Як продовжити хвилини та інтернет на Йоті

Anonim

Сотовий оператор Йота пропонує своїм абонентам унікальний тарифний план із регульованим наповненням пакетів. У його прямих конкурентів такого поки що немає – у них працюють лише фіксовані тарифи. Тут ми можемо вибрати необхідну кількість хвилин і гігабайт. Але іноді абоненти виходять за межі вибраних власноруч лімітів. Давайте подивимося, як продовжити хвилини на Йоті, щоб платити за зв'язок якнайменше.

Продовжити хвилини на Йоті

602

Особливості тарифу для смартфонів

Компанія Йота створила тарифний план, аналогів якому конкуренти не мають.Після змін у тарифній політиці, що відбулися 25 січня 2017 року, вона прийшла до нових тарифів з жорстко прив'язаними один до одного пакетами. вибиратися окремо друг від друга. У Москві та Московській області абонентам доступні такі пакети:

  • Хвилини по Росії - 200, 500, 800, 2000 і 5000 хвилин.
  • Інтернет-трафік – 1, 5, 10, 15 або 30 Гб.

Комбінації можуть бути довільними – кожен абонент може додати або зменшити кількість послуг, що замовляються на наступний період.

Додавання хвилин здійснюється через мобільний додаток, що завантажується на смартфон. Воно інтуїтивно зрозуміле та не викликає складнощів у зверненні. Розібратися з ним зможе навіть дитина. Кількість послуг у програмі вибирається на головному екрані. У поточному періоді здійснюється вибір набору хвилин та трафіку на наступний період.Нагадуємо, що в Йоті періодом вважається не місяць, а проміжок у 30 днів.

Балакучі абоненти можуть за лічені дні вимовити весь ліміт. У цьому випадку зв'язок не відключається, але встановлюється щохвилинна тарифікація - в Московському регіоні вона становить 2, 5 руб. / Хв на будь-який номер в країні. Навіть з урахуванням низьких тарифів оператора це дорого. На щастя, абоненти мають можливість підключити додаткові хвилини. Зв'язок при цьому стає дешевшим.

Як додати хвилини на Йоті

Додати 100 хвилин на Yota може кожен абонент, якому не вистачило замовленого до кінця оплаченого періоду пакета. Його вартість становить 180 рублів, період дії - до кінця цього ж періоду (потім він згоряє, наступного періоду не переноситься). Замість 2, 5 руб./хв абонент оплачуватиме 1, 8 руб./хв – при довгих розмовах вигода очевидна. Ці хвилини витрачаються на будь-які дзвінки Росією.

Продовжити хвилини на Йоті можна двома способами:

  • Через фірмовий мобільний додаток – натисніть на лічильник хвилин та замовте додатковий пакет. Для цього на рахунку повинна бути необхідна сума (150-180 рублів, залежно від регіону).
  • За допомогою USSD-команди 602 – найпростіший спосіб, доступний не тільки на смартфонах, а й на звичайних трубках.

Продовжити хвилини іншими способами, наприклад, через особистий кабінет Йоти, неможливо – лише вищеописаними інструментами.

Як продовжити інтернет на Йоті

Підключити пакет послуг або продовжити хвилини допоможе мобільний додаток. Воно зможе додати трафіку, якщо той раптом закінчився. Для цього необхідно натиснути на лічильник трафіку та активувати додатковий пакет. Його обсяг складає 5 Гб, вартість – 100 рублів.Трафік, як і хвилини, надається до кінця поточного періоду.

Якщо у вас не вистачило трафіку, можливо, що його потрібно збільшити – виберіть відповідний обсяг за допомогою мобільного додатка. Вибраний пакет активується в наступному періоді.