Мобільний зв'язок Йота: тарифи в Красноярську та Красноярському краї

Anonim

Послуги стільникового оператора Йота користуються певним попитом. Вони надаються майже у всіх регіонах Росії, зокрема у Красноярському краї. Тарифи на мобільний зв'язок Йота в Красноярську виглядають привабливими для всіх категорій абонентів, мінімальна абонентська плата складає 230 рублів за 30 днів. Також потенційним користувачам пропонується недорогий бездротовий інтернет. Подробиці щодо чинних тарифів ви знайдете в цьому огляді.

Короткий огляд зони охоплення

Вибираючи оператора, завжди звертайте увагу на його зону покриття.Вона вкаже на місця з впевненим зв'язком та території з відсутністю сигналу. Детальну картку охоплення опубліковано на офіційному сайті оператора Йота. Нможна заявляти про її точності, але орієнтовну інформацію вона все-таки дає.

Зона покриття Yota в Красноярську

Оглядаючи зону покриття, зверніть увагу на охоплення 4G. Саме в цих мережах у Йоти працюють модеми та роутери, тоді як смартфони та планшети здатні працювати в мережах будь-яких поколінь. Охоплення 4G LTE присутнє в самому Красноярську та його передмістях, а також у Мінусинку, Курагиному, Омеляновому, Залізногірську, Березівці, Дивногорську, Міндерлі, Сухобузинському, Лісосибірську та деяких інших населених пунктах. Найширше покриття мають мережі другого і третього покоління.

Відгуки абонентів говорять про те, що в деяких районах Красноярська та Красноярської області спостерігається дуже низька швидкість інтернету. Це цілком нормальне явище, характерне для бездротових мереж – ситуація в них змінюється щохвилини.

Офіси обслуговування

Обслуговування фізичних та юридичних осіб, які є клієнтами Йоти, проводиться в Красноярську за такими адресами:

  • ТЦ «На Вільному» - вул. ТБ, буд. 1, стор. 90;
  • ТЦ «Квант» - вул. Червоної Армії, 10;
  • ТЦ «Планета» - вул. 9 Травня, д. 77;
  • ТЦ «Червень» - вул. Партизана Залізняка, буд. 23;
  • ТЦ «Сибірське містечко» - вул. Мате Залки, буд. 5;
  • ТЦ «Торговий проспект Мега» - пр. імені Газети Красноярський Робітник, д. 78, стор 78.

Тут реалізуються SIM-картки та модеми, приймаються заяви, змінюються втрачені сімки, виконується перехід у Йоту зі своїм номером.

Умови обслуговування для смартфонів та телефонів

Тарифи Йота в Красноярському краї не найдорожчі країною – вони одні з низьких, що робить зв'язок доступним. Умови обслуговування для смартфонів та телефонів передбачають самостійний вибір пакетів хвилин та пакетів трафіку. На вибір абонентів надаються такі пакети:

  • 100 хвилин за 130 руб., 200 хвилин за 150 руб., 400 хвилин за 200 руб., 800 хвилин за 400 руб. і 5000 хвилин за 1700 руб.;
  • 5 Гб за 100 руб., 10 Гб за 170 руб., 15 Гб за 200 руб. і 30 Гб за 300 руб.;
  • Внутрішньомережевий безліміт по всій країні.

Скористайтеся мобільним додатком Йота та сконструюйте тариф відповідно до своїх потреб. Пакети виділяються на 30 календарних днів.

При вичерпанні пакета хвилин рекомендуємо підключити додатковий пакет зі 100 хвилин за 150 рублів./хв. Зверніть увагу, що подані в тарифі хвилини витрачаються для дзвінків по Красноярську, Красноярському краю та всій Росії. Ніякого міжгороду тут немає.

Використання всього включеного трафіку призводить до падіння швидкості до 64 кбіт/сек – інтернет не відключається, але стає повільним. Прискоріть доступ до мережі додатковими пакетами по 5 Гб вартість 100 рублів кожен. Пам'ятайте, що всі підключені пакети діють до кінця поточного оплаченого періоду.

Тарификація інтернет-послуг

Раніше Йота приваблювала абонентів з Красноярська безлімітним інтернетом для смартфонів. Але на початку 2017 року безліміт вирушив до архіву – сьогодні він доступний лише для старих абонентів, які встигли підключитися до мережі до 25 січня. Для інших підготовлено пакети інтернет-трафіку та додатковий трафік для месенджерів та соціальних мереж.

Користувачі смартфонів часто проводять весь вільний час у соціальних мережах.Вони переглядають стрічки, спілкуються з друзями, отримують інформацію із спільнот. Процвітає та спілкування через месенджери. В результаті переважна більшість трафіку витрачається саме на ці ресурси. » та Facebook, а також для месенджерів Телеграм, Скайп, Viber та WhatsApp.

Сервіси підключаються окремо один від одного – так дешевше. Безлімітний доступ до однієї соцмережі коштує 20 руб./30 днів, одного месенджеру – 10 руб./30 днів. Раніше на тарифі для смартфонів працювала єдина опція для всіх сервісів одразу. Сьогодні вона відправлена ​​до архіву.

Роумінг по Росії

Стільниковий зв'язок Йота приємна відсутністю роумінгу. Підключіться до мережі в Красноярську і їдьте в будь-яку точку Росії – ви спілкуватиметеся за домашнім тарифом. Виняток становлять поїздки тривалістю понад 30 днів.Вони включають тариф «Регіональний», дорожчий і з іншим наповненням пакетов.

Тарификація SMS та MMS

Відсутність пакетів SMS та MMS на тарифі для смартфонів та телефонів пояснюється їх низькою затребуваністю. Абоненти з Красноярська та з усього світу вже звикли до месенджерів та соціальних мереж. Тому Йота виділила SMS та MMS в окрему опцію «Безлімітні SMS» з абонентською платою 50 руб./30 днів. У її рамках ви отримаєте необмежену кількість повідомлень на будь-які російські номери. за одне повідомлення (будь-якого типу).

Роумінг по світу та міжнародний зв'язок

Залишаючи межі Красноярська та Росії, візьміть із собою SIM-карту Йоти. Вона запропонує вам такі переваги: ​​

  • Контроль трафіку – не дасть витратити зайві гроші на інтернет.
  • Недорогі вхідні дзвінки – 30 хвилин за 39 руб./добу.
  • Не найвищі ціни на послуги голосового зв'язку – це стосується більшості популярних країн.
  • Безкоштовні месенджери – за відсутності грошей на дзвінки та інтернет вони залишаються працювати, дозволяючи зв'язатися з друзями та близькими.

Абонентів Йота з Красноярська порадують і збалансовані розцінки на міжнародні виклики. Уточнити ціни на роумінг та дзвінки допоможуть онлайн-калькулятори на сайті оператора.

Тарификація без абонплати

У Йоти дійсно є тарифи без абонентської плати. Усього їх три:

  • «Базовий» - виклики по Росії 1, 9 руб./хв та SMS/MMS по 1, 9 руб./шт.;
  • «Базовий помегабайтний» - з інтернетом по 9, 9 руб. / Мб;
  • «Посекундний» - 0, 1 руб./сек по Росії та SMS/MMS по 2, 5 руб./шт.

Для підключення до них зверніться до найближчого офісу обслуговування в Красноярську.

Як керувати тарифом

Ми рекомендуємо керувати своїм тарифним планом через мобільний додаток Йота. Воно показує залишки пакетів, дозволяє поповнити рахунок, керує додатковими опціями. Також у програмі реалізований онлайн-чат для спілкування з технічною підтримкою – весь функціонал працює навіть за негативного балансу. тарифом через USSD-команди.

Тарифний план для планшетів

Для власників планшетних ПК Йота підготувала зручний тариф. Вам не доведеться вибирати швидкість чи пакети трафіку – все це надається безлімітно. Розмір абонентської плати протягом року становить 3600 рублів, протягом місяця – 500 рублів (з можливістю автоматичного продовження), протягом дня – всього 50 рублів. Роумінг по Росії відсутній.

Тарифний план для модемів та роутерів

Щоб скористатися безлімітним бездротовим інтернетом Йота в Красноярську, озброїться модемом або роутером з підтримкою LTE. Інші пристрої в мережі не працюватимуть. Абонентам доступні такі тарифні плани:

  • З оплатою на 30 днів – від 0 до 900 руб./міс.
  • З оплатою рік вперед – до 9000 руб./год.
  • З оплатою на 2 або 24 години – за існуючі копійки.

Найбільшим попитом користується тариф з оплатою на 30 днів. Канал на 64 кбіт/сек надається безкоштовно, навіть за нульового балансу. Швидкість 512 кбіт/сек обійдеться в 300 рублів, 1 Мбіт/сек – 400 рублів, 3,5 Мбіт/сек – 550 рублів, 5 Мбіт/сек – 600 рублів, 10 Мбіт/сек – 750 рублів, максимальна швидкість – 900 рублів. На ваш вибір представлені інші швидкісні режими – ви побачите їх в особистому кабінеті. Перемикайте швидкість у будь-який зручний для вас час, хоч щодня.

За річний платіж у розмірі 5400 рублів ви отримаєте канал зі швидкістю 5 Мбіт/сек. При оплаті 6900 руб. / Рік швидкість складе 10 Мбіт / сек. За 9000 рублів ви отримаєте доступ до максимально можливої ​​швидкості. Перед оплатою переконайтесь у доступності обраного швидкісного режиму, скориставшись програмою «Тест-Драйв» від Йоти – модем на тиждень з можливістю повернення та три дні халявного інтернету.