Yota в Калузі та Калузькій області: тарифи

Anonim

Калузька область - невеликий регіон, що знаходиться в центральній частині Росії. Тут працюють усі стільникові оператори, і Йота не є винятком. Вона пропонує регіональним абонентам швидкісний інтернет та доступні розцінки на телефонію. Тарифи Yota в Калузі відрізняються збалансованою абонентською платою, що стартує з позначки 250 руб./30 днів. Давайте розглянемо їх докладніше, торкнувшись пропозиції для всієї лінійки мобільних пристроїв.

Тарифи для телефону Йота в Калузі

Почнемо огляд з тарифу для двох найпоширеніших пристроїв – це телефони та смартфони.Ще на початку року для них був доступний безлімітний інтернет, але потім Йота вирішила його відключити. на різних інтернет-майданчиках. Тепер абонентам пропонуються пакети трафіку та хвилин, причому окремі.

Мінімальний тариф, доступний жителям Калуги, включає 200 хвилин по Росії і 1 Гб інтернету. Цей мінімум стане в нагоді малотовариським абонентам, які не потребують великої кількості послуг. Абонентська плата за скромний набір складає 250 руб./30 днів. Якщо збільшити кількість трафіку до 5 Гб, абонплата становитиме 280 руб./30 днів. Збільшуємо кількість хвилин до 400 і отримуємо абонентську плату в розмірі 330 руб./30 днів.

Ось списки доступних пакетів:

  • Дзвінки по Росії - 200, 400, 800, 2000 і 5000 хвилин.
  • Інтернет-трафік – 1, 5, 10, 15 та 30 Гб.

Пакети надаються на 30 днів, а не на місяць, як у інших операторів. Максимальна абонентська плата у виборі максимального наповнення становить 2000 руб./30 днів. Також абонентам доступний внутрішньомережевий безліміт.

З приводу мобільного інтернету варто поговорити докладніше. Оскільки безліміту в Калузі (як і по всій Росії) вже немає, на вибір абонентів представлені пакети додаткового інтернету – для соціальних мереж та месенджерів. Трафік тут необмежений, як і швидкість - можна переглядати стрічки нескінченно, як і спілкуватися з друзями та близькими.

Трафік для соціальних мереж і месенджерів підключається окремо - одна соцмережа коштує 20 руб./30 днів, один месенджер - 10 руб./30 днів. Доступні соціальні мережі – «Однокласники», «ВКонтакті», «Фейсбук», «Інстаграм» та «Твіттер», месенджери – «Скайп», «Телеграм», WhatsApp та Viber.Іншими словами, Йота дає необмежений доступ до всіх популярних сервісів для спілкування.

Зв'язок понад пакети та SMS

Облившись залишок хвилин – зовсім не привід залишатися без зв'язку. Після вичерпання пакета включається щохвилинна тарифікація, що становить 1, 9 руб./хв на будь-який телефон у країні. Також реалізована можливість замовлення додаткового пакету зі 100 хвилин за 150 рублів – для найбалакучіших жителів Калуги. Аналогічно додається інтернет-трафік - до основного тарифу підключаються 5 Гб за 100 рублів. В іншому випадку швидкість падає до 64 кбіт/сек.

Тарификація SMS та MMS проводиться на поштучній основі - 1, 9 руб. / Шт. на будь-який номер у країні. Якщо такі умови є для вас найцікавішими, підключіть опцію «Безлімітні SMS». Абонентська плата за неї становить 50 руб./30 днів, кількість повідомлень не обмежується - можна надсилати їх на будь-які мобільники в країні.

Межгород та міжнародний зв'язок

Як такого міжміста на Йоті немає - включені хвилини витрачаються на дзвінки по Калузі та всій Росії (на будь-які мобільні та стаціонарні). Розцінки на міжнародний зв'язок залежать від напрямку дзвінків. Для їх уточнення на сайті оператора працює онлайн-калькулятор – вкажіть, куди ви хочете зателефонувати, і за мить ви отримаєте результати.

Роумінг по країні та світу

Як і у випадку з міжміським, внутрішньоросійського роумінгу на тарифах Yota немає. Абоненти можуть спокійно пересуватись по всій країні, насолоджуючись безроумінговим простором у всіх регіонах. Але якщо провести за межами Калуги та Калузької області понад 30 днів, включиться тариф «Регіональний» – розцінки на ньому трохи вищі, ніж на домашньому тарифі. Також трохи змінюється набір послуг.

Міжнародний роумінг на Yota має такі переваги:

  • Тут працює функція контролю трафіку – вона запобігатиме випадковим витратам (таке часто трапляється на смартфонах).
  • Абонентам надаються 30 хвилин вхідних викликів за 39 руб./добу – відмінний спосіб економії грошей на дзвінках.
  • Розумні ціни на дзвінки в популярних країнах.

І найприємніше – Yota залишає робітниками месенджери, навіть якщо немає грошей на інтернет. складних ситуаціях. Уточнити розцінки на міжнародний роумінг допоможе відповідний калькулятор на сайті оператора.

Тариф для планшетів

Планшетні ПК є не менш популярними пристроями, ніж ті ж смартфони – жителі Калуги активно користуються «Айпадами» та пристроями на Android OS.Для них Yota підготувала окремий тариф. Замість вибору швидкості або пакетів трафіку тут реалізовано вибір оплачуваного терміну.

Припустимо, інтернет потрібен на день – це буде коштувати 50 рублів, без обмежень щодо трафіку та швидкості. Можлива помісячна оплата, причому з автоматичним продовженням – абонентська плата становить 400 руб./міс. Розумну економію коштів забезпечує оплата роком вперед – розмір платежу становить лише 3000 рублей.

Умови обслуговування для модемів та роутерів

Відсутність дротового провайдера інтернету – це сумно. Адже бездротові канали зв'язку поки що не можуть забезпечити стабільну швидкість та стабільний ping. Їх характерний плаваючий швидкісний режим. Але іноді бездротовий доступ залишається єдиним доступним каналом зв'язку з Інтернетом. І в цій галузі Yota є лідером, у тому числі і в Калузі.

Мобільний інтернет від Yota представлений тарифом з можливістю самостійного регулювання швидкості – щоб змінити швидкісний режим, зовсім необов'язково дзвонити до служби підтримки або писати заяву в офісі.Для цього достатньо пересунути повзунок у власному кабінеті. У Калузі абонентам доступні такі швидкості:

  • 320 кбіт/сек – низькошвидкісний канал для неспішного серфінгу за 250 руб./30 днів;
  • 512 кбіт/сек – не найвища швидкість за 300 руб./30 днів;
  • 768 кбіт/сек – економ-тариф за 350 руб./30 днів;
  • 1 Мбіт/сек – більш-менш пристойний канал за 400 руб./30 днів;
  • 1, 5 Мбіт/сек – абонентська плата становить 450 руб./30 днів;
  • 2, 1 Мбіт/сек – канал для комфортного серфінгу за 500 руб./30 днів;
  • 3, 1 Мбіт/сек – невеликий доважок до швидкості за 550 руб./30 днів;
  • 4, 1 Мбіт/сек – наступний швидкісний режим за 600 руб./30 днів;
  • 5 Мбіт/сек – оптимальний канал для невимогливого користувача за 650 руб./30 днів;
  • 6, 5 Мбіт/сек за 700 руб./30 днів – непогана швидкість більшості потреб;
  • 8 Мбіт/сек за 750 руб./30 днів – така швидкість дозволить дивитися потокове відео з роздільною здатністю FullHD;
  • 10 Мбіт/сек – потужний канал за 800 руб./30 днів;
  • 15 Мбіт/сек – високошвидкісна безлімітка за 850 руб./30 днів;
  • Максимальна швидкість - дана пропозиція доступна за 900 руб./30 днів.

При обнуленні балансу включається безкоштовний канал зі швидкістю 128 кбіт/сек. Також на нього можна перейти добровільно. Зверніть увагу, що ви можете змінювати швидкість на власний розсуд хоч щодня. Для регулювання швидкісного режиму на модемах та роутерах використовується інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс.

Оплата на рік вперед дозволить заощадити гроші у бюджеті. Для мешканців Калуги Yota передбачила три швидкісні режими. Швидкість 5 Мбіт/сек обійдеться 5400 руб./ Рік, 10 Мбіт / сек - 6900 руб. / Рік, доступ на максимальній швидкості - 9000 руб. / Рік. Є можливість оплати на 4 або 24 години за 50 чи 150 рублів. Протестувати доступну швидкість допоможе програма «Тест-Драйв» – вона надає обладнання на тиждень з можливістю безперешкодного повернення.

Зона покриття Yota в Калузькій області

Розглянемо охоплення Yota в Калузі та Калузької області. Зона 4G тут обмежена – вона присутня на офіційній карті в обласному центрі, Ювілейному, Головтеєвому, Детчиному та Малоярославці. В інших населених пунктах працюють мережі другого та третього поколінь. Пам'ятайте, що у них неможлива робота модемів і роутерів, у той час як смартфони та планшети можуть працювати в будь-яких мережах Yota (Ета).

Зона покриття Yota

Офіси обслуговування

Отримати інформацію щодо тарифів Yota в Калузі можна і в офіційних офісах. Тут же реалізуються SIM-картки та абонентське обладнання.Перший офіс знаходиться за адресою: вул. Московська, 338а, в торговому центрі «Торговий квартал». Другий офіс відкрито у ТЦ «Ріо», по вул. Кірова, д. 19. Також у Калузі працюють кілька партнерських салонів-магазинів, але вже без обслуговування.