Мобільний зв'язок Йота: тарифи в Пермі та Пермському краї

Anonim

У цьому огляді ми вивчаємо тарифи на мобільний зв'язок Yota в Пермі. Тут працює багато тарифних планів для пристроїв різного типу. А непогана зона покриття дозволяє розраховувати на наявність зв'язку майже в усіх населених пунктах регіону. Ми торкнемося не тільки поточних тарифів, але й надамо інформацію про розташування всіх офісів обслуговування для фізичних та юридичних осіб.

Де знаходяться офіси Yota в Пермі

Адреса офісів Йота в Пермі ми представимо у вигляді списку. Тут ви зможете змінити тарифний план (що зазвичай робиться через додаток), написати претензію, ознайомитися з обладнанням для доступу до Інтернету, проконсультуватися щодо розцінок на зв'язок.Корпоративні клієнти зможуть підключити до мережі Yota свою компанію. Ось список адрес:

  • ТЦ «Закамський» - м. Перм, вул. Автозаводська, буд. 44.
  • ТЦ «Шоколад» - м. Перм, вул. Героїв Хасана, 105.
  • ТЦ «Колізей» - м. Перм, вул. Леніна, буд. 60.
  • ТЦ «Айсберг» - вул. Попова, буд. 16.
  • ТЦ «Сім П'ятниць» - м. Перм, вул. Революції, д. 60/1.
  • ТЦ «Столиця» - м. Перм, вул. Миру, д. 41/1.

В останньому офісі обслуговуються не тільки фізичні особи, а й корпоративні клієнти.

Якщо вам потрібно купити обладнання або підключитися до мережі, зовсім не обов'язково їхати до офісу. Виберіть більш зручний варіант – придбайте модеми, роутери або SIM-карти в найближчому партнерському магазині («Євросєть», «Зв'язковий» і т. д.), у Пермі їх більш ніж достатньо.

Трохи про зону покриття

Найважливіше для абонента – це охоплення оператора, причому порівняно з конкурентами. Оскільки Yota «сидить» на потужностях Мегафона, то ви можете розраховувати на досить значне покриття по всій країні та по Пермському краю. Переміщення з планшетом або смартфоном по регіону буде вдалим – охоплення широке, мережі другого покоління розгорнуті майже у всіх населених пунктах. Також на їх територіях присутні мережі 3G – швидкість в кілька мегабіт забезпечена.

А ось із зоною 4G у Пермі та Пермському краї все погано – вона присутня тільки в регіональній столиці та деяких передмістях. Якщо врахувати, що Йота не пускає модеми та роутери в мережі інших поколінь, швидкісний інтернет працюватиме лише в межах самої Пермі та її околиць. Можливо, у майбутньому ситуація зміниться.А для контролю поточного стану покриття ми пропонуємо ознайомитися з нашою карткою.

Зона покриття Yota в Пермі

Дана карта складається самими абонентами – вони оцінюють наявність мережі у тих чи інших точках Пермі, після чого отримана інформація підсумовується, обробляється та накладається на карту регіону. До речі, висока кількість негативних відгуків у сфері стільникового зв'язку – це норма. Для Йоти їхня частка становить близько 50%, оскільки задоволений зв'язком абонент не поширюватиме промені радості на будь-яких інтернет-майданчиках.

Розцінки для модемів та роутерів

Розглядаючи тарифи Yota на мобільний зв'язок, торкнемося тарифікацію інтернет-послуг. Нас цікавить вартість інтернету на модемах та роутерах. Як для цих пристроїв пропонується майже повноцінний безліміт. Розкажемо, чому «майже»:

  • Yota «ріже» торенти – завантажити щось «важке» проблематично. Навіть із оновленням тих же World of Tanks можуть бути проблеми.
  • Yota накладає обмеження на будь-які високі навантаження – як заявляють користувачі, іноді «ріжеться» навіть перегляд роликів на Ютюбі (сама техпідтримка не може дати виразних коментарів щодо цього, називаючи це особливостями роботи мережі).
  • Швидкість часто не відповідає заявленій – тарифи Yota у Пермі не гарантують надання обраної швидкості.

Однак без проводового провайдера Yota стане розумною альтернативою для доступу в інтернет.

Найчастіше абоненти з Пермі обирають тарифи з оплатою на 30 днів. Розмір абонентської плати залежить від обраної швидкості доступу – вона змінюється через особистий кабінет. Найдоступніший канал – 64 кбіт/сек, він надається безкоштовно.

Серфіть на швидкості 64 кбіт/сек проблематично, рекомендуємо підключити хоча б 512 кбіт/сек за 300 рублів.Оптимальний варіант - 1 Мбіт/сек за 400 рублів, цього вистачить для спілкування в месенджерах, онлайн-радіо, на серфінг сайтів і перегляд відео в мінімальній якості. За 650 рублів ви отримаєте канал на 2,8 Мбіт/сек - це середня швидкість, достатня для невибагливих користувачів. Абонплата в 1000 рублів передбачає відсутність лімітів на швидкість - вона буде максимально доступною (залежить від завантаженості базових станцій).

Тарифи з оплатою на рік вигідніші, вони мають на увазі надання знижки на абонентську плату. 5 Мбіт / сек коштують 5400 руб. / Рік, 10 Мбіт / сек - 6900 руб. / Рік, максимальна швидкість - 9000 руб. / Рік. Можлива оплата на 2 години - 50 рублів, і на 24 години - 150 рублів (без обмежень за швидкістю та трафіку).

Розцінки для планшетів

Тариф на стільниковий зв'язок Ета для планшетів не передбачає труднощів. Жодних обмежень щодо швидкості та трафіку тут немає, мережа надає повний безліміт.Цей безліміт доступний не тільки в Пермі, але і по всій Росії – інтернет без роумінгу по всій країні. оскільки швидкість впаде до 128 кбіт/сек.

На вибір користувачів представлено три періоди оплати:

  • На добу – 50 рублів.
  • На місяць, з автопродовженням – 450 рублів.
  • На рік – 3300 рублів (найекономніший варіант).

Вибір періоду оплати здійснюється через мобільний додаток Yota для планшетів.

Розцінки для смартфонів та телефонів

Тарифи на стільниковий зв'язок Yota для абонентів з Пермі рясніють своєю різноманітністю. Правильніше сказати, що тут лише один тарифний план, але дуже гнучкий. Абоненти самостійно конструюють свій тариф через офіційний мобільний додаток за такими розцінками:

  • 400 хвилин за 200 рублів, 700 хвилин за 300 кермів, 1000 хвилин за 500 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів і 5000 хвилин за 1700 рублів;
  • 1 Гб за 80 рублів, 5 Гб за 100 рублів, 10 Гб за 150 рублів, 15 Гб за 200 рублів і 30 Гб за 300 рублів.

Оплата провадиться на 30 днів. Вибирайте комбінацію пакетів, яка відповідає вашим потребам. І не забувайте про безліміт, що надається всередині мережі - він працює в Пермі і по всій Росії.

Інтенсивне витрачання трафіку призводить до вичерпання вибраного пакета. Він продовжується за допомогою додаткових пакетів об'ємом 5 Гб по 100 рублів кожен. Вони діють до кінця поточного оплаченого періоду, після чого згоряють.Додаткові пакети голосового зв'язку коштують 150 рублів за 100 хвилин. До речі, всі хвилини на тарифі для смартфонів витрачаються на будь-які дзвінки Росією, а не тільки Пермі.Похвилинна тарифікація без додаткових пакетів обійдеться в 1, 9 руб./хв.

Ситуація з мобільним інтернетом

Довгий час у мережі Ета працював бажаний усіма абонентами безліміт. Саме він приваблював активних інтернет-користувачів. На початку 2017 року оператор оголошує про його часткове закриття – у старих абонентів він залишається, нові отримують лише пакети трафіку. Новина викликала цілу бурю обурення на всіх інтернет-майданчиках. Але з'явилася і приємна новина – Yota запустила безкоштовний трафік для соціальних мереж та месенджерів.

Безлімітний трафік надається за окрему абонентську плату, з оплатою за кожен сервіс, що підключається:

  • соціальні мережі «Однокласники», «Фейсбук», «ВКонтакте», «Інстаграм» та «Твіттер» – 20 руб./шт.;
  • месенджери Скайп, Viber, WhatsApp і Телеграм – 10 руб./шт.

Підключення всіх сервісів обійдеться в 140 руб./30 днів.

Тарификація інших послуг

Вартість дзвінків міжгородом у Yota така ж, як і вартість місцевих дзвінків по Пермі. Абоненти можуть дзвонити на будь-які мобільні та стаціонарні телефони в будь-які регіони, не замислюючись про додаткову тарифікацію. .

Роумінг по Росії відсутній. Виїжджаючи за межі Пермі та Пермської області на період до 30 днів, абоненти користуються домашнім тарифом. У триваліших поїздках активується тариф «Регіональний» – він відрізняється трохи вищою абонплатою. Після повернення до домашнього регіону відновлюється вихідна тарифікація.

Міжнародний роумінг на тарифі Yota для смартфонів вражає достатком переваг:

  • Контроль трафіку – мережа відключає інтернет кожні 40 Мб, щоб не вводити абонентів у великі непередбачені витрати.
  • Безкоштовні месенджери – залишайтеся на зв'язку навіть за відсутності грошей на рахунку.
  • Збалансовані базові розцінки – вигідне спілкування в популярних країнах.
  • Пакети з 30 хвилин вхідних дзвінків за 39 руб./сутки.

Розцінки на роумінг у світі уточнюються на сайті Yota.

Вартість SMS та MMS

Відправка текстових та мультимедійних повідомлень коштує 1, 9 руб. / Шт. на будь-який номер у Росії. Доступно підключення опції «Безлімітні SMS» – абонентська плата складає 50 руб./30 днів, кількість повідомлень, що відправляються, не обмежується. Дія опції поширюється на повідомлення обох типів.

Управління тарифом та послугами

Yota створила для своїх абонентів зручну мобільну програму. Через нього замовляються SIM-картки, здійснюється їх активація, вибираються пакети хвилин та трафіку.Тут доступне замовлення додаткових пакетів. Зручною штукою стане вбудований чат із технічною підтримкою. Встановіть програму з магазину софта для мобільної платформи, що використовується вами. Також ви можете управляти своїм тарифом за допомогою USSD-команд.