Тарифи Йота в Брянську та Брянській області

Anonim

Оператор Yota, що працює в Брянській області, залучає абонентів безлімітним інтернетом і доступними послугами зв'язку. На вибір клієнтів представлено кілька тарифних планів із цікавими умовами. Вони дозволять підключити будь-які пристрої до мережі. Діючі тарифи Yota у Брянську, описані в цьому огляді, орієнтовані на власників модемів, роутерів, смартфонів та планшетів. Давайте подивимося на їх наповнення та ціни.

Розглядаємо зону покриття

Зона покриття Йота в Брянській області опублікована на офіційному сайті оператора у відповідному розділі.Вона дозволяє уточнити охоплення мереж всіх трьох поколінь – від другого до четвертого. Уважний розгляд показує, що з мережами 4G LTE в даному регіоні все погано. Це означає відсутність доступу до високошвидкісного мобільного інтернету через модеми та роутери – ці пристрої не приймаються мережами інших поколінь.

Охоплення мереж 3G від Yota ширше. Він покриває майже всі великі населені пункти Брянської області – це Стародуб, Погар, Климово, Гордіївка, Червона Гора, Вигоничі та багато інших. Найширшим покриттям можуть похвалитися мережі другого покоління – охоплення присутнє не тільки в містах та селищах, але і на нежитлових територіях.

Інформацію про поточний стан зони покриттів Yota в Брянську дасть наша карта, складена на основі оцінок користувача. Вона ж покаже охоплення мереж інших операторів з розбивкою по поколінням.

Зона покриття Yota у Брянську

Розташування офісів обслуговування

Брянськ є досить великим містом, в якому проживають понад 400 тис. осіб. Для зручності абонентів у ньому були відкриті три офіси Yota. Вони розташовуються за такими адресами:

  • ТЦ «Бум Сіті» – вул. 3-го Інтернаціоналу, буд. 8.
  • ТЦ «Тимошкових» – вул. Червоноармійська, буд. 71.
  • ТЦ «Європа» – пр-т. Московський, буд. 49.

Функціонал офісів – обслуговування фізичних осіб, продаж SIM-карток з тарифами для різних пристроїв, продаж модемів та роутерів. Придбати обладнання та SIM-картки можна і в партнерських магазинах.

Універсальний тарифний план для смартфонів

Тарифи в Брянській області досить низькі – це стосується всіх тарифних планів для всіх пристроїв. Найбільше людей цікавлять ціни на зв'язок для смартфонів. Для цього Yota запустила тариф з вмістом, що налаштовується. Поки конкуренти пропонують своїм клієнтам тільки фіксовані пропозиції, Йота виявляє гнучкість.

Для складання індивідуального тарифу абонентам доступні такі пакети:

  • 300, 600, 1000, 2000 чи 5000 хвилин у Росії з абонентської платою 250, 350, 450, 800 і 1700 рублів за 30 дней.
  • 1, 5, 10, 15 або 30 Гб за 50, 80, 100, 150 і 300 рублів за 30 днів.
  • Безлімітні дзвінки всередині мережі – безкоштовно.

Умови обслуговування більш ніж привабливі.

Занадто інтенсивне витрачання трафіку призводить до швидкого виснаження вибраного пакета.І тут швидкість падає до 64 кбіт/сек. Працювати у мережі на такій швидкості неможливо. Щоб відновити колишній швидкісний режим, підключіть додатковий пакет із 5 Гб за 100 рублів. Кількість пакетів може бути будь-яким – лімітів немає.

Аналогічним чином розширюється вихідний пакет хвилин. При його вичерпанні встановлюється щохвилинна тарифікація - 1, 9 руб. / Хв на будь-який номер у Брянську та по всій Росії. Більш вигідно підключити пакет зі 100 хвилин за 150 рублів - у цьому випадку вартість однієї хвилини вийде низькою.

Інтернет для соцмереж та месенджерів

Кількість негативних відгуків про оператора Yota у Брянську зросла після звістки про відключення безлімітного інтернету на смартфонах. Про це стало відомо у січні 2017 року. Але оператор задобрив користувачів безкоштовним трафіком для соціальних мереж та месенджерів. Він надається у вигляді окремих пакетів під кожен сервіс.

До списку соцмереж увійшли найпопулярніші та затребувані сервіси – це російські «Однокласники» та «ВКонтакте», зарубіжні Facebook, Instagram і Twitter. До переліку месенджерів увійшли WhatsApp, Viber, Telegram та Скайп. Необмежений доступ до однієї соцмережі коштує 20 руб./30 днів, до одного інтернет-месенджеру – 10 руб./30 днів.

Тарификація SMS та MMS

Опція «Безлімітні повідомлення» стане розумною альтернативою поштучної тарифікації SMS та MMS. Коштує вона всього 50 рублів, відкриваючи доступ до безмежної кількості повідомлень будь-якого типу – відправляйте їх по Брянську та всій Росії стільки, скільки потрібно. Вибравши поштучну тарифікацію, будьте готові платити по 1, 9 рубля за кожне SMS або MMS.

Інші послуги

Тариф для телефону від Ета дуже зручний для поїздок Росією. Поки тривалість подорожі не перевищить 30 діб, абоненти розмовляють та користуються інтернетом за домашнім тарифним планом.У триваліших поїздках включається спеціальний тариф «Регіональний». Від домашнього ТП він відрізняється збільшеною абонентською платою та іншим наповненням тарифів. Але в цілому умови для спілкування залишаються вигідними.

Міжнародний роумінг схожий за розцінками з тарифами інших операторів. Але справа не в них, а в тих перевагах, що дає Yota абонентам з Брянська.

  • Безкоштовні месенджери – п'ять популярних месенджерів працюють у будь-якій точці світу, навіть якщо немає грошей на оплату інтернету (тільки в країнах з онлайн-роумінгом).
  • Контроль споживання трафіку – захистить від перевитрати.
  • Півгодини нетарифікованих вхідних дзвінків за 39 руб./день – економія в наявності.

Настійно рекомендуємо купити СІМ картку Yota у Брянську перед відправкою за кордон – адреси точок продажу ви знайдете в цьому огляді.

Вартість міжнародних викликів у оператора Yota досить висока – на рівні з конкурентами. Скористайтеся калькулятором на офіційному сайті компанії, щоб уточнити ціни за потрібним напрямом. Що стосується внутрішньоросійського міжміста, то його немає - хвилини, що надаються, витрачаються на дзвінки за будь-якими напрямками всередині Росії, від Брянська до Владивостока.

Огляд тарифів для інтернету на ПК

Тут абонентів з Брянська чекає повне роздолля. Тому що на їхній вибір Yota підготувала безліч тарифів. Перший з них надає доступ до Інтернету на 30 днів. Користувачеві залишається вибрати потрібну швидкість. Нижня межа становить 128 кбіт/сек і надається безкоштовно. Верхня межа пропонує максимально можливу в даний момент швидкість. Деякі проміжні значення:

  • 512 кбіт/сек за 300 рублів – мінімальна швидкість для комфортного серфінгу.
  • 1 Мбіт/сек за 400 рублів - непоганий канал для серфінгу по сайтах і прослуховування музики онлайн.
  • 5 Мбіт/сек за 650 рублів - дозволить дивитися відео в середній якості (аж до 720 px).
  • 10 Мбіт/сек за 800 рублів - потужний канал для будь-яких потреб.
  • Максимальна швидкість за 900 рублів.

До речі, безкоштовні 128 кбіт/сек доступні у двох випадках – при вичерпанні коштів на балансі та при добровільному перемиканні на цю швидкість. Враховуючи можливість змінювати швидкість хоч щодня, з'являється реальна можливість заощадити на абонентській платі.

Ще один спосіб заощадити на абонентській платі – внести її відразу на рік вперед. Для цього в Брянську працюють три тарифні плани. Перший тариф коштує 5400 рублів і відкриває доступ до інтернету на швидкості до 5 Мбіт/сек. За 6900 рублів на рік абоненти Yota одержують тариф на 10 Мбіт/сек.Тарифний план із максимальною швидкістю коштує 9000 руб./рік. Перед тим, як підключити той чи інший тариф, не забудьте з'ясувати доступність вибраного швидкісного режиму.

Відділення Yota в Брянську передбачило доступ в інтернет на 4 або 24 години. Тариф на 4 години коштує 50 рублів, на 24 години – 150 рублів.

Для доступу в інтернет скористайтесь фірмовим обладнанням. Воно продається у всіх офіційних офісах та партнерських магазинах. Також можливе використання модемів та роутерів від сторонніх брендів. Єдина умова – обов'язкова підтримка 4G LTE.

Тарифний план для планшета

Інтернет на планшеті для абонентів із Брянська буде безлімітним. Yota передбачила оплату за день, місяць і рік. Річна оплата становить 3000 рублів, місячна – 400 рублів, добова – 50 рублів.Трафік не враховується, обмежень за швидкістю немає. Немає і внутрішньоросійського роумінгу, що припаде до вподоби мандрівникам. Якби можна було роздавати інтернет на інші пристрої на пристойній швидкості, цьому тарифу не було б ціни. На «роздачу» діє обмеження 128 кбіт/сек.