Тарифи Yota в Оренбурзі та Оренбурзькій області

Anonim

За своїм охопленням Йота нічим не поступається головним конкурентам. Вона розкинула свої мережі по всій Росії, пропонуючи абонентам дешеві дзвінки та безлімітний інтернет. Присутня компанія в Оренбурзькій області. Розмір абонентської плати в регіоні стартує з позначки 250 руб./міс. Розглядаючи тарифи Yota в Оренбурзі, ми постаралися приділити увагу дрібницям та донести до вас найважливішу інформацію – її ви знайдете у нашому огляді.

Охоплення Йоти в регіоні

Зона покриття Yota в Оренбурзькій області охоплює не лише регіональний центр, а й інші населені пункти. Найбільш широкі території покривають мережі другого покоління – це 2G.

Що стосується покриття 3G, воно не ширше зони 2G і охоплює великі і дрібні населені пункти. На цих територіях працюватиме швидкісний інтернет зі швидкістю до кількох мегабіт. Мережі четвертого покоління (4G) присутні в Оренбурзі, Сорочинську, Переволоцькому, Новосергіївці, Курманаївці, Бузулуці, Абдулиному, Жовтневому, Саракташі, Новотроїцьку, Орську, Гаї, Акбулаку та Соль-Ілецьку. У цих населених пунктах доступний високошвидкісний безлімітний інтернет через модеми та роутери.

Оскільки представлена ​​на офіційній карті зона покриття не відрізняється особливою точністю, скористайтесь нашою картою охоплення Yota в Оренбурзі та Оренбурзькій області – вона складена на основі оцінок користувачів.

Зона покриття Yota в Оренбурзі

Адреси офісів обслуговування

На території Оренбурзької області офіційні офіси Yota представлені тільки в самому Оренбурзі. Подаємо їх адреси у вигляді списку:

  • ТЦ «Схід» – вул. 8 Березня, д. 42;
  • ТЦ «Гулівер» – вул. Нова, буд. 4;
  • ТЦ «Армада» – шосе Шарлицьке, 1/2;
  • ТЦ «Північ» – пр-т Дзержинського, буд. 23.

В офіційних офісах продаються обладнання та SIM-картки, здійснюється абонентське обслуговування. Придбати модеми та сімки можна у партнерських салонах магазинах, які представлені в багатьох населених пунктах Оренбурзької області, а також у самому Оренбурзі.

Тарифні плани для модемів

Для модемів та роутерів Йота передбачила три категорії тарифів:

  • З щомісячною абонентською платою (а точніше, на 30 днів).
  • З оплатою на рік вперед.
  • З оплатою на 2 або 24 години.

Розглянемо їх докладніше.

Тариф з помісячною абонентською платою хороший тим, що він регульований. Абоненти з Оренбурга та Оренбурзької області можуть вибрати потрібну швидкість через особистий кабінет, відповідно до чого автоматично змінюється абонентська плата. Мінімальна швидкість доступу до Всесвітнього павутиння становить 64 кбіт/сек і надається абсолютно безкоштовно, в тому числі і при нульовому балансі.

Більш-менш пристойну швидкість інтернету від Yota забезпечує швидкісну межу на 512 кбіт/сек за 300 руб./30 днів. Якщо додати ще 100 рублів, вийде швидкість 1 Мбіт/сек – для серфінгу сайтів і прослуховування онлайн-музики цього достатньо.За 700 руб./30 днів абоненти одержують швидкість 5 Мбіт/сек. Це вже серйозний канал для багатьох потреб, у тому числі для перегляду відео в середній якості.

Швидкість 7, 2 Мбіт/сек коштує 850 руб./30 днів – її вистачить перегляд відеороликів з роздільною здатністю 1080 пікселів. За 1000 руб./30 днів абоненти отримують канал з максимально можливою швидкістю.

Тарифи з річною оплатою вигідніші – вони дозволяють заощадити на абонентській платі. Але перед цим необхідно переконатися у доступності вибраної швидкості. Абонентам Yota з Оренбурга та області доступні такі розцінки:

  • 5 Мбіт/сек за 5400 руб./год – достатньо більшості абонентов;
  • 10 Мбіт/сек за 6900 руб./рік – солідний канал для будь-яких потреб;
  • Максимальна швидкість за 9000 руб. / Рік - мегабезліміт зі знижкою.

Трафік тут безлімітний, як і при помісячній оплаті.

Для мешканців Оренбурга та населених пунктів, де працюють мережі 4G, доступні тарифи з оплатою на 2 або 24 години. Вони орієнтовані на економних користувачів, а також на тих, хто використовує Yota як своєрідний резервний канал на випадок непередбаченого відключення домашнього інтернету. Доступ на добу коштує 100 рублів, на 2 години - 50 рублів. Швидкість і трафік не обмежуються.

Якщо хочеться скористатися послугами Yota, але не хочеться переплачувати гроші, візьміть обладнання на тестування послуг зв'язку в рамках програми «Тест-Драйв». Вона передбачає можливість безумовного повернення модему за умови збереження його зовнішнього вигляду. Устаткування надається у всіх офісах Yota. Також програма дає абонентам три дні халявного інтернету.

Тарифний план для планшетних ПК

У тарифах для модемів і роутерів не дивно заплутатися. Проте в пропозиціях для планшетів все максимально прозоро.Абонентам з Оренбурга та Оренбурзької області пропонується єдиний тариф без лімітів за швидкістю та трафіку. Тут вибирається термін оплати – день, місяць чи рік. Інтернет на день від Yota коштує лише 50 рублів. Місяць у мережі коштуватиме 450 рублів, а рік – 3300 рублів. При виборі помісячної оплати надається функція автоматичного продовження.

Тарифний план для смартфонів

Якщо ви проживаєте в Оренбурзі і потребуєте недорогих послуг стільникового зв'язку, рекомендуємо придбати SIM-карту Yota. Тут працює універсальний тариф з регульованою кількістю хвилин по Росії та трафіку.

  • 200 хвилин за 200 рублів, 400 хвилин за 300 рублів, 800 хвилин за 500 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів і 5000 хвилин за 1700 рублів;
  • 1 Гб за 50 рублів, 5 Гб за 80 рублів, 10 Гб за 150 рублів, 15 Гб за 180 рублів і 30 Гб за 300 рублів.

Сумарна абонентська плата варіюється від 250 до 2000 руб./30 днів.

Пакети хвилин та трафіку вибираються через мобільний додаток або USSD-команди. Але користуватися програмою все-таки зручніше. Якщо ж виділені хвилини закінчаться, ви завжди можете замовити додатковий пакет зі 100 хвилин за 150 рублів. В іншому випадку голосові виклики тарифікуються по 1, 9 руб./хв. Для відновлення швидкості інтернету передбачено пакет з 5 Гб за 100 рублів. Якщо не скористатися, після вичерпання основного пакета швидкість впаде до 64 кбіт/сек.

Незважаючи на відсутність безліміту, сумувати особливо не варто – Yota надає безлімітний трафік для соціальних мереж та месенджерів. Кожен сервіс підключається окремо. Соцмережі коштують 20 руб. / Шт., Месенджери - 10 руб. / Шт. До переліку доступних соціальних мереж включено «ВКонтакте», «Інстаграм», «Фейсбук», «Однокласники» та «Твіттер». Для любителів месенджерів надається безлімітний трафік для WhatsApp та Viber, а також для Скайпу та Телеграма.

Тарифи на SMS та MMS

На відміну від інших російських стільникових операторів, Yota не робить відмінностей між текстовими та мультимедійними повідомленнями. Тому тарифікуються вони однаково - 1, 9 руб. / Шт. на будь-який номер у країні. Незважаючи на бурхливий розвиток месенджерів, деякі абоненти віддають перевагу спілкуванню через SMS та MMS. Для них Yota приготувала опцію "Безлімітні SMS" з абонентською платою 50 руб./30 днів. Вона дарує необмежену кількість SMS та MMS на будь-які номери в Оренбурзі та всій Росії.

Межгород та дзвінки за кордон

Оператор Yota не визнає міжміського зв'язку – ви можете дзвонити з Оренбурга та Оренбурзької області на будь-які номери в країні, як на стаціонарні, так і на мобільні. При цьому витрачаються хвилини включеного пакета. Тому про міжгород можна забути.

Тарифи на міжнародний зв'язок відрізняються непоганим балансуванням.Уточнити ціни на дзвінки допоможе онлайн-калькулятор на офіційному сайті Yota. Вкажіть у ньому найменування потрібної країни та отримайте детальну таблицю з діючими розцінками.

Роумінг по Росії та світу

Yota стирає кордони між регіонами, не надаючи традиційного внутрішньоросійського роумінгу. Залишаючи межі Оренбурга та Оренбурзької області, абоненти продовжують спілкуватися за своїм домашнім тарифом. Але є одна тонкість – якщо поїздка країною перевищить тривалість 30 днів, автоматично включиться тариф «Регіональний». Абонентська плата та розцінки на ньому трохи вищі, але вхідні дзвінки, як і раніше, залишаються безкоштовними.

З SIM-картою Yota зручно подорожувати зарубіжними країнами. Оператор пропонує абонентам вигідні розцінки у більшості популярних країн. А для того, щоб використання інтернету не призвело до гігантських витрат, Йота надає безкоштовний трафік-контроль. Інтерес абонентів викликають месенджери, що завжди працюють – вони доступні навіть тоді, коли не вистачає грошей на інтернет. Заощадити кошти допоможе пакет із 30 вхідних хвилин за 39 руб./добу.

Налаштування тарифу

Зручніше налаштовувати свій тарифний план через мобільний додаток Yota. Воно дозволяє вибирати кількість хвилин та гігабайт, через нього замовляються додаткові хвилини, проводиться поповнення балансу. Тут же доступний онлайн-чат із технічною підтримкою. При використанні звичайного телефону користуйтеся USSD-командами – вони надруковані на сторінках нашого сайту.