Yota в Саратові та Саратовській області: тарифи

Anonim

Вибираючи стільникового оператора в Саратовській області, слід орієнтуватися на власні переваги. Комусь потрібна внутрішньомережна безлімітка, а комусь недорогі виклики по всій країні, третім потрібен безлімітний інтернет. В останньому випадку слід звернути увагу на послуги оператора Йота. Тут є безліміти, пакети хвилин та багато інших смакот. У цьому огляді ми обговоримо тарифи Yota у Саратові та дізнаємось, на яких умовах обслуговуються місцеві абоненти.

Тариф-конструктор Yota для смартфонів

Мобільний зв'язок у Саратові та Саратовській області представлений усіма російськими операторами.Декілька років тому тут з'явилася Yota, яка приваблює абонентів безлімітним інтернетом. Любителі безліміту підключалися натовпами, споживаючи трафік у неймовірних кількостях. Були умільці, які примудрялися роздавати його через Wi-Fi. Це можливо і сьогодні, але тільки для старих абонентів – у тих, хто підключався після 25 січня 2017 року, безліміту немає.

Замість безліміту Yota (Ета) запропонувала жителям Саратова пакети трафіку - 1 Гб за 80 рублів, 5 Гб за 100 рублів, 10 Гб за 180 рублів, 15 Гб за 200 рублів і 300 Гб за 300 рублів. Паралельно з ними надаються пакети хвилин по Росії - 300 хвилин за 230 рублів, 600 хвилин за 300 рублів, 800 хвилин за 400 рублів, 1000 хвилин за 500 рублів та 5000 хвилин за 1700 рублів. Також є приємна доважка - безліміт всередині мережі по всій Росії.

Пакети вибираються один від одного незалежно. Наприклад, ніщо не заважає вибрати 1 Гб та 5000 хвилин або 30 Гб і всього 300 хвилин – все залежить від потреб абонентів. А ось повністю відмовитися від будь-якого пакета не вийде.

Для компонування тарифного плану використовується фірмовий додаток від Yota. Його можливості:

  • Вибір пакетів трафіку та хвилин.
  • Поповнення рахунку.
  • Підключення додаткових хвилин і гігабайт.
  • Підключення додаткових опцій.
  • Спілкування з технічною підтримкою в режимі чату.

Зверніть увагу, що програма працює за будь-якого балансу та в будь-якій точці світу, навіть якщо на рахунку мінус.

Послуги зв'язку понад пакети

Розрахунковий період у оператора Yota – 30 днів. Тому пакети хвилин та трафіку виділяються саме на цей період, а не на місяць. Занадто активні абоненти можуть витратити вибрані ними обсяги набагато швидше. Спеціально для них Yota підготувала додаткові пакети:

  • 100 хвилин попри всі номери Росії – 150 рублей;
  • 5 Гб додаткового трафіку - 100 рублів.

Період дії – до кінця поточного періоду, після чого залишки згоряють. Додавання пакетів здійснюється через мобільний додаток. Без них хвилина зв'язку по Саратову і всієї Росії коштує 1, 9 руб./хв, а швидкість інтернету знижується до 64 кбіт/сек.

Безлімітні пакети трафіку

Йота в Саратові відрубала доступ до безлімітного трафіку, але запустила пакети трафіку для месенджерів та соціальних мереж. Адже багато абонентів використовують смартфони лише для перегляду нескінченних стрічок у соціальних мережах та балачки в месенджерах. Тому для них відключення безліміту неактуальне.

Для абонентів із Саратова та Саратовської області Yota підготувала такі пакети:

  • Для соціальних мереж «Твіттер», «Інстаграм», «ВКонтакті», «Однокласники» та «Фейсбук» – 20 руб./шт.;
  • Для месенджерів Скайп, Телеграм, Viber та WhatsApp – 10 руб./шт.

Таким чином, трафік для кожного сервісу підключається окремо, хоча ще зовсім недавно він надавався у вигляді єдиного пакету відразу для всіх месенджерів та соціальних мереж.

Тарификація SMS та MMS

Вартість повідомлень будь-якого типу на тарифі Yota для смартфонів і телефонів складає 1, 9 руб./шт. Напрямок відправки не впливає на ціни.

Знизити вартість відправки допоможе універсальна опція «Безлімітні повідомлення». Вона надає необмежену кількість повідомлень всього за 50 руб./30 днів. Підключіть її в мобільному додатку та спілкуйтеся з абонентами з Саратова та з усієї Росії без обмежень.

Роумінг та виклики за кордон

Yota (Ета) не передбачає окремої тарифікації міжміських викликів Росією, що вже великий плюс.А міжнародні дзвінки тарифікуються окремо. Конкретного прайсу немає, ціна залежить від напрямку. Для отримання інформації про діючі розцінки скористайтесь сайтом оператора або консультантами в чаті.

Роумінг від Yota по світу привабливий такими смакотами:

  • Доступні в країнах з онлайн-роумінгом месенджери – вони працюють за будь-якого балансу, навіть якщо немає грошей на оплату інтернету.
  • Підключення пакета з 30 вхідних хвилин за 39 рублів – вигідний пакет для спілкування за кордоном.
  • Функція контролю споживаного трафіку – дозволить уникнути низьких витрат.

Ціни у міжнародному роумінгу знаходяться приблизно на одному рівні з конкурентами, але деякі розбіжності все-таки є – уточніть їх на сайті Yota.

Наявність роумінгу Росією залежить від тривалості поїздки.Залишаючи межі Саратова та Саратовської області менш ніж на 30 днів, абоненти Yota спілкуються за домашнім тарифом. У тривалих поїздках включається тариф «Регіональний» – він відрізняється збільшеною вартістю пакетів послуг.

Безлімітний тариф для планшетів

Найбільше пощастило власникам планшетних ПК. Їм не потрібно розбиратися в хитросплетіннях цифр, тому що їм надається справжній безліміт - як по трафіку, так і швидкості доступу. Абонентам Yota залишається обрати термін оплати, від якого залежить абонентська плата. Мінімальний термін оплати - один день, він коштує 50 рублів. Найбільший рік, він коштує 3300 рублів. Оптимальний для більшості абонентів варіант - оплата на місяць, яка обходиться в 450 рублів.

Переваги тарифу Yota для планшетів:

  • Працює у Саратові, а й у всій России.
  • При помісячній оплаті доступне автоподовження.
  • Вигідна знижка при оплаті на рік вперед.

Підключайтеся та сидіть в інтернеті стільки, скільки потрібно.

Безліміти для комп'ютера

Тарифи Йота в Саратовській області передбачають безлімітний доступ до мережі. Вони поділяються на три категорії:

  • З оплатою на 30 днів - швидкість від 128 кбіт за 0 рублів до максимальної за 850 рублів. Необхідна швидкісна межа вибирається через індивідуальний кабінет, від нього залежить абонентська плата. Швидкість може бути змінена будь-якої миті з моментальною зміною умов обслуговування. Приклади тарифів - 768 кбіт/сек за 400 рублів, 2.1 Мбіт/сек за 600 рублів, 7.2 Мбіт/сек за 750 рублів.
  • З оплатою на рік – для максимальної вигоди. Швидкість 5 Мбіт / сек коштує 5400 руб. / Рік, 10 Мбіт / сек - 6900 руб. / Рік, максимальна швидкість - 9000 руб. / Рік;
  • З оплатою на 4 або 24 години з безлімітним трафіком і без обмежень за швидкістю за 50 або 150 рублів.

Пам'ятайте, що оператор не гарантує надання обраної вами швидкості – це лише верхня межа. Насправді пропускна здатність бездротового каналу може бути значно меншою. Перш ніж платити за рік вперед, протестуйте швидкість на тарифах з оплатою на 30 днів.

Покупка SIM-карток та обслуговування

Придбати SIM-картки для будь-яких мобільних пристроїв та операторського обладнання ви зможете в офіційних офісах Yota. На території Саратовської області вони розташовуються за такими адресами:

  • ТЦ «Тау Галерея» - м. Саратов, вул. 3-я Дачна (без номера будинку);
  • ТЦ «Помаранчевий» – м. Саратов, пл. Орджонікідзе, буд. 1;
  • ТЦ «Тріумф Молл» – м. Саратов, вул. Зарубіна, д. 167;
  • ТЦ «Лазурний» – м. Енгельс, пл. Леніна, буд. 4;
  • ТЦ «Грін Хаус» - м. Балаково, вул. Трнавська, буд. 24.

Корпоративні клієнти обслуговуються тільки в Саратові, в офісах, що знаходяться в торгових центрах «Тау Галерея» та «Тріумф Молл». Фізособи обслуговуються за всіма адресами зі списку.

Зона обслуговування

Найбільший інтерес викликає зона покриття мереж 4G. На території Саратовської області вона охоплює Саратов з передмістями, Енгельс, Красноармійськ, Балаково, Єршов, Червоний Кут, Приволзький, Степове, Маркс, Вольськ, Пугачов, Петров, Ртищево, Аркадак, Балашов та Хвалинськ. Саме тут абонентам доступний безлімітний швидкісний інтернет у мережах 4G. Обов'язковою умовою використання модемів і роутерів є підтримка 4G LTE, в мережах інших покоління вони не працюватимуть.

Мережі третього покоління представлені в десятках населених пунктів Саратовської області. Не забудьте ознайомитися з нашою картою, щоб уточнити покриття оператора в тій чи іншій точці регіону.

Зона покриття Yota в Саратові