Тарифи Йота в Пскові та Псковській області

Anonim

У цьому огляді ми вивчатимемо тарифи Йота в Пскові. Вони поділяються на три категорії – для планшетних ПК, для модемів та роутерів, а також для мобільних телефонів та смартфонів. У кожному тарифному плані є певні смаколики, які роблять спілкування вигіднішим. Наприклад, для смартфонів пропонуються безлімітні соціальні мережі, а для модемів – безлімітний інтернет. Розглянемо діючі тарифи докладніше.

Тарифний план для планшетів

Yota не стала мудрувати з тарифними планами для планшетів, презентувавши користувачам єдиний тариф з безлімітним трафіком.І це дуже зручно, тому що тепер не потрібно думати про його акуратне витрачання. Інтерес викликає система оплати – оплачуйте інтернет на день, місяць чи відразу на рік. Добовий доступ обійдеться абонентам 50 рублів, а місячний – 400 рублів. Найдешевше сплатити послуги зв'язку на рік вперед – сума витрат становитиме 3000 рублів.

Трафік на тарифі Йота для планшетів безлімітний, швидкість – максимально можлива. Так як планшетні ПК можуть працювати в мережах будь-яких поколінь, ви зможете користуватися послугами оператора не тільки в Пскові, але і в Псковській області..

Тарифні плани для модемів та роутерів

Ці пристрої працюють виключно в мережах 4G. Там, де немає сигналу LTE, інтернету не буде. Мабуть, такий крок зроблено зниження навантаження на базові станції. Умови підключення для модемів та роутерів дуже цікаві – тут реалізовано безліч градацій за швидкістю з абонентською платою на 30 днів.Є й деякі інші тарифи, вигідніші окремих категорій абонентов.

Для початку розглянемо тарифи з річною оплатою. Якщо ви точно впевнені, що Йота зможе надати вам необхідну швидкість, виберіть один з трьох варіантів тарифікації:

  • Со швидкістю 5 Мбіт/сек – 5400 руб./год.
  • Са швидкістю 10 Мбіт/сек – 6900 руб./год.
  • З максимальною швидкістю – 9000 руб./год.

Зверніть увагу, що Йота не гарантує надання даних швидкостей. Цілком можливі ситуації, коли абонент оплачує тариф на 10 Мбіт/сек, а отримує у своє розпорядження лише кілька мегабіт. Тому перед оплатою на рік необхідно провести тестування швидкості в різних точках Пскова.

Інтернет від Йоти можна використовувати як резервний канал зв'язку. Для цього оператор передбачив можливість оплати на 4 чи 24 години.Доба в Мережі для абонентів з Пскова обійдуться в 150 рублів, а 4 години - в 50 рублів.

Тарифи з оплатою на 30 днів є в Пскові найпопулярнішими. Мінімальна швидкість складає всього 64 кбіт/сек – цього вистачить на спілкування в месенджерах або на серфінг із черепашою швидкістю. Натомість абонентська плата за такий швидкісний режим не стягується. Цей режим автоматично активується при обнуленні балансу. Для прискорення інтернет-каналу рекомендуємо скористатися такими варіантами:

  • 416 кбіт/сек за 300 рублів – вистачить для неквапливого серфінгу;
  • 1 Мбіт/сек за 450 рублів – більш комфортне користування інтернет-ресурсами;
  • 3, 5 Мбіт/сек за 650 рублів – гідний варіант за невеликі гроші;
  • 7, 2 Мбіт/сек за 750 рублів - швидкісний канал;
  • максимально можлива швидкість за 850 рублів – найдорожчий швидкісний режим.
Також пропонуються і багато інших варіантів, як з меншою, так і з більшою швидкістю. Необхідний швидкісний режим вибирається через веб-інтерфейс.

Його можна змінювати хоч щодня, абонентська плата зміниться автоматично.

Умови обслуговування для смартфонів

Для мешканців Пскова Йота пропонує тариф-конструктор. Тут немає безлімітного інтернету, зате є безлімітні соцмережі та месенджери. Абонентська плата залежить від вибраних пакетів послуг. Складається вона з наступних цін:

  • 200 хвилин за 250 рублів, 400 хвилин за 300 рублів, 600 хвилин за 400 рублів, 1000 хвилин за 600 рублів і 5000 хвилин за 1700 рублів (хвилини доступні для дзвінків за будь-якими російськими напрямками, на мобільні та стаціонарні номери);
  • 1 Гб за 50 рублів, 5 Гб за 80 рублів, 12 Гб за 100 рублів, 20 Гб за 150 рублів, 30 Гб за 300 рублів (трафік витрачається на будь-які потреби).

Комбінації пакетів інтернет-трафіку та хвилин можуть бути будь-якими. Оплата провадиться не за місяць, а за 30 днів.

Вичерпання пакета хвилин призводить до запуску щохвилини - одна хвилина по Пскову і Росії коштує 1, 9 рубля. Для економії коштів рекомендуємо підключити додаткові 100 хвилин за 150 рублів (пакет діє до кінця поточного періоду). Щодо трафіку, то при його вичерпанні швидкість падає до 64 кбіт/сек. Відновити швидкісний доступ допоможуть додаткові пакети по 5 Гб за 100 рублів кожен.

Тарификація SMS та MMS

Діючий для абонентів із Пскова тариф не передбачає наявності пакетів SMS та MMS. Повідомлення тут тарифікуються по 1, 9 руб. / Шт на будь-який телефон в Росії.Якщо є потреба у надсиланні великої кількості SMS та MMS, рекомендуємо підключити опцію «Безлімітні SMS». Абонентська плата становить 50 руб./30 днів, кількість повідомлень не лімітується.

Безлімітні месенджери та соціальні мережі

Тариф для смартфонів не включає безлімітний інтернет - він недоступний з 25 січня 2017 року. Старі абоненти мають досі, для нових пропонується регульований тарифний план. Для доступу до месенджерів та соціальних мереж передбачено пакети безлімітного трафіку – по окремому пакету для кожного сервісу. Месенджери коштують 10 руб./шт., Соціальні мережі – 20 руб./шт. Трафік і швидкість доступу не обмежуються.

Роумінг по Росії

Виїжджаючи за межі Пскова та Псковської області, ви продовжуєте розмовляти за своїм домашнім тарифом. Так триває 30 днів, а після закінчення цього терміну включається тарифний план «Регіональний».Абонентська плата на ньому більше, наповнення пакетів - інше, але вхідні дзвінки в будь-якому випадку залишаються безкоштовними.

Роумінг по світу

Подорожувати планетою з SIM-картою Yota (Ета) дуже вигідно – абонентів з Пскова чекають доступні тарифи на популярних напрямках, безкоштовний доступ до месенджерів, а також спочатку низькі розцінки на зв'язок. Безперечною перевагою Йоти стане наявність контролю трафіку – він допоможе уникнути невиправдано високих витрат на інтернет.

Як управляти своїм тарифом

Для зручнішого керування параметрами тарифного плану рекомендуємо використовувати мобільний додаток. Завантажте його із магазину софту для своєї мобільної платформи. Воно дозволяє регулювати наповнення пакетів, оплачувати послуги зв'язку, підключати та вимикати додаткові опції. Аналогічна програма використовується для управління тарифом для планшетів.

Зона покриття Йота в Псковській області

Найбільший інтерес викликає покриття мережі в стандарті 4G LTE. Базові станції цього стандарту розгорнуті в Пскові, а також у Пушкінських Горах, Острові, Біжаницях, Себежі, Плюс і Стругах Червоних. Саме в цих населених пунктах працюватимуть модеми та роутери з підтримкою LTE. У мережах другого та третього поколінь вони не працюють.

Зона покриття 3G охоплює безліч населених пунктів. На ділянках між містами, селами та селищами працюють мережі другого покоління. Ознайомитись з детальнішою інформацією допоможе карта на офіційному сайті Йоти. Але потрібно пам'ятати, що на ній можливі неточності. Найкраще уточнити інформацію щодо покриття на нашій карті – вона складена на основі даних користувача і більш точно відображає поточну ситуацію.

Зона покриття Yota у Пскові

Розташування офісів покриття

Якщо ви хочете придбати модем, роутер або SIM-карту, загляньте в один із офісів Йоти у Пскові. Перший офіс розташований у ТЦ «Акваполіс», по вул. Кузбаської Дивізії, буд. 19. Другий офіс знаходиться в торговому центрі «Максимус», по пр. Жовтневому, буд. »).