Тарифи Йота в Самарі та Самарській області

Anonim

Головною відмінністю оператора Йота є наявність безлімітного інтернету. Він доступний на багатьох мобільних пристроях, відкриваючи користувачам необмежений доступ до мережі. Тішать і приємні тарифні плани, розцінки в яких залежать від регіону обслуговування. У цьому огляді ми розглянемо тарифи Йота в Самарі та Самарській області, обговоримо вартість послуг, пройдемося по найважливіших опціях.

Категорії тарифних планів

Інші стільникові оператори не накладають особливих обмежень на використання SIM-карток. Наприклад, сімку МТС з тарифом «МТС Коннект 4» можна використовувати в будь-яких пристроях, від смартфонів до роутерів.Деякі обмеження є, але це рідкість. Для модемів та роутерів надаються SIM-картки без телефонних номерів – лише з особовим рахунком.

Встановивши SIM-карту для модему в телефон, розраховуючи отримати безлімітний інтернет, ми зіткнемося з обмеженням швидкості доступу. Тому для кожного пристрою потрібно набувати окремої сімки. Відповідно, на кожній сімці працюють свої категорії тарифів:

  • Для смартфонів та звичайних телефонів – тут представлений гнучкий тариф з роздільним вибором пакетів інтернет-трафіку та хвилин.
  • Для планшетів – цікавий безліміт за доступними цінами.
  • Для модемів та роутерів – майже повноцінна безлімітка для доступу в інтернет з комп'ютера або інших пристроїв.

Розглянемо ці тарифи, що діють у Самарі та Самарській області, більш детально.

Ціни на мобільний інтернет

Підключити будинок або квартиру до інтернету без провайдера, що надає доступ через FTTH, PON або ADSL, допоможе Йота. Для цього в Самарі розгорнуті мережі четвертого покоління.Доступ до них здійснюється за допомогою модемів та роутерів з підтримкою 4G LTE. На вибір абонентів доступні три категорії тарифів:

  • Короткострокові – на 4 або 24 години. Ліміти з трафіку відсутні, швидкість – максимально доступна.
  • З оплатою на 30 днів – найзручніший та найпопулярніший варіант.
  • З оплатою на рік вперед – з солідною знижкою на абонентську плату.

Давайте розберемо їх «по кісточках».

Короткострокові тарифи потрібні для доступу до Інтернету на нерегулярній основі.Наприклад, якщо у людини випадає можливість «посидіти» в Мережі раз на місяць, то потреби у помісячних ТП немає. Також вони стануть у пригоді для організації резервного каналу - якщо домашній інтернет зламався, дістаємо модем, встановлюємо в USB-порт, оплачуємо певну суму і користуємося. Доступ на 4 години коштує 50 рублів, а на добу - всього 100 рублів (в інших регіонах зазвичай 150, за деяким винятком).

Найбільшою популярністю в Самарі користуються тарифи з оплатою на 30 днів. Розмір абонентської плати залежить від виставленої ЛК швидкості. Наприклад, для серфінгу в робочі дні достатньо пари мегабіт, а ось у вихідні швидкість можна додати - щоб переглянути відео в онлайн-кінотеатрі.

Для абонентів із Самари Йота підготувала такі тарифи:

  • 320 кбіт/сек – з абонентської платою 250 руб.;
  • 768 кбіт/сек – абонплата становить 350 руб.;
  • 3, 1 Мбіт/сек – абонентська плата становить 550 руб.;
  • 5 Мбіт/сек – непоганий канал за 650 руб.;
  • 10 Мбіт/сек – канал для будь-яких потреб за 800 руб.

Найдорожча пропозиція - це безліміт на максимальній швидкості за 900 руб. Передбачені й інші розцінки з іншими швидкостями.

Чим більший період оплати, тим дешевше вийде інтернет. Для цього жителям Самари пропонуються тарифи з оплатою на рік уперед:

  • 5 Мбіт/сек – канал із середньою швидкістю більшості абонентів – 6900 крб./год;
  • 10 Мбіт/сек – швидкісний канал на вирішення будь-яких завдань – 6900 крб./год;
  • Максимальна швидкість – 9000 руб./год.

Реальні показники швидкості залежать зовсім не від обраного тарифу, а від завантаженості базових станцій. В одній точці Самари інтернет буде працювати добре, а в іншій - зовсім погано. Не забудьте протестувати зв'язок на молодших тарифах.

Розцінки для смартфонів та звичайних телефонів

Тариф у Самарській області для телефонів та смартфонів один. Його відмінна риса – гнучкість. Подивіться пропозиції конкурентів – це фіксована прив'язка пакетів хвилин і трафіку. Йота відкриває перед жителями Самари світ інших можливостей. Тільки цей оператор дозволяє вибирати пакети послуг самостійно відповідно до власних запитів.

Мінімальний пакет для голосового зв'язку - 300 хвилин за 200 рублів. Більш говірким абонентам підійде пакет на 500 хвилин за 300 рублів. Наступні варіанти - 800 хвилин за 400 рублів та 2000 хвилин за 800 рублів. Найдорожчий пакет включає 5000 хвилин і коштує 1700 рублів. Всі пакети універсальні - в їх рамках можна здійснювати дзвінки по Самарі та всій Росії.

Безлімітний інтернет – штука класна. Але на тарифі Йоти для смартфонів його немає. Сумна новина про відключення безлімітки з'явилася на початку січня 2017 року.Згодом вона пропадає і в конкурентів, що не втішило інтернет-користувачів Самари. Замість безліміту абонентам Йота пропонує наступні пакети трафіку:

  • 1 Гб за 50 рублів;
  • 5 Гб за 80 рублів;
  • 10 Гб за 130 рублів;
  • 15 Гб за 180 рублів;
  • 30 Гб за 300 рублів.

Зверніть увагу на тривалість оплачуваного періоду – вона становить 30 днів (це стосується всіх послуг, пакетів та опцій).

Після повної розтрати інтернет-трафіку швидкість падає до 64 кбіт/сек. Цього дуже мало, сторінки в браузерах будуть відкриватися з черепашою швидкістю. Для відновлення нормального доступу підключіть додатковий пакет об'ємом 5 Гб за 100 рублів. Кількість додаткових пакетів не обмежується.

Тарификація інших послуг на Йоті

Поговоримо про додатковий безлімітний трафік для месенджерів та соціальних мереж. Раніше він надавалися в рамках однієї опції, а починаючи з липня 2017 року він підключається окремо для кожного сервісу – 20 рублів за одну соцмережу та 10 рублів за один месенджер. Доступні соціальні мережі – «ВКонтакте» та «Однокласники», а також Facebook, Twitter та Instagram. До списку месенджерів увійшли WhatsApp, Viber, Телеграм та Skype. Період дії пакетів – 30 днів.

Роумінг по Росії від Йоти включається тільки в тому випадку, якщо мандрівник провів за межами Самари та Самарської області понад 30 днів – активується ТП «Регіональний». Вхідні у будь-якому випадку залишаються безкоштовними, але змінюється кількість хвилин і гігабайт, змінюється абонентська плата.

Роумінг по світу та міжнародні дзвінки тарифікуються окремо – ви можете уточнити ціни в тому чи іншому напрямку через офіційні онлайн-калькулятори.Міжнародний роумінг від Йоти надасть абонентам із Самари доступні розцінки, систему контролю трафіку (5 або 40 Мб), месенджери, що завжди працюють. Безперечний плюс - 30 вхідних хвилин за 39 руб. / День.

Йота запропонувала користувачам із Самари єдину вартість SMS та MMS – 1, 9 руб./шт. Любителям безлімітного спілкування у текстовому режимі можна порекомендувати використовувати месенджери. Також можна підключити опцію «Безлімітні SMS». Абонентська плата мінімальна – лише 50 рублів за 30 днів, кількість повідомлень не обмежується. Дія опції поширюється не тільки на SMS, а й на MMS.

Для керування тарифом використовуйте USSD-команди або зручний мобільний додаток Йота для всіх мобільних платформ.

Розцінки для планшетів

Розглянемо основні переваги тарифу Йота для планшетів, що працює в Самарі:

  • Безроумінговий простір по всій країні.
  • Працює скрізь, де є покриття Йота в мережах будь-яких поколінь.
  • Немає обмежень щодо кількості трафіку.
  • Немає лімітів за швидкістю.
  • Кілька періодів оплати.

Інтернет на добу обійдеться в 50 рублів, на місяць – в 450 рублів, на цілий рік – 3300 рублів. Управління тарифом здійснюється через мобільний додаток. При виборі помісячної системи оплати доступне автоматичне продовження.

Вивчаємо охоплення оператора

Зона покриття Yota в Самарській області вселяє оптимізм. Абонентів порадує солідне охоплення мереж 4G LTE – він присутній у Самарі, Новокуйбишевську, Червоноармійському, Безенчуку, Чапаєвську, Жигулівську, Тольятті, Червоному Яру, Відрадному, Похвистнево, Борському, Багатом, Кротівці, Нафтегорську передмістях самої Самари.

Мережі другого та третього поколінь присутні майже у всіх населених пунктах регіону.У них можуть реєструватися планшети та смартфони, а ось модеми та роутери в них не працюватимуть. Для більш детального ознайомлення з охопленням рекомендуємо звернути увагу на нашу карту.

Зона покриття Yota в Самарі

Відгуки абонентів про роботу Йоти в Самарі не сяють великою кількістю позитивних оцінок. Для сфери стільникового зв'язку нормальний результат становить близько 50%. Найчастіше люди скаржаться на низьку швидкість та обмеження при навантаженні.

Адреси офісів обслуговування

На території Самарської області працюють вісім офіційних офісів. Ось їх адреси:

  • ТЦ «Русь» – м. Тольятті, вул. Революційна, буд. 52, літ. А;
  • ТЦ «Мадагаскар» – м. Тольятті, вул. Лева Яшина, 14;
  • ТЦ «Сіті Парк» – м. Новокуйбишевськ, пр-т. Перемоги, буд. 1, літ. Ж;
  • ТЦ «Літак» – м. Самара, ш. Московське, буд. 185, літ. А;
  • ТЦ «Віва Ленд» – м. Самара, пр-т. Кірова, д. 147;
  • ТЦ «Космопорт» – м. Самара, вул. Дибенка, д. 30;
  • ТЦ «Аврора Молл» – м. Самара, вул. Аеродромна, буд. 47, літ. А;
  • ТЦ «Комір» – м. Самара, ш. Південне, буд. 5.

Також у регіоні працює безліч партнерських магазинів, де можна купити SIM-карти, модеми та роутери.