Тарифи Йота в Смоленську та Смоленській області

Anonim

У даному огляді ми обговорюватимемо чинні тарифи Йота у Смоленську та Смоленській області. Вони розбиті на три категорії – для комп'ютера, для планшета та для смартфона. Слід зазначити, що в цьому регіоні є відносно низькі розцінки на зв'язок. Так, швидкісний мобільний інтернет на максимальній швидкості обійдеться місцевим абонентам лише 850 рублів. Розглянемо тарифні плани докладніше.

Підключаємо інтернет на комп'ютері

Власне, справа не обмежується одним комп'ютером - використовуючи модеми з Wi-Fi і роутери, можна підключити до Мережі всі домашні смартфони, планшети та інші гаджети.

Для цих цілей Йота запустила в Смоленську унікальний тариф з безлімітним інтернетом. Чим вища швидкість, тим більша абонплата. До речі, вона може змінюватися хоч щодня – регулювання здійснюється через особистий кабінет.

Діючий тариф надає абонентам безкоштовний інтернет на швидкості 64 кбіт/сек. Він активується вручну або за вичерпання балансу. Наприклад, якщо в якийсь день інтернет не потрібен, посуньте повзунок на 64 кбіт/сек, що допоможе заощадити на абонентській платі. Щоб скористатися серфінгом, виберіть швидкість 416 кбіт/сек. Абонентська плата становитиме 300 руб./30 днів – така тривалість розрахункового періоду на Йоте.

Канал на 1 Мбіт/сек обійдеться вже в 450 рублів. А додавши ще 200 рублів, ви отримаєте доступ до інтернету на швидкості 3,5 Мбіт/сек – серфінг буде цілком комфортним. Заодно ви зможете дивитися відео в стандартній якості без картинки, що смикається.Швидкість 7,2 Мбіт/сек обійдеться в 750 рублів, а доступ на максимальній швидкості – 850 рублів. Не забудьте ознайомитися і з додатковими швидкісними межами в особистому кабінеті.

Зекономити на абонентській платі допоможуть тарифи з річною оплатою. Їх всього три:

  • 5 Мбіт/сек – річний платіж становитиме 5400 рублей;
  • 10 Мбіт/сек – необхідно внести на рахунок 6900 рублів;
  • Максимум швидкості – заплатіть 9000 рублів і заощадіть 1200 рублів.

Якщо ви плануєте використовувати інтернет від Йоти не кожен день, а лише іноді, вам знадобляться тарифи на 4 або 24 години. Інтернет на 4 години коштує 50 рублів, на 24 години – 150 рублів. Трафік не лімітується, швидкість доступу – максимально можлива.

Для доступу в інтернет використовуються прості USB-модеми, модеми з Wi-Fi, роутери та інтернет-центри.Обладнання реалізується у фірмових офісах Йоти – їх адреси у Смоленську ми дамо трохи пізніше. Також можливе використання стороннього обладнання, жодних обмежень щодо цього немає. Єдина умова – обов'язкова підтримка 4G LTE (в інших мережах модеми та роутери реєструватися не будуть).

Для тестування швидкості передбачено програму «Тест-Драйв». Її плюси:

  • Можливість безперешкодної здачі обладнання назад протягом тижня з поверненням коштів.
  • Безкоштовний інтернет на три доби.
  • Програма поширюється на все обладнання.

Підключаємо інтернет на планшеті

Тарифи Йота в Смоленській області залучають безлімітним інтернетом для планшетів. Він надається без лімітів по трафіку і без обмежень за швидкістю. Для мешканців Смоленська доступні три тарифи.Перший з них – подобовий, він коштує лише 50 рублів на день. Інтернет на місяць коштуватиме 450 рублів, на рік – 3300 рублів. Інтернет працюватиме по всій території Смоленська та інших населених пунктів регіону в мережах усіх поколінь. Безперечною перевагою стане відсутність роумінгу по Росії.

Тарифний план Йота для смартфонів

Ми підійшли до найцікавішого розділу – обговорюватимемо тариф Йоти для смартфонів. Так, тарифний план тут один, він відрізняється параметрами, що настроюються. Абоненти зі Смоленська можуть обрати:

  • Кількість хвилин по Росії - від 150 до 5000.
  • Обсяг трафіку – від 5 до 30 Гб.
  • Трафік для соцмереж та месенджерів – кожен сервіс підключається окремо від іншого.

Безлімітного інтернету на тарифі для смартфонів немає з кінця січня 2017 року. Зате є безліміт всередині мережі Ета.

Мінімальний для Смоленська тариф коштує 230 руб./30 днів. Він включає 150 хвилин по Росії і 5 Гб трафіку. Абонентам із середньою активністю підійде тарифний план на 600 хвилин та 5 Гб – він коштує 430 рублів. Тариф на 5000 хвилин і 5 Гб коштуватиме 1780 рублів, максимальний тарифний план на 5000 хвилин і 30 Гб коштує 2000 рублів. Термін оплати – 30 днів.

Соціальні мережі коштують 20 руб./шт., Месенджери – 10 руб./шт. Наприклад, тариф на 150 хвилин, 5 Гб і з підключеними ВКонтакте, Однокласниками і WhatsApp коштує 280 руб./30 днів. Для компонування тарифного плану скористайтесь мобільним додатком Yota. Воно допоможе поповнити рахунок і підключити додаткові опції.

Розширення пакетів

Якщо вибраного пакета хвилин не вистачило, рекомендуємо придбати додатковий пакет зі 100 хвилин за 150 рублів. В іншому випадку тарифікація буде вестися щохвилини - 1, 9 руб./хв. Те саме з інтернетом – після вичерпання виділеного обсягу швидкість впаде до 64 кбіт/сек. Так як робити щось на такій швидкості не можна, підключіть додатковий пакет з 5 Гб за 100 рублів. Усі пакети діють до кінця поточного сплаченого терміну. І їх кількість ніяк не обмежується.

SMS, роумінг, дзвінки по світу

Такий тариф, що діє в Смоленську, не передбачає включених пакетів SMS та MMS. Вони тарифікуються поштучно, по 1, 9 руб./шт., причому на будь-який телефон у Смоленську та Росії. Для найактивніших абонентів передбачена можливість підключення опції «Безлімітні SMS». Абонентська плата за неї складає 50 руб.

Межгорода на Йоті немає – базові хвилини витрачаються на дзвінки за всіма російськими напрямками, а не лише Смоленськом. А ось міжнародні дзвінки оплачуються згідно з поточними розцінками.Перевірити вартість викликів допоможе форма перевірки на сайті оператора. Перед її використанням не забудьте вказати регіон – Смоленськ та Смоленська область.

Роумінг по Росії відсутній – виїхавши зі Смоленська та Смоленської області, абоненти користуються інтернетом та голосовим зв'язком за домашнім тарифом. А ось у поїздках тривалістю понад 30 днів включається тариф «Регіональний». Він відрізняється більш значними розцінками на зв'язок.

Роумінг по світу від Йоти – штука чудова. У поїздках зарубіжними країнами абонентів зі Смоленська чекатимуть такі смаколики:

  • Безкоштовні месенджери – вони працюють у країнах, де діє онлайн-роумінг. До списку месенджерів увійшли Viber, WhatsApp, Telegram та Facebook Messenger.
  • Контроль трафіку кожні 40 Мб – запобігає випадковому перевитраті коштів.
  • Пакет із 30 безкоштовних вхідних хвилин за 39 руб./добу.

Також вам знадобиться безкоштовна допомога служби підтримки через мобільний додаток. Уточнити ціни на зв'язок у міжнародному роумінгу допоможе офіційний сайт Йоти – там працює форма, в якій потрібно вказати країну.

Адреса точок продажу та обслуговування

У невеликому Смоленську працюють лише два офіційні офіси Йота. Перший з них розташований у торговому центрі «Галактика», за адресою: вул. Новомосковська, буд. 2/8. Другий офіс знаходиться у торговому центрі «Максі», за адресою: вул. 25 вересня, д. 35а. Корпоративні клієнти можуть звернутися до будь-якого з двох офісів.

Придбати мобільне обладнання та SIM-картки можна у сторонніх магазинах. Найчастіше це «Євросеть», «Зв'язковий» та DNS, але продажами займаються і багато інших дилерів. Дані точки розташовуються у Смоленську, а й у інших населених пунктах регіону.Обслуговування абонентів у них не проводиться.

Огляд зони охоплення

Зона покриття в Смоленській області досить широка – це відноситься до мереж другого та третього поколінь. Щодо мереж 4G LTE, то вони присутні лише в самому Смоленську. Так як модеми і роутери працюють тільки в мережах 4G, то ні про який безлімітний інтернет в інших населених пунктах не може йтися і мови. працювати майже скрізь.

Уточнити охоплення Йоти у Смоленську та Смоленській області допоможе наша карта. Вона ж покаже покриття інших операторів у цьому та будь-яких інших регіонах Росії з розбивкою по поколіннях мереж.

Зона покриття Yota в Смоленську