Тарифи Йота в Хабаровську та Хабаровському краї

Anonim

Оператор Йота працює не тільки в центральній частині Росії, але і в Далекосхідних регіонах. Наприклад, він присутній у Хабаровському краї. Тарифи Йота в Хабаровську порівняно високі, якщо порівнювати їх із розцінками, що діють в інших областях. Давайте подивимося, що оператор пропонує користувачам тих чи інших мобільних пристроїв – від смартфонів до роутерів.

Зона покриття Йота в Хабаровському краї

Для початку розглянемо охоплення оператора та його особливості. Хоча особливість тут одна – швидкісний мобільний інтернет від Йоти на модемах та роутерах працюватиме лише там, де є покриття 4G.Якщо виїхати з модемом у населений пункт, де є лише 2G та 3G, інтернет працювати не буде. Що стосується планшетних ПК та смартфонів, то вони реєструються в мережах будь-яких поколінь.

Зона покриття 4G у Йоти в Хабаровську слабка, вона захоплює обмежену кількість населених пунктів. Мережі LTE розгорнулися в столиці регіону, Комсомольську-на-Амурі, Лучегорську, Бікіні, а також у деяких передмістях. у тому числі і найдрібніших. Велика частина територій Хабаровського краю не заселена, тому покриття тут немає.

Зона покриття Yota в Хабаровську

Де здійснюється обслуговування абонентів

Якщо у вас виникли питання обслуговування в мережі Йота, ви можете задати їх консультантам офіційних офісів за наступними адресами:

  • ТЦ «Велика Ведмедиця» - м. Хабаровськ, вул. Карла Маркса, буд. 91;
  • ТЦ «Максі Молл» - м. Хабаровськ, вул. Ленінградська, буд. 28;
  • ТЦ «Магазини Радості» - м. Хабаровськ, вул. Кім Ю Чена, буд. 44;
  • ТЦ «Південний Парк» - м. Хабаровськ, вул. Суворова, буд. 25.

Останні два офіси цікаві тим, що тут обслуговують клієнтів, які мають проблеми зі слухом і голосом (консультанти знають мову жестів). Корпоративні клієнти можуть звернутися до будь-якого офісу, крім першого у списку.

В офісах Йоти продаються SIM-картки для різних пристроїв, модеми та роутери. Також тут надаються консультації щодо тарифів та послуг, проводиться прийом заяв. Якщо їхнє розташування здається незручним, придбайте сімки та обладнання в партнерських точках продажів – найчастіше це салони Зв'язковий та Євромереж.

Діючі тарифні плани

Ми переходимо до найцікавішого – до тарифів, що працюють на території Хабаровська та Хабаровського краю. Вони поділяються на три категорії:

  • Для смартфонів та телефонів, з інтернетом, голосовими хвилинами, трафіком для соцмереж та повідомленнями.
  • Для планшетів – з безлімітним інтернетом (можна дзвонити та надсилати SMS, але розцінки на ці послуги досить високі).
  • Для модемів та роутерів – ціла плеяда тарифів, що відрізняються термінами оплати.

Розглянемо їх докладніше.

Тарифи для телефонів та смартфонів

Для початку поговоримо про мобільний інтернет. Довгий час Йота була цікава безлімітом для смартфонів та телефонів – підключаємось і витрачаємо стільки трафіку, скільки потрібно. У 2017 році оператор приймає рішення про його скасування.Він залишається на тарифах, якими користуються старі абоненти, а нових тарифах він благополучно зникає. Результатом стає поява численних негативних відгуків і продавців старих SIM-карток з безлімітом – ціни на ці сімки космічні.

Сьогодні Йота пропонує абонентам з Хабаровська пакети трафіку об'ємом 1, 5, 10, 20 або 30 Гб. Якщо цього мало, після вичерпання пакета підключіть додатковий пакет об'ємом 5 Гб за 100 рублів - їх може бути скільки завгодно. трафік, що підключається окремо для кожного сервісу:

  • «Однокласники», «ВКонтакті», «Фейсбук», «Твіттер» та «Інстаграм» – 20 руб./шт.;
  • Скайп, Телеграм, WhatsApp та Viber – 10 руб./шт.

Трафік ніяк не лімітується і не обмежується - це великий плюс. Вартість звичайного трафіку становить 50 рублів за 1 Гб, 100 рублів за 5 Гб, 150 рублів за 10 Гб, 200 рублів за 20 Гб і 300 рублів 20 Гб.

На тарифі для смартфонів і телефонів можна вибрати не тільки розмір пакета трафіку, але й розмір пакета хвилин по Росії. Причому обидва пакети вибираються незалежно один від одного. Розцінки такі - 200 хвилин за 250 рублів, 500 хвилин за 300 рублів, 1000 хвилин за 500 рублів, 2000 хвилин за 800 рублів та 5000 хвилин за 1700 рублів. Якщо хвилини закінчаться, їх можна докупити в рамках додаткового пакету - 100 хвилин за 150 рублів. Інакше включиться щохвилинна тарифікація по 1, 9 руб./хв.

Пакетів SMS та MMS не передбачено – вони вважаються неактуальними, оскільки люди звикли користуватися безкоштовними месенджерами. Базова тарифікація повідомлень на Йоті в Хабаровську складає 1, 9 руб. / Шт. на будь-який телефон у Росії. Також є можливість активувати опцію «Безлімітні SMS» за 50 руб./30 днів.

Роумінг, міжмісто та міжнародні дзвінки

Внутрішньомережевий роумінг у Йоти відсутній – абонент може спокійно залишити межі Хабаровська та Хабаровського краю, залишаючись на зв'язку за своїм домашнім тарифом.Винятком стануть поїздки довжиною понад 30 діб – на 31 день включиться тариф «Регіональний». . Вхідні дзвінки в будь-якому випадку залишаються безкоштовними.

Вирушаючи з Хабаровська в закордонну поїздку, захопіть із собою SIM-карту Йота. Ось ключові переваги міжнародного роумінгу від цього оператора:

  • Безкоштовні месенджери – вони залишаться працездатними навіть тоді, коли не вистачить грошей на оплату інтернету.
  • Система контролю трафіку – автоматичне відключення інтернету через кожні 40 Мб. Навіть якщо ваш смартфон вирішить оновитися, це не призведе до великих витрат - мережа запобігатиме їм.
  • Пакет з 30 хвилин вхідних дзвінків за 39 руб./день у будь-якій точці світу - солідна економія на вхідних викликах.
  • Низькі ціни на роумінг – у всіх популярних країнах.

Калькулятор вартості роумінгу ви знайдете на сайті Йоти. Там же розташовується калькулятор вартості міжнародних дзвінків з Хабаровська та Росії.

Тарифи на інтернет

Йота асоціюється у мешканців Хабаровська з безлімітним інтернетом. І це справді так – Йота пропонує абонентам безліміт для модемів та роутерів. Підтримка 4G на цих пристроях обов'язкова – про це ми вже попереджали.

  • З оплатою на 30 днів – оптимальний варіант для більшості користувачів.
  • З оплатою на рік вперед – для любителів економії.
  • З оплатою на 2 або 24 години – для організації резервного каналу доступу в інтернет.

Розглянемо їх докладніше.

Візьмемо ситуацію – не працює домашній інтернет, а вам потрібно терміново переглянути пошту або вийти на зв'язок з іншою людиною.Поки дротовий провайдер веде роботи з виправлення каналу, скористайтесь модемом Йота та активуйте доступ на 2 години за 50 рублів або на добу за 150 рублів. Автоподовження тут немає, після вичерпання тимчасового ліміту швидкість впаде з максимальної позначки до 64 кбіт/сек.

Оплата на рік вперед дозволить заощадити гроші у сімейному бюджеті. Для цього в Хабаровську представлений тариф із абонентською платою 9000 руб./рік з максимально можливою швидкістю. Але для початку було б непогано переконатися в доступності пристойного швидкісного режиму – скористайтеся програмою «Тест-Драйв» (модем із можливістю повернення та безкоштовним доступом на 3 дні) або помісячним тарифом для проведення тестів.

Тарифи на 30 днів обирає більшість абонентів. Швидкість доступу змінюється у будь-який момент, відповідно до цього перераховується абонентська плата. В ті дні, коли інтернет не потрібен, швидкість можна зменшити до нуля. безкоштовно (навіть за нульового балансу).

Платні швидкісні межі:

  • 320 кбіт/сек за 400 рублів – мінімальна позначка;
  • 2,5 Мбіт/сек за 700 рублів - більш-менш пристойний канал;
  • 5, 5 Мбіт/сек за 900 рублів - комфортний серфінг;
  • 10 Мбіт/сек за 1200 рублів – швидкісний канал для будь-яких потреб;
  • Максимум швидкості за 1400 рублів - вичавлюємо з бездротового каналу максимум.

Також надаються проміжні швидкісні межі з кроком абонентської плати 50 рублів. Для доступу до Інтернету використовуйте модеми, роутери та інтернет-центри з підтримкою LTE.

Тарифний план для планшетів

Йота (Ета) підготувала для власників планшетів цікаву пропозицію – тариф без лімітів за швидкістю та трафіку. Повна свобода від обмежень коштує 50 руб./День, 590 руб./міс. чи 4500 руб./ Рік. Термін оплати обирається абонентами самостійно. Вирушивши з Хабаровська в подорож по Росії, ви залишатиметеся на зв'язку скрізь, де є покриття мережі.