Yota у Владивостоці та Приморському краї: тарифи

Anonim

Сотовий оператор Йота дістався і до Далекого Сходу, розкинувши мережі в цьому віддаленому від центральної частини Росії регіоні. Тут його послугами користуються десятки тисяч людей. Тарифи Yota у Владивостоці подібні до московських – ціни на послуги зв'язку досить високі. У цьому огляді ми максимально докладно розглянемо всі тарифні плани, що діють, і розповімо про їх тонкощі. Огляд розпочнеться з розгляду зони обслуговування.

Покриття Йота в Приморському краї

Охоплення Йоти в Примор'ї представлено на карті, опублікованій на офіційному сайті оператора.Тут ви отримаєте детальну інформацію про наявність мовлення мереж усіх поколінь у цьому Далекосхідному регіоні. Найбільше споживачів цікавить наявність 4G LTE – у цих мережах абонентів чекає швидкісний та безлімітний (для деяких пристроїв) інтернет. На жаль, LTE охоплює лише великі населені пункти – це сам Владивосток, Знахідка, Артем, Уссурійськ, Спаськ-Далекий, Арсеньєв, Покровка, Великий Камінь, Фокіно, Дунай та Лісозаводськ.

Зона покриття Yota в Приморському краї характеризується широтою охоплення мереж другого та третього поколінь. Сигнал 2G приймається практично скрізь, де мешкають люди. Мережі 3G порадують абонентів швидкісним інтернетом не тільки у Владивостоці, а й в інших містах Приморського краю. , одержуваних від реальних абонентов.

Зона покриття Yota у Владивостоці

Офіси Yota в Приморському краї

Оператор відкрив свої офіси (сервісні центри) не тільки у Владивостоці, а й в інших населених пунктах регіону. Подаємо їх адреси у вигляді списку:

  • ТЦ «Біла гора» - м. Уссурійськ, вул. Плеханова, д. 61.
  • ТЦ «Бізнес-центр» - м. Уссурійськ, вул. Суханова, буд. 55.
  • Г. Артем, вул. Жовтнева, буд. 4, корп. А - розташовується в окремій будівлі.
  • ТЦ «Дружба» - м. Владивосток, вул. Руська, буд. 2, корп. К.
  • ТЦ «Максим» - м. Владивосток, пр-т. 100-річчя Владивостока, 57, літ. Г.
  • ТЦ «Центральний» - м. Владивосток, вул. Світланська, буд. 29.
  • ТЦ «Черьомушки» - м. Владивосток, вул. Запорізька, буд. 77.
  • ТЦ «Пішохідний» - м. Владивосток, вул. Лугова, буд. 18.
  • ТЦ «Мега» - м. Знахідка, вул. Спортивна, буд. 2.

Разом, Yota відкрила свої офіси в чотирьох містах Приморського краю. Обслуговування корпоративних клієнтів здійснюється лише у Владивостоці та Знахідці. У всіх офісах реалізуються SIM-картки та абонентське обладнання. Також у регіоні працюють партнерські салони-магазини.

Умови тарифікації для смартфонів

Тарифи Йота в Приморському краї засмучують цінами, що кусаються, що характерно для даного регіону. Наш огляд ми почнемо з тарифного плану для смартфонів, адже саме ці пристрої найчастіше використовуються для виходу в Інтернет та зв'язку з іншими людьми. Для них підготовлено гнучку пропозицію, яка не має аналогів у конкурентів.

Тарифний план для смартфонів є тарифним конструктором. Поки конкуренти пропонують фіксовані набори послуг, Yota виявляє гнучкість.Мінімальний тариф включає 200 хвилин по Росії і 5 Гб трафіку з абонентською платою 280 руб./30 днів. Цього достатньо для найбільш економних абонентів.

Свій особистий тариф можна скомпонувати з наступних пакетів послуг:

  • 200 хвилин за 200 рублів, 400 хвилин за 250 рублів, 800 хвилин за 400 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів і 5000 хвилин за 1800 рублів;
  • 5 Гб за 80 рублів, 12 Гб за 100 рублів, 20 Гб за 150 рублів і 30 Гб за 200 рублів.

На додаток до всього цього Yota включила в тариф для смартфонів внутрішньомережевий безліміт.

Складання тарифу здійснюється через зручний фірмовий додаток. Воно встановлюється на смартфон і дозволяє вибирати пакети хвилин та трафіку. Якщо захочеться внести зміни, пам'ятайте, що вони набудуть чинності лише з наступного періоду, а не у поточному.

Проговоривши виділені хвилини, залишайтеся з похвилинною тарифікацією (1, 9 руб./хв. по Владивостоку та Росії) або замовте «добавку». Вартість додаткового пакета становить 150 рублів, до нього включено 100 хвилин на всі номери в країні. Подібним чином справа з трафіком - при вичерпанні пакета швидкість падає до 64 кбіт/сек. Повернути колишню швидкість допоможуть додаткові пакети по 5 Гб за 100 рублів кожен.

Безлімітний доступ до месенджерів та соціальних мереж

Довгий час Yota приваблювала абонентів з Владивостока своїм безлімітним інтернетом. На початку 2017 року ця перевага зникла. Тобто він залишився у старих абонентів, але для нових клієнтів доступні лише пакети трафіку. Натомість оператор запропонував опцію з безлімітним трафіком для месенджерів та соціальних мереж за окрему абонентську плату.

На початку другої половини 2017 року опція розпадається на кілька частин – тепер трафік для кожного сервісу підключається та вважається окремо від інших.Інтернет-трафік для одного месенджера коштує 10 рублів, для однієї соцмережі – 20 рублів. Повний набір обійдеться в 140 рублів – це доступ до соцмереж «ВКонтакте», «Однокласники», «Твіттер», «Інстаграм» та «Фейсбук», а також до месенджерів Скайп, Телеграм, Viber та WhatsApp.

Тарификація міжміських та міжнародних викликів, роумінг

Yota змінює уявлення про сучасний мобільний зв'язок - у неї немає такого поняття, як міжмісто. Включені на тарифі для телефонів хвилини витрачаються як на дзвінки по Владивостоку, так і на дзвінки по Росії.

Міжнародні виклики оплачуються окремо, згідно з діючим у регіоні прайсом. Конкретні розцінки ніде не прописані, для їх уточнення Yota запустила калькулятор – у ньому вказується напрям дзвінка, після чого на екрані з'являються тарифи, що діють.

Роумінг по Росії начебто відсутній, але водночас він є. Тарифікація тут досить цікава. Якщо тривалість подорожі складає менше 30 днів, вихідний тариф не змінюється. Але якщо провести за межами Владивостока та Приморського краю понад 30 днів, включається тариф «Регіональний». Він відрізняється від домашнього ТП підвищеними розцінками та альтернативним наповненням пакетів.

Міжнародний роумінг вигідний для всіх мандрівників. Його переваги: ​​

  • Працездатні при нульовому балансі месенджери – вони дозволять залишатися на зв'язку навіть у критичних ситуаціях.
  • Збалансовані розцінки на зв'язок на більшості популярних напрямків.
  • Пакети з 30 вхідних хвилин за 39 руб./добу - економимо гроші на вхідних дзвінках.
  • Система трафік-контролю – запобігає диким витратам, якщо ваш телефон надумає оновитися.

Для уточнення даних за цінами в роумінгу скористайтесь калькулятором на сайті Yota.

Інтернет-тарифи провайдера Yota

Йота (Ета) є цікавою альтернативою традиційним провідним провайдерам. Її переваги: ​​

  • Мобільність абонентів – можна спокійно переміщатися з модемом або мобільним роутером по всьому Владивостоку та регіону.
  • Пристойна швидкість – піки досягають кількох десятків мегабіт.
  • Гнучкість тарифів – на вибір абонентів з Владивостока представлено кілька тарифних планів.

Розглянемо тарифи докладніше.

Тарификація на 30 днів

Найзручніший варіант у плані оплати. Абонент вибирає необхідну швидкість, внаслідок чого відбувається перерахунок абонплати. Вибір швидкісного режиму здійснюється через веб-інтерфейс. Початкова швидкість становить 64 кбіт/сек і надається на халяву - платити за неї не потрібно (працює навіть при обнуленні балансу). Максимальна швидкісна межа коштує 1400 руб./30 днів.

Ось кілька прикладів доступних тарифів:

  • 1, 2 Мбіт/сек за 600 рублів;
  • 3, 3 Мбіт/сек за 750 рублів;
  • 5, 5 Мбіт/сек за 900 рублів;
  • 8, 5 Мбіт/сек за 1100 рублів;
  • 12 Мбіт/сек за 1250 рублів.

Доступні і багато інших швидкостей – змінюйте їх через особистий кабінет і спостерігайте за змінною абонентською платою. Якщо інтернет в якісь дні не потрібен, відключіть його, зменшивши швидкість до нуля.

Тарификація на рік або на короткий термін

Оплата авансом на рік вперед допоможе заощадити гроші. Для цього у Владивостоці працює тариф з максимальною швидкістю та безлімітним трафіком за 9000 руб./ Рік. Інших річних тарифних планів оператор не надає. Зате є можливість оплатити інтернет на 2 години за 50 рублів або на 24 години за 150 рублів - такий собі резервний канал на випадок відключення основного провайдера.

Інтернет-тариф для планшетів

Тарифи для смартфонів і модемів, що діють у Владивостоці, рясніють цифрами, пакетами та швидкостями. У випадку з планшетами все набагато простіше. Тут вибирається період оплати - день за 50 рублів, місяць за 590 рублів або рік за 4500 рублів. Обмежень по трафіку і швидкості немає, як немає і роумінгу по Росії - подорожуйте зі своїм планшетом по всій країні і залишайтеся на зв'язку майже в усіх регіонах.