Тарифи Йота в Томську та Томській області

Anonim

Оператор Йота пропонує абонентам з Томської області кілька тарифних планів, розрахованих на певні мобільні пристрої. Виходить так, що SIM-карту для смартфона не можна використовувати в планшеті та навпаки. Тут панує чіткий поділ, про що йтиметься у нашому огляді. Розглядаючи тарифи Йота в Томську, ми приділили увагу дрібницям і постаралися дати максимум корисної інформації.

Основні тарифні плани

У інших операторів немає такого чіткого розмежування між тарифами. Якісь обмеження іноді трапляються, але загалом ніщо не заважає використовувати сімку з тарифом для модему у смартфоні. У Йоти все навпаки – для кожного пристрою створені своїм тарифні плани. Вони поділяються на три категорії:

  • Для смартфонів – єдиний регульований тариф для розмов та інтернету.
  • Для планшетів – найпростіший безліміт без зайвих умов.
  • Для модемів та роутерів – широкий спектр тарифів з оплатою на 30 днів, на рік, а також на 2 або 24 години.

Придбавши SIM-карту в офісі або партнерському магазині, не забудьте уточнити, який пристрій потрібно підключити до мережі. Якщо вставити сімку від модему в смартфон, послуги зв'язку надаватимуться з серйозними обмеженнями.

Універсальний тариф для планшетів

Планшетні ПК займають середнє положення між комп'ютерами та смартфонами. Вони зручні для серфінгу та споживання відеоконтенту. Тому їм потрібен добрий тариф із безлімітом.Йота створила для власників планшетів відмінні умови обслуговування – це безліміт з трафіку та швидкості. Причому без роумінгу по Росії – абоненти можуть спокійно виїхати з Томська та Томської області в будь-яку точку країни та залишатися на зв'язку.

Доби онлайн на тарифі для планшетів коштують 50 рублів - як і в усіх інших регіонах. Місячний доступ до інтернету коштуватиме 450 рублів, з можливістю автоматичного продовження (не забудьте поповнити рахунок). Якщо інтернет потрібен постійно, а ви хочете заощадити, оплатите його на рік вперед – сума платежу становитиме 3300 рублів.

Гнучкий тариф для комп'ютера

Yota – оператор безлімітного мобільного інтернету. Якщо ваш будинок не підключений до дротових провайдерів, а ви втомилися від обмежень «великої четвірки», ця запропонує вам альтернативне рішення. У мережі справді працює безліміт, доступний у мережах четвертого покоління. Тобто для підключення знадобляться модеми та роутери з підтримкою 4G LTE.Тут є одна тонкість - якщо ви залишите зону 4G, інтернет відключиться.

Тимоги, що діють у Томську Йоти передбачають доступ в інтернет з абонентською платою до 1000 руб./30 днів. Зайшовши до особистого кабінету, користувачі можуть вибрати оптимальну швидкість доступу відповідно до своїх потреб. Тут є один цікавий момент – інтернет на швидкості 128 кбіт/сек надається безкоштовно. Він доступний навіть за обнуленого балансу. Зручно і те, що швидкість можна міняти щодня, а не раз на місяць.

300 рублів за 512 кбіт/сек – мінімальний тариф для серфінгу. А краще доплатити ще «соточку» та отримати швидкість 1 Мбіт/сек. Оптимальний канал для більшості абонентів - 2, 8 Мбіт/сек за 550 рублів. Для перегляду відео у форматі Full HD підключіть канал на 7, 2 Мбіт/сек за 750 рублів. а за 1000 рублів - максимально доступну швидкість (тут все залежить від завантаження Йоти).

Управління тарифом здійснюється через особистий кабінет Йоти. Якщо в якісь дні інтернет не потрібен, скиньте швидкість до нуля, щоб уникнути списання абонентської плати. Якщо користуєтеся інтернетом день у день, скористайтесь тарифом з оплатою на рік – вартість одного місяця вийде менше, ніж при оплаті на 30 днів. У Томську діють такі тарифи:

  • Канал на 5 Мбіт/сек - оплата складає 5400 руб./год.
  • Канал на 10 Мбіт/сек – оплата становить 6900 руб./год.
  • Суперканал на максимальній швидкості – за 9000 руб./год.

Небезпека цих тарифів полягає в тому, що абонент може не отримати вибрану швидкість. Погодьтеся, було б прикро заплатити 9000 рублів і отримати канал на 2-3 Мбіт/сек. Представлена ​​швидкість не гарантована, тому перед оплатою на рік рекомендується провести тестування.Оплатіть канал на 30 днів або візьміть модем за програмою «Тест-Драйв» з безкоштовним доступом на 3 дні.

Резервний канал при поломці основного провайдера стане в нагоді кожному абоненту. Такий канал організується за допомогою модему або роутера Йота і тарифом на 2 або 24 години. Обмеження щодо трафіку та швидкості не накладаються.

Гнучкий тариф для смартфонів та телефонів

Переходимо до ще одного цікавого розділу нашого огляду – розберемо тариф, створений для власників телефонів та смартфонів. Ці пристрої працюватимуть скрізь, де є мережі Йота будь-яких поколінь (на відміну від модемів та роутерів). Тут абонентам надається можливість самостійного компонування тарифного плану з наступних пакетів:

  • 100, 300, 500, 1000 або 5000 хвилин за 130, 150, 250, 400 і 1700 рублів;
  • 5, 10, 20 чи 30 Гб за 100, 170, 200 і 300 рублей.

Період оплати – 30 днів. Комбінації пакетів – будь-які. Смачний додаток для кожного абонента – безліміт у мережі. Зона дії пакетів хвилин - вся Росія.

Тариф дійсно цікавий, його гнучкість просто зашкалює. Якщо вибрати інше наповнення, зміни набудуть чинності лише у наступному періоді. Вичерпання пакета хвилин запускає щохвилини тарифікацію - 1, 9 руб. / Хв на будь-який номер в країні. Вироблення всього пакета трафіку призводить до зниження швидкості до 64 кбіт/сек. Для тих, кому потрібен комфортний інтернет та недороге спілкування, передбачені додаткові пакети:

  • 5 Гб інтернет-трафіку за 100 рублів.
  • 100 хвилин у Росії за 150 рублей.

Обидва пакети діють до кінця поточного періоду, при наступі наступного періоду їх залишки згоряють.

Особливості тарифікації інтернету

Попереджаємо відразу – Yota прибрала безлімітний інтернет з тарифу для смартфонів. Сьогодні він є тільки у старих абонентів, які встигли підключитися до мережі до 25 січня 2017 року. Якщо потрібно багато трафіку, вибирайте пакети на 20 або 30 Гб. Також для мешканців Томська приготовлено безлімітний трафік. Його тарифікація така:

  • Соцмережі «Інстаграм», «Фейсбук», «Твіттер», «Однокласники» та ВК – 20 руб./шт.;
  • Месенджери Viber, WhatsApp, Скайп і Телеграм – 10 руб./шт.

Інтернет-трафік для кожного сервісу підключається окремо.

Дзвінки за кордон та роумінг

Користуючись Йотою, ви отримуєте відмінні умови для закордонних поїздок. Залишаючи Томськ і Росію, скористайтеся такими перевагами:

  • Завжди працюючі месенджери – їхня робота не залежить від стану балансу.
  • Контроль витрати інтернет-трафіку – інтернет у роумінгу по світу дорогий, його безконтрольна витрата призводить до гігантських витрат. Йота не «грабує» своїх абонентів, а навпаки, захищає від розтрат, перериваючи доступ до Мережі кожні 40 Мб (або 5 Мб).
  • Пакет із 30 вхідних хвилин всього за 39 руб./добу – найдешевший спосіб залишатися на зв'язку за кордоном.

Также абонентів з Томська чекають збалансовані розцінки на зв'язок.

Тариф у поїздках Росією змінюється лише за перебування за межами Томської області понад 30 днів. У цьому випадку підключається тарифний план «Регіональний».

Уточнити вартість роумінгу, а також вартість міжнародних викликів допоможуть онлайн-калькулятори на сайті оператора Йота.

Опція «Безлімітні SMS»

Тарификація SMS та MMS на Йоті поштучна - 1, 9 руб. / Шт. Заощаджуйте гроші у своєму гаманці та підключіть опцію «Безлімітні SMS» за 50 руб./30 днів. Вона відкриє для вас необмежену кількість текстових та мультимедійних повідомлень. Відправляйте їх по Томську і всій Росії, не обмежуючи себе у спілкуванні.

Де знаходяться точки обслуговування

У Томську відкрито чотири офіси Йота, знаходяться вони за такими адресами:

  • ТЦ «МіраМакс» - пр-т. Миру, буд. 36.
  • ТЦ «ЦУМ» - пр-т. Леніна, буд. 121.
  • ТЦ «Смарагдове місто» - пр-т. Комсомольський, 13, літ. Б.;
  • ТЦ «Смайл Сіті» - вул. Навчальна, буд. 48, літ. Д.

За останніми двома адресами обслуговуються не лише фізичні особи, а й корпоративні клієнти. У всіх офісах здійснюється підключення до мережі, реалізується обладнання (модеми та роутери), приймаються заяви на обслуговування. У салонах-магазинах партнерів обслуговування не проводиться.

Розбір зони покриття

Мережі четвертого покоління у Томській області розгорнуті у наступних населених пунктах:

  • Томськ та його передмістя;
  • Колпашево;
  • Кривошеїно;
  • Асино;
  • Первомайское.

Інформація представлена ​​згідно з офіційною картою, але насправді ситуація може відрізнятися. Рекомендуємо звернути увагу на нашу карту - вона складається на основі даних користувача. Що стосується мереж другого і третього поколінь, то вони розгорнуті майже у всіх містах і селищах Томської області.

Зона покриття Yota в Томську