Тарифи Yota в Ростові-на-Дону та Ростовській області

Anonim

Оператор стільникового зв'язку Yota проникнув на південь Росії, розкинувши свої мережі на території південних регіонів. Є він і в Ростовській області, де є необхідність у недорогих голосових викликах і швидкісному інтернеті. Тарифи Yota в Ростові-на-Дону відрізняються порівняльною доступністю, хоча є регіони з нижчими розцінками на послуги зв'язку. Саме про них ми поговоримо в рамках нашого огляду.

Зона покриття Yota в Ростовській області

Yota славиться непоганим охопленням у стандарті 4G.Сьогодні мережі четвертого покоління запущені у самому Ростові та його передмістях, а також у Батайську, Таганрозі, Новочеркаську, Аксаї, Чалтирі, Шахтах, Донецьку та деяких інших населених пунктах регіону. Тут абонентам доступний високошвидкісний мобільний інтернет, що працює на модемах та роутерах.

Працюють у регіоні та мережі 3G, охоплюючи велику кількість міст та селищ. Швидкість інтернету тут буде не така висока, як у мережах четвертого покоління. Найбільше охоплення показують мережі другого покоління, що покривають солідні території, зокрема і нежилые.

Відгуки абонентів з Ростова-на-Дону та Ростовській області говорять про те, що покриття відрізняється від зазначених на карті даних. І це цілком зрозуміло, тому що на карті багато неточностей. Для уточнення інформацію про наявність прийому в тих чи інших точках скористайтесь нашою карткою.

Зона покриття Yota в Ростові-на-Дону

Адреси офісів обслуговування

Купити Йота в Ростові-на-Дону (маються на увазі сімки, модеми та роутери) допоможуть офіційні офіси оператора. Вони працюють за такими адресами:

  • ТЦ «Мармелад» – м. Таганрог, пл. Миру, буд. 7;
  • ТЦ «Мегамаг» - м. Ростов-на-Дону, вул. Заплавна, буд. 1;
  • ТЦ «Талер» - м. Ростов-на-Дону, вул. Зорге, 33;
  • ТЦ «Золотий Вавилон» - м. Ростов-на-Дону, вул. Малиновського, 25;
  • ТЦ «Обрій» - м. Ростов-на-Дону, пр-т Нагібіну, д. 32/2;
  • ТЦ «Вавилон» – м. Ростов-на-Дону, пр-т Космонавтів, 2/2;
  • ТЦ «Ашан» - м. Ростов-на-Дону, вул. Обсерваторна, 13;
  • ТЦ «Мега» - м. Ростов-на-Дону, пр-т Аксайський, д. 23;
  • ТЦ «Максимум» – м. Шахти, пров. Червоний Шахтар, буд. 78.

У всіх ростовських офісах здійснюється обслуговування корпоративних клієнтів. Придбати SIM-карти та модеми можна не тільки в них, а й у партнерських салонах мобільного зв'язку.

Тарифні плани для смартфона

Тарифи Йота в Ростовській області припали до душі багатьом абонентам. Враження у 2017 році зіпсували лише дві речі – відключення безлімітного інтернету та збільшення цін на тарифних планах для смартфонів. Загальна думка нових абонентів така, що оператор їх обдурив, залучаючи безлімітом, але не надаючи його.

Для абонентів з Ростова-на-Дону Yota пропонує єдиний тариф для смартфонів та телефонів. Його головна фішка – регульована кількість хвилин та інтернет-трафіку. При цьому наповнення обох пакетів регулюється окремо, а не прив'язано один до одного, як у конкурентів. На вибір клієнтів надаються такі варіанти:

  • 200 хвилин за 200 рублів, 500 хвилин за 250 рублів, 1000 хвилин за 300 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів і 5000 хвилин за 1700 рублів;
  • 5 Гб за 100 рублів, 10 Гб за 150 рублів, 15 Гб за 200 рублів і 30 Гб за 300 рублів.

Комбінації можуть бути будь-якими, жодних обмежень щодо цього немає.

Пакети хвилин та трафіку можуть вичерпатися – це властиво активним абонентам. Якщо закінчаться хвилини, встановиться щохвилинна тарифікація, що становить 1, 9 руб./хв. При вичерпанні інтернет-трафіку швидкість доступу зменшується до 64 кбіт/сек. Швидкість додається пакетом трафіку на 5 Гб за 100 рублів, хвилини - пакетом зі 100 хвилин за 150 рублів.

Пакети SMS та MMS у базових наборах відсутні, оскільки вони не користуються особливим попитом – абоненти вважають за краще спілкуватися в месенджерах.Якщо ж необхідність у них є, слід скористатися опцією «Безлімітні SMS». Абонентська плата складає 50 руб./30 днів, кількість SMS та MMS не обмежується. Повідомлення можна надсилати на будь-які телефони в країні.

Мобільний інтернет

Незважаючи на відключення безлімітного інтернету від Yota, користувачам пропонується цікава альтернатива – це необмежений трафік для соціальних мереж та месенджерів. Одна соцмережа коштує 20 руб./хв, месенджер – 10 руб./хв. за окремі гроші.

Межгород, роумінг та дзвінки за кордон

Yota позбавила своїх абонентів від міжміста – хвилини із пакетів, що замовляються, можна витрачати для дзвінків на номери Ростова-на-Дону і на будь-які інші російські телефони. Аналогічно відсутній внутрішньомережевий роумінг.Тим самим забезпечується свобода переміщення по всій країні зі своїм домашнім тарифом.

У бочці меду знайдеться ложка дьогтю – якщо провести за межами Ростова-на-Дону та Ростовській області більше 30 днів, послуги зв'язку стануть дорожчими. Зміниться не лише вартість послуг, а й їхній набір. Це пов'язано з автоматичною активацією тарифу «Регіональний».

Міжнародні дзвінки та зв'язок у міжнародному роумінгу тарифікуються окремо – для уточнення розцінок на сайті Yota працюють два онлайн-калькулятори. Мандрівникам сподобаються збалансовані тарифи та система контролю трафіку, а також півгодини вхідних дзвінків за 39 руб./добу та безкоштовний доступ до месенджерів.

Тарифні плани для модемів та роутерів

Для мешканців Ростова-на-Дону Yota пропонує кілька тарифів для доступу до інтернету з комп'ютера. Найпоширеніший варіант – з оплатою за 30 днів. Він пропонує такі розцінки:

  • 64 кбіт/сек – безкоштовно, зокрема за нульовому балансе;
  • 512 кбіт/сек – абонплата становить 300 руб./30 днів.;
  • 1 Мбіт/сек за 400 руб./30 днів;
  • 3, 5 Мбіт/сек за 700 руб./30 днів;
  • 10 Мбіт/сек – 800 руб./міс.;
  • максимальна швидкість – 850 руб./мес.

Також є можливість вибрати деякі інші швидкісні режими. Їх можна міняти хоч щодня, регулюючи власні витрати. Для вибору швидкості використовується веб-інтерфейс.

Для найекономніших абонентів із Ростова-на-Дону Yota приготувала тарифи з річною оплатою – так дешевше та вигідніше. Усього їх три:

  • Доступ на швидкості 5 Мбіт/сек – 5400 руб./год.
  • Доступ на швидкості 10 Мбіт/сек – 6900 руб./год.
  • Доступ на максимальній швидкості - 9000 руб. / Рік.

З вибором річної оплати поспішати не варто. У деяких точках Ростова на Дону швидкість може не дотягувати до потрібного значення. Тому спочатку необхідно провести тестування – сплатіть послуги Yota на місяць та перевірте ресурси Мережі. Також ви можете скористатися програмою "Тест-Драйв" в офіційних салонах Ростова-на-Дону. Вона надає три дні безлімітного інтернету та можливість безперешкодного повернення обладнання.

Не менш цікава оплата на 2 або 24 години. Деяким абонентам доступ в інтернет потрібен не кожен день, тому Yota (Ета) передбачила і такі невеликі терміни оплати. Дві години доступу коштують 50 рублів, а цілу добу доступу – 150 рублів.

Для доступу в інтернет можуть бути використані будь-які модеми та роутери з підтримкою 4G. Вони працюватимуть лише там, де розгорнуті сітки четвертого покоління.Для придбання обладнання зверніться до офісів Yota або до партнерських точок у Ростові-на-Дону або за місцем свого проживання. Якщо у вас є модем або роутер, залишиться купити тільки SIM-карту.

Тарифний план для планшета

Діючі в Ростові-на-Дону тарифи для модемів, роутерів та смартфонів відрізняються своєю гнучкістю. Тут налаштовуються пакети трафіку чи швидкість. Комусь такі умови видаються заплутаними. У випадку з планшетними ПК все набагато простіше. На тарифі для планшетів не можна змінити швидкість або вибрати обсяг трафіку – тут реалізовано можливість вибору періоду оплати.

Самий короткий період - один день, оплата за добу доступу становить 50 рублів. Якщо інтернет потрібен цілий місяць, скористайтеся помісячною оплатою з можливістю автоматичного продовження. Абонентська плата протягом місяця становить 450 рублів. Заощадити гроші в гаманці допоможе річна оплата - внеся платіж у розмірі 3300 рублів, ви отримаєте доступ в інтернет на рік.

Тариф Yota для планшета хороший тим, що в ньому немає роумінгу. області, насолоджуючись безлімітним інтернетом скрізь, де є зона покриття.