Тарифи Йота в Тамбові та Тамбовській області

Anonim

Цей огляд був складений після того, як ми ретельно вивчили тарифи Йота, що діють, у Тамбові і розібралися в особливостях надання послуг зв'язку. Ми розберемо базові набори хвилин та трафіку, обговоримо додаткові пакети, навчимо керувати обраним тарифним планом. Також в огляді буде інформація про поточну зону покриття та її особливості.

Пропозиція для телефонів та смартфонів

Для початку приділимо увагу тарифу, створеному спеціально для смартфонів та телефонів. Довгий час він був фіксованим, як і у конкурентів – це пакети хвилин та трафіку, що жорстко прив'язані один до одного.Згодом ситуація змінилася. Сьогодні Йота надає людям тариф їхніх мрій – з самостійним вибором пакетів.

Тариф для смартфонів та телефонів діє не місяць, а 30 днів – така особливість тарифікації послуг у Йоти. Діє він як у Тамбові, і по всій Росії. Для компонування свого тарифного плану доступні такі пакети:

  • Хвилини по всій Росії, на мобільні та стаціонарні номери - 200 хвилин за 200 рублів, 500 хвилин за 250 рублів, 800 хвилин за 300 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів. 5000 хвилин за 1700 рублів.
  • Інтернет-трафік універсального призначення (для серфінгу, онлайн-радіо, перегляду відео та інших потреб) – 5 Гб за 50 рублів, 10 Гб за 100 рублів, 20 Гб за 200 рублів та 30 Гб за 300 рублів.
  • Безлімітний трафік для соціальних мереж (доступний без обмеження швидкості) - 20 рублів за один сервіс. До соцмереж увійшли «ВКонтакте», «Однокласники», «Твіттер», «Інстаграм» та Facebook;
  • Безлімітний трафік для месенджерів - 10 рублів за один сервіс. У перелік месенджерів пішли WhatsApp і Viber, а також Skype та Telegram.

Трафік для месенджерів та соціальних мереж став розумною альтернативою відключенню безлімітного інтернету для смартфонів 25 січня 2017 року. Він дозволяє обійтися без повноцінного анліма.

Додаткові пакети послуг

Абоненти можуть з однаковою легкістю промовити як 200, так і 5000 хвилин, говорячи зі своїми співрозмовниками з Тамбова та інших російських міст. Тут трохи рятує безкоштовний внутрішньомережевий безліміт, але іноді потрібно дзвонити і на номери інших операторів зв'язку. Після вичерпання пакета одна хвилина по країні коштує 1,9 рубля. Її вартість знижується за допомогою додаткового пакета на 100 хвилин за 150 рублів.

Інтернет-трафік, що закінчився – ось що дійсно засмучує абонентів Йота з Тамбова. Але не все так страшно, адже їм доступні додаткові пакети. Один пакет на 5 Гб коштує 100 рублів, які не обмежується. Якщо не скористатися «добавкою», швидкість доступу до мережі впаде до 64 кбіт/сек.

Вартість SMS та MMS

Ніяких пакетів SMS та MMS, як у інших операторів, на Йоті немає. Відправлення повідомлень будь-яких типів Тамбову і всієї Росії коштує 1, 9 руб./шт. Активним абонентам, які віддають перевагу спілкуванню за допомогою SMS та MMS, рекомендуємо скористатися опцією «Безлімітні SMS». Всього 50 руб./30 днів - і у вас є необмежену кількість повідомлень на всі російські номери.

Послуги зв'язку в подорожах

Внутрішньоросійський роумінг від Йоти – поняття майже неіснуюче. Поки тривалість вашої поїздки не складе більше 30 днів, ви спілкуватиметеся за своїм домашнім тарифом. Вхідні виклики безкоштовні по всій території РФ. У поїздках тривалістю понад 30 днів включається спеціальний роумінговий тариф, який відрізняється розцінками:

  • Голосові виклики в Тамбов і по всій Росії - 200 хвилин за 300 рублів, 500 хвилин за 350 рублів, 800 хвилин за 600 рублів, 2000 хвилин за 1000 рублів, 5000 хвилин за 2500 рублів.
  • Трафік для будь-яких потреб - 2 Гб за 50 рублів, 5 Гб за 100 рублів, 10 Гб за 180 рублів, 15 Гб за 250 рублів, 30 Гб за 350 рублів.

Вхідні залишаються на Йоті безкоштовними, SMS та MMS коштують 3, 5 руб./шт., що виходять у Тамбов і по Росії понад пакет – 3, 5 руб./хв.

Міжнародний роумінг від Йоти дешевий лише в популярних країнах, в інших напрямках абонентів з Тамбова чекатимуть пристойні розцінки – зайдіть на сайті Йоти та уточніть їх в онлайн-калькуляторі. У поїздках на вас чекатимуть безкоштовний доступ до месенджерів, пакет з 30 нетарифікованих вхідних хвилин за 39 руб./добу та система попередження перевитрати трафіку.

Виклики по світу при знаходженні в Тамбові та Тамбовській області коштують приблизно стільки ж, скільки й у конкурентів. Для уточнення розцінок завітайте до розділу «Роумінг» на офіційному сайті Йоти. Для керування базовими наборами послуг та додатковими пакетами використовуйте фірмову мобільну програму.

Інтернет-тарифи Йоти

Переходимо до тарифів на інтернет. На справжній безлімітний мобільний інтернет, що працює майже без обмежень. Торенти тут особливо не похитаєш (без хитрощів), але загалом ніяких лімітів щодо трафіку немає. Є обмеження тільки на навантаження – починаєш завантажувати щось важке, а швидкість падає. За це оператору Йота ми ставимо мінус.

Для доступу до Всесвітнього павутиння за допомогою модему або роутера передбачені наступні тарифи:

  • На рік – абоненти оплачують річну абонентську плату;
  • На 30 днів – найзбалансованіший варіант;
  • На 2 або 24 години – для короткочасного доступу до інтернету.

Давайте розберемося в особливостях цих тарифів.

Річні тарифні плани відрізняються дешевизною. Платіж виходить більшим, але все одно це вигідніше, ніж оплачувати послуги зв'язку щомісяця. Мінімальна швидкість складає 5 Мбіт/сек, абонентська плата становить 5400 руб./год. складає 6900 руб. / Рік. За 9000 руб./рік абоненти Йота з Тамбова отримують канал з максимально можливою швидкістю - підсумковий показник залежить від завантаженості мережі.

Тарифи з оплатою за 30 днів використання підійдуть більшості абонентів Йоти. Швидкість вибирається через особистий кабінет, там же зазначається поточна абонентська плата. Змінювати швидкісний режим можна щодня. Також є можливість скинути її до позначки 64 кбіт/сек – абонплата становитиме 0 рублів.Ця ж швидкість доступна при вичерпанні коштів на балансі.

Мінімальна швидкість з абонентською платою становить 320 кбіт/сек за 250 рублів, максимальна – 900 рублів за відсутність лімітів за швидкістю (знову ж таки, все залежить від завантаженості оператора). Рекомендований тариф для більшості абонентів з Тамбова - 5 Мбіт/сек за 650 рублів.

Тарифний план для планшетів

З екрану планшета зручно дивитися фільми та серфити по сайтах. Тому тут потрібний справжній безліміт, причому на максимальній швидкості. У Тамбові Йота запустила зручний тариф безлімітів із вибором періоду оплати. Найдешевше і найвигідніше оплатити послуги зв'язку на рік вперед - розмір платежу складе 3000 рублів. Месяц в Мережі обійдеться в 400 рублів з можливістю автоматичного продовження.

Вивчаємо зону покриття

Зона покриття Yota у Тамбовській області досить широка, якщо дивитися на охоплення мереж другого та третього поколінь.Зв'язок є у всіх містах та дрібних населених пунктах, а також на ділянках, де проходять автошляхи. Покриття 4G LTE є лише в трьох місцях - це Тамбов, селище Червоний Жовтень і Мічурінськ. Є Йота і в Котовську Тамбовської області.

Наявність зони покриття зовсім не означає наявність якісного зв'язку в тій чи іншій точці. Якщо ви сумніваєтеся у працездатності модему або роутера у певному місці, купіть обладнання за програмою «Тест-Драйв» – у вас буде тиждень, щоб безперешкодно повернути його назад. Заодно ви отримаєте три дні безкоштовного безліміту. Оцінити наявність сигналу у Тамбові та Тамбовській області допоможе наша карта.

Зона покриття Yota у Тамбові

Адреси офісів обслуговування

На території Тамбовської області відкрито три фірмові офіси. Тут продаються SIM-картки, обслуговуються фізичні особи та корпоративні клієнти. Адреси офісів:

  • г. Мічурінськ, вул. Комуністична, буд. 62 – окрема будівля;
  • г. Тамбов, вул. Радянська, 194, літ. Б – ТЦ «Ашан»;
  • г. Тамбов, вул. Радянська, д. 99, літ. А – ТЦ «Ріо».

Також у регіоні представлені численні салони-магазини компаній-партнерів.