Обираємо найкращі тарифи від Yota в Саранську та всієї Мордовії

Anonim

Всі найсвіжіші та актуальні тарифи Yota в Саранську ви знайдете в нашому огляді. Ми приділимо увагу не тільки діючим розцінкам, а й діяльності оператора в регіоні – розповімо про розташування офісів обслуговування, обговоримо зону покриття мережі, дамо детальну картку охоплення, складену на основі оцінок користувачів. Також в огляді буде подана інформація про нюанси окремих тарифів.

Адреси офісів обслуговування в Саранську

Саранськ є столицею Республіки Мордовія, в цьому місті проживає близько 315 тис. осіб. У регіоні працюють усі стільникові оператори – від Теле2 до Мегафону.Присутня тут і Yota, що пропонує мешканцям республіки недорогі тарифи на голосовий зв'язок та швидкісний мобільний інтернет.

Для обслуговування абонентів, а також для реалізації SIM-карт та обладнання оператор відкрив у столиці регіону два офіси.

Перший офіс Yota в Саранську розташований у торговому центрі «Ріо», по вул. Радянській, д. 55, літ. Ще одна точка обслуговування знаходиться в торговому центрі «Сіті-Парк», по вул. Волгоградській, д. 71. В обох офісах здійснюється обслуговування корпоративних клієнтів, здійснюються прийом заяв та заміна SIM-карток. Для придбання обладнання абоненти можуть скористатися партнерськими салонами-магазинами.

Зона покриття

Розвитку мереж четвертого покоління в Мордовії можна тільки позаздрити. Покриття Yota 4G присутнє у Саранську, Лямбірі, Великих Березниках, Кочкуровому, Рузаївці, Ромоданові, Комсомольському, Ковилкіному, Краснослобідському та Торбеєвому.У цих населених пунктах абонентів чекатиме високошвидкісний інтернет. Реєстрація модемів та роутерів у мережах інших поколінь не здійснюється – вони працюють лише у 4G.

Радує і зона покриття мереж третього покоління – вона є майже у всіх більш-менш великих населених пунктах. Зона 2G простягається навіть на нежитлових територіях, відкриваючи доступ до голосового зв'язку майже скрізь, де тільки можна. Але довіряти офіційній карті на всі 100% не варто - вона рясніє неточностями.

Для уточнення наявності прийому в тій чи іншій точці рекомендуємо скористатися нашою картою.

Зона покриття Yota в Саранську

Умови обслуговування для смартфонів та телефонів

У цьому огляді ми представляємо оновлені тарифи Йота в Мордовії. На початку 2107 року оператор зробив крок щодо відключення безлімітного інтернету на тарифному плані для смартфонів та телефонів. Хто встиг підключитись до 25 січня – залишився з безлімітом.Нові абоненти отримали доступ до пакетів трафіку, що жорстко прив'язані до пакетів хвилин. Влітку 2017 року прив'язка зникає, на вибір клієнтів надається тариф-конструктор.

Ключовим змінам зазнала і опція «Безлімітні програми». Вона надавала безлімітний трафік для месенджерів та соціальних мереж, для всіх одразу. Влітку опція зазнала змін – тепер кожен сервіс підключається та оплачується окремо від інших. Це невигідно для тих, хто користується всіма соцмережами та месенджерами одночасно.

Основні пакети послуг

Тариф Yota для смартфонів та телефонів є своєрідним конструктором. Він дозволяє абонентам самостійно вибирати кількість хвилин по Росії та кількість гігабайт. Жителям Саранська доступні такі пакети:

  • 200 хвилин за 200 рублів, 500 хвилин за 350 рублів, 800 хвилин за 500 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів і 5000 хвилин за 1700 рублів;
  • 1 Гб за 50 рублів, 5 Гб за 80 рублів, 10 Гб за 150 рублів, 15 Гб за 180 рублів і 30 Гб за 300 рублів.

Розцінки досить скромні, якщо не брати до уваги вартості найбільших пакетів. Комбінації можуть бути будь-якими – хоча б із найменших наборів. Термін оплати – 30 днів. Всередині мережі Yota (по Саранську та за його межами) працює внутрішньомережевий безліміт.

Після вичерпання обраного пакета хвилин включається щохвилинна тарифікація - 1, 9 руб. / Хв. Якщо хочеться продовжити спілкування за вигіднішими розцінками, підключіть доппакет зі 100 хвилин по Росії за 150 рублів. Він діятиме лише до кінця оплаченого періоду. Також рекомендуємо звернути увагу на додатковий трафік - його вартість становить 100 рублів за 5 Гб. В іншому випадку вичерпання основного пакета призведе до зниження швидкості доступу до 64 кбіт/сек.

Додатковий трафік

Як показує статистика, більшість абонентів використовує мобільні телефони для доступу до соціальних мереж. Тому засмучуватись відсутністю безлімітного інтернету не варто. Адже Yota надала абонентам Саранська безліміт для соцмереж та месенджерів, причому найпопулярніших. До списку соцмереж увійшли Facebook, «Інстаграм», Twitter, «ВКонтакте» та «Однокласники». Також можливе підключення месенджерів WhatsApp, Skype, Viber та Telegram.

Трафік для даних сервісів дійсно безкоштовний і безлімітний. Одна соціальна мережа коштує 20 руб./шт., Месенджер - 10 руб./шт.

Пакети SMS та MMS

Yota не надає пакетів SMS та MMS на тарифі для смартфона та телефону. Але не варто впадати у відчай - в мережі працює опція «Безлімітні SMS». Абонентська плата на ній становить 50 руб./30 днів, за ці гроші абоненти із Саранська отримують необмежену кількість повідомлень по всій Росії.Без підключеної опції вартість відправки SMS та MMS становить 1, 9 руб./шт.

Межгород та міжнародні дзвінки

Ніякого міжмісця на тарифі Yota для смартфонів немає – включені хвилини витрачаються на будь-які виклики по Саранську та Росії. Жодної додаткової оплати за міжміські дзвінки немає. Що стосується міжнародних викликів, то вони оплачуються за окремим прайсом – для уточнення розцінок скористайтесь онлайн-калькулятором на сайті Yota (він знаходиться в розділ «Для смартфона – Роумінг»).

Роумінг по Росії та світу

Вирушаючи зі своїм домашнім тарифом у подорож по світу, ви отримуєте від Yota безліч смаколиків. Перше – вам доступний пакет із 30 вхідних хвилин всього за 39 руб./добу (унікальна пропозиція). Друге – у міжнародному роумінгу у вас завжди працюватимуть месенджери, навіть за порожнього балансу. Третє – Yota пропонує абонентам із Саранська доступні роумінгові розцінки на всіх популярних напрямках.Четверте – пропонований оператором контроль трафіку захистить вас від зайвих витрат на інтернет.

Роумінгу по Росії Yota немає – ви можете виїхати за межі Саранська та Мордовії майже в будь-яку точку країни, користуючись своїм домашнім тарифом. У тривалих поїздках (понад 30 днів) включається тариф «Регіональний» зі спеціальними розцінками на зв'язок (але з безкоштовними вхідними).

Умови обслуговування для модемів та роутерів

Тарифи Йота в Мордовії дозволять підключитися до вигідного високошвидкісного мобільного інтернету.

  • З оплатою за кожні 30 днів використання (з регульованою швидкістю доступу).
  • З оплатою на рік (з вибором швидкості).
  • З оплатою на 4 або 24 години (безліміт без обмежень за швидкістю).

Розглянемо ці пропозиції докладніше.

Найпопулярнішим у Саранську є тариф з оплатою на 30 днів. Абонентська плата варіюється від 250 руб. за 320 кбіт/сек до 850 руб. за максимально можливу швидкість. Мінімальний швидкісний режим для зручного серфінгу - 1 Мбіт/сек за 450 руб. Для перегляду відео знадобиться канал мінімум на 3,5 Мбіт/сек за 650 рублів. За 800 рублів абоненти з Саранська отримують швидкість 10 Мбіт/сек.

Регулювання швидкості здійснюється через особистий кабінет – зміни можна робити хоч щодня, абонентська плата перераховуватиметься автоматично.

Якщо ви впевнені, що у вашому районі Yota видасть необхідну швидкість, скористайтесь тарифами з оплатою на рік вперед:

  • Со швидкістю 5 Мбіт/сек – 5400 руб./год.
  • Са швидкістю 10 Мбіт/сек – 6900 руб./год.
  • З максимально доступною швидкістю - 9000 руб. / Рік.

Трафік на тарифах не обмежується.

Якщо інтернет від Yota потрібен не кожен день, а лише час від часу, скористайтесь оплатою на 4 або 24 години. Доступ на 4 години коштує 50 рублів, на добу – 150 рублів. Швидкість та трафік не обмежуються.

Протестувати швидкість доступу до мереж Yota у Саранську допоможе програма «Тест-Драйв». Вона дозволяє взяти обладнання для тестування з можливістю безперешкодного повернення. Крім того, вона пропонує абонентам три дні безкоштовного доступу до інтернету.

Умови обслуговування для планшетів

Спеціально для тих, хто не бачить свого існування без планшета, Yota (Ета) підготувала спеціальний безлімітний тарифний план. Він доступний на всій території Саранська, Мордовії та Росії без роумінгу та доплат. Трафік на тарифі не обмежується, але качати торренти не вийде - впаде швидкість. Доступ до інтернету на добу коштує 50 рублів, на місяць – 450 рублів, на рік – 3300 рублів.Найвигідніше оплачувати інтернет для планшета на рік. Зверніть увагу, що планшетні ПК, як і смартфони, можуть працювати в мережах Yota будь-якого покоління.