутери з можливістю їх повернення протягом тижня. Також користувачі отримують безкоштовний доступ до Інтернету на три дні.

Якщо доступ до мережі потрібен на тимчасовій основі, скористайтесь тарифами на 4 або 24 години. Доба інтернету коштує 150 рублів, 4 години в онлайні – 50 рублів. Швидкість та трафік не обмежуються. Після завершення оплаченого періоду швидкість обмежується до 64 кбіт/сек.

Для доступу в інтернет ви можете використовувати будь-які модеми та роутери. Підтримка 4G – умова обов'язкова, інакше робота в Мережі буде неможлива. .