Як з Yota переказати гроші на Теле2

Anonim

Фінансові послуги стільникових операторів дозволяють переказувати кошти з одних номерів на інші. Подібні операції проводять як всередині мережі, так і між телефонами різних стільникових компаній. У цьому огляді ми розглянемо, як з Yota переказати гроші на Теле2. Йота позиціонує себе як найпросунутіший і найзручніший оператор. Спробуємо дізнатися, чи це дійсно так.

Поточна ситуація з перекладами

Скажемо навпростець – перевести гроші з Йоти на Теле2 не вийде. Оператор не передбачив у себе нормального набору фінансових послуг, як це реалізовано конкуренти. Вони все просто – набираємо USSD-команду, вказуємо у ній суму, і за кілька секунд гроші зараховуються на вказаний номер.У випадку з Yota нічого такого зробити не можна.

З одного боку, користуватися послугами Yota дуже зручно. так само як і чужого). Але з іншого боку, відсутність послуг, пов'язаних з роботою з рахунком, викликає незручності. Тому ми не можемо переказати гроші на Tele2, навіть якщо дуже захочемо.

Yota не передбачила жодних інструментів, що дозволяють переказати гроші – цього не можна зробити ні через телефон, ні через мобільний додаток, ні через офіційний сайт. Як виявилося, оператор не дозволяє використовувати гроші, що лежать на балансі, як платіжний засіб, як це реалізовано у конкурентів.

Якщо метою переведення є перехід до конкурентів, і ви хочете вивести всі гроші з балансу, скористайтеся наступною методикою:

  • Знайдіть офіс Yota у своєму місті.
  • Завітайте до офісу з паспортом і напишіть заяву на розірвання договору.
  • Впишіть у заяву реквізити картки будь-якого банку (повні банківські реквізити та номер картки).

Після цього ваш номер буде заблокований, а наявні на балансі гроші зарахуються на вказану картку протягом 30 днів. Після цього ви зможете перекинути їх на будь-який номер Теле2.

Шукаємо інші способи перекладу

Передати гроші з номера Йоти на телефон Теле2 прямим способом неможливо. Як експеримент ми спробували пошукати якісь сторонні платіжні послуги, що дозволяють виконати задумане. Звернувшись до функціонала сервісу «Мобі.Гроші», ми виявили, що кошти з телефону Yota не можна переказати ні на Теле2, ні на банківські картки.

Зазнав фіаско і такий спосіб, як реєстрація гаманця «Ківі» на номер Йоти. Сама реєстрація пройшла успішно, але виявилось, що система не бачить другого рахунку, яким виступає баланс мобільного телефону. На тому ж Мегафон все виглядає так - реєструємо гаманець, заходимо в нього і перекидаємо гроші з балансу в сам гаманець. У випадку з Yota спроба переказати кошти провалилася. Якби все пройшло успішно, ми змогли б переказати кошти з гаманця на будь-який російський телефон.

Поповнення рахунку без комісії

Раз ми не можемо переказати гроші на Теле2 з телефону, підключеного до оператора Yota, спробуємо поповнити рахунок готівкою або з картками. Ось кілька способів поповнення:

  • За допомогою банківської картки – через термінали та банкомати. Найчастіше операція виконується без комісії.
  • За допомогою платіжних терміналів – можливе стягнення високої комісії.
  • В офісах обслуговування Теле2 – чудовий спосіб переказати гроші без комісії.
  • В салонах стільникового зв'язку – через касу або встановлені тут термінали.

Виберіть відповідний спосіб і поповніть рахунок на потрібну суму. Найпростіше прив'язати до свого номера автоплатеж та забути про регулярне поповнення. Про прямий переказ з Yota на Теле2 потрібно буде згадати тоді, коли сама Йота переймається підключенням платіжних послуг.