Як переказати гроші з Yota на МТС

Anonim

Здивувати будь-кого функцією перерахування грошей з одного номера на інший неможливо – цей функціонал реалізований близько 10 років тому і має попит серед абонентів. Переказ грошей передбачає комісію, але це не зупиняє бажаючих відправити кошти на інший номер. У цьому огляді ми розглянемо, як переказати гроші з Yota на МТС. Так, переклади між різними операторами можливі, але тільки в деяких напрямках.

Переказ грошей з Йоти на МТС

Скажемо відверто – переказати гроші з Yota на МТС у нас не вийде. Справа в тому, що оператор не реалізував фінансовий функціонал.Для когось це плюс – гроші будуть у повній безпеці. Але в цілому це мінус, оскільки така функція є у всіх конкурентів. так далі. А ось напрямок «Yota – МТС» засмучує своєю відсутністю.

Ми не можемо переказати гроші з Йоти на МТС через СМС або через будь-який веб-інтерфейс. Розмова зі спеціалістами технічної підтримки теж не дала результатів – все зводиться до відсутності потрібної послуги. Оскільки базової функції немає, ми спробували пошукати альтернативне рішення. І найцікавіше, що його також не знайшлося. Сторонні сервіси в мережі є, але в напрямку переказу грошей з Yota на МТС вони не працюють.

Найбільш логічним було б скористатися системою платежів «Мобі.Гроші». Це багатофункціональна платформа, що дозволяє оплачувати різні товари та послуги, у тому числі мобільний зв'язок. Тут можливе переведення коштів у будь-яких напрямках:

  • С Білайна на Yota.
  • З МТС на Yota.
  • С Мегафона на Теле2.
  • С Теле2 на Мотив та багато інших.

Тобто перевести гроші з МТС на мобільник або модем Yota ми можемо. Але зворотний напрямок не підтримується. Гроші на Йоті можна витрачати лише на власні послуги зв'язку оператора. Цей оператор позиціонує себе як найпросунутіший, але за фактом тут не вистачає додаткових послуг – у конкурентів їх повно, можна заплутатися в їхньому асортименті.

Спроби знайти якісь інші способи перекинути гроші з Йоти на МТС увінчалися провалом. Але одне рішення все-таки є, хоча воно занадто кардинальне.Якщо метою переказу грошей з телефону на телефон лежить відхід від оператора Yota, вчиніть так:

  • Завітайте до найближчого офісу обслуговування Йота з паспортом.
  • Заповніть заяву на розірвання договору.
  • Вкажіть реквізити банківської картки.

Після розірвання договору на карту будуть зараховані гроші, що залишилися на балансі. Цю суму ви зможете переказати на свій новий номер МТС.

Як поповнити номер МТС без комісії

Ми вже розібралися, що перевести гроші з Yota на номери інших операторів не вийде через відсутність потрібного функціоналу. Давайте подивимося, як швидко та з мінімальними відсотками поповнити баланс на мобільному телефоні з SIM-картою МТС:

  • Картою Ощадбанку – через банкомати та банківські термінали, через онлайн-банкінг.
  • Картою сторонніх банків – через свої чи «чужі» банкомати.
  • Через електронні платіжні системи – Webmoney, «Яндекс.Гроші», «Ківі» і т.д.;
  • Через офіси обслуговування МТС – тут платежі приймаються без комісії.
  • Через салони стільникового зв'язку («Евросеть», «Зв'язковий» і т. д.);
  • За допомогою терміналів – вони стоять у торгових центрах, на вулицях, у магазинах, на станціях метро.

Мінус останнього способу – надто висока комісія. мінімальними затримками.