Тарифи Йота в Тюмені та Тюменській області

Anonim
Розвиток стільникового зв'язку призвело до появи в Росії незвичайного стільникового оператора Йота. Він пропонує своїм абонентам безлімітний інтернет та цікаві умови обслуговування для абонентів зі смартфонами та планшетами. Оператор працює у всіх куточках країни, у тому числі й у Тюменській області. Діючі тарифи Йота в Тюмені на мобільний зв'язок та інтернет порадують збалансованими розцінками та гнучкістю.

Покриття Йота в Тюменській області

Зону покриття стільникових операторів не можна назвати ідеальною. Зазвичай вона охоплює лише ті райони, де є потенційні абоненти. Те саме стосується оператора Йота. Його покриття ділиться на три частини:

  • Мережі другого покоління – вони охоплюють максимальну територію, працюючи на необжитих ділянках та міжміських трасах.
  • Мережі третього покоління (відоміші як 3G) – присутні у багатьох населених пунктах, на міжміських ділянках відсутні.
  • Мережі четвертого покоління (4G LTE) – на території Тюменської області розгорнуті в Тюмені, Ішимі та Тобольську.

Смартфони реєструються у всіх мережах, бездротові модеми та роутери – тільки в мережах 4G.

Уточнити наявність охоплення мереж Йота у тій чи іншій точці Тюмені та Тюменської області допоможе офіційна карта чи карта на нашому сайті – вона відображає картину, яку спостерігають самі абоненти.

Зона покриття Yota в Тюмені

Офіси обслуговування

На території Тюменської області працює кілька офіційних офісів Йота. Подаємо їх адреси у вигляді списку:

  • ТЦ «Перлина Сибіру» – м. Тобольськ, 7-й мікрорайон, буд. 30;
  • ТЦ «ПА-НА-МА» – м. Тюмень, вул. 2-а Лугова, буд. 30;
  • ТЦ «Колумб» - м. Тюмень, Московський тракт, д. 118;
  • ТЦ «Тюменський» – м. Тюмень, вул. Мельникайте, буд. 126/3;
  • ТЦ «Сонячний» – вул. Пермякова, д. 506 (обслуговуються корпоративні клієнти Йоти);
  • ТЦ «Острів» – вул. Федюнінського, д. 67.

Також на території Тюмені та Тюменської області працюють численні партнерські точки. Обслуговування абонентів у них не проводиться, проводяться лише продажі.

Настроюється тариф для смартфона

Для абонентів із Тюмені Йота приготувала досить цікавий тариф.У ньому немає фіксованого набору послуг, як це реалізовано в інших операторів. Пакети послуг тут вибираються самими користувачами, використовуючи для цього фірмовий мобільний додаток із Play Market, App Store та Windows Phone Store. Воно встановлюється на смартфон, прив'язується до номера та дозволяє керувати кількістю хвилин, кількістю гігабайт та додатковими опціями.

Голосовий трафік на тарифі Йота для смартфонів представлений такими пакетами:

  • 400 хвилин за 200 рублів - значний набір навіть для економних абонентів;
  • 700 хвилин за 300 рублів – для абонентів середньої активності;
  • 1000 хвилин за 500 рублів - золота середина;
  • 2000 хвилин за 800 рублів – для активних абонентів;
  • 5000 хвилин за 1700 рублів - найбільший пакет, підійде діловим людям.

Це не місцеві хвилини, а хвилини по всій Росії – на тарифі Йоти для смартфонів немає такого поняття, як міжмісто. На додаток до цього на тарифному плані працює внутрішньомережевий безліміт.

Розглянемо вартість інтернет-пакетів:

  • 5 Гб за 100 рублів – підійде до роботи з поштою та періодичного серфінгу;
  • 10 Гб за 150 рублів - вистачить більшості абонентів;
  • 15 Гб за 200 рублів - солідний пакет для будь-яких потреб;
  • 30 Гб за 300 рублів – для активних абонентів Йоти з Тюмені.

Разом, мінімальна абонентська плата становить 300 руб./30 днів, максимальна – 2000 руб./30 днів (на тарифі для смартфонів розрахунковий період становить 30 днів, але не місяць).

На додаток до основних пакетів трафіку абоненти з Тюмені можуть підключити додаткові пакети:

  • Для соціальних мереж – 20 руб./шт.
  • Для месенджерів – 10 руб./шт.

Доступні соціальні мережі – Facebook, «ВКонтакте», «Інстаграм», «Однокласники» та «Твіттер», месенджери – WhatsApp та Viber, Telegram та Skype. Трафік для цих сервісів не лімітується, швидкість доступу – максимально можлива.

Послуги понад пакети

Проговорити всі хвилини дуже легко – іноді цього навіть не помічаєш. Те саме стосується пакетів трафіку, які закінчуються дуже і дуже швидко. Спеціально для найактивніших абонентів Йота приготувала додаткові пакети – 100 хвилин за 150 рублів та 5 Гб за 100 рублів. Вони підключаються через мобільний додаток та діють до кінця поточного терміну (його тривалість становить 30 днів).

Якщо абонент не підключить додаткові хвилини, дзвінки по Росії тарифікуватимуться по 1, 9 руб. Щодо трафіку, то при його вичерпанні швидкість доступу до мережевих ресурсів впаде до 64 кбіт/сек. Використовуйте для підключення пакетів мобільний додаток Йота.

Дзвінки за кордон

Міжнародні виклики на Йоті тарифікуються на щохвилини. Для того щоб уточнити поточний прайс, зайдіть на сайт оператора в розділ «Роумінг», виберіть калькулятор міжнародних дзвінків і вкажіть країну – через кілька секунд на сторінці з'являться розцінки, що діють.

Роумінг по Росії

Єдиною проблемою для абонентів із Тюмені стане тариф «Регіональний». Він включається до поїздок тривалістю понад 30 днів. Тариф відрізняється наповненням та розміром абонентської плати. Вхідні дзвінки з Тюмені та інших місць залишаються безкоштовними. У більш коротких поїздках працює домашній тариф, доступний майже у всіх регіонах.

Роумінг по світу

Відгуки абонентів говорять про те, що подорожувати світом разом з Йотою дуже вигідно. І справа не лише у збалансованих розцінках. Справа в цікавих можливостях:

  • 30 хвилин безкоштовних вхідних за 39 руб./сутки у будь-якій точці планеты.
  • Доступ до месенджерів – доступний за найменшого балансу.
  • Трафік-контроль – забезпечує контроль над споживанням трафіку, перешкоджаючи великим витратам (у конкурентів є чому повчитися у Йоти).

Нічого додатково підключати не потрібно – роумінг активується автоматично.

SMS та MMS

Тільки не забули про один цікавий момент – це тарифікація SMS та MMS. На тарифі від Йоти для смартфонів вона єдина. Одне повідомлення Тюмені і всієї Росії коштує 1, 9 руб./хв, незалежно від його типу. Безлімітний обмін SMS та MMS можливий у рамках опції «Безлімітні повідомлення». Вона передбачає абонентську плату 50 руб./30 днів і надає необмежену кількість SMS та MMS.

Умови обслуговування для планшетів

Тарифи на мобільний зв'язок від оператора Йота ми вже розглянули, тепер переходимо до тарифного плану для планшетних ПК. Він у Тюмені один, з регульованим періодом оплати – рік, місяць чи день. Річний доступ найекономніший, він обійдеться в 4500 рублів (сума списується одноразово).Доступ на місяць обійдеться в 590 рублів. Доба в інтернеті коштує 50 рублів.Роумінгу по Росії немає, трафік не обмежується, швидкість - максимально можлива.

Інтернет на комп'ютері

У Тюмені працює швидкісний безлімітний інтернет від оператора Йота. Для підключення до нього слід придбати бездротовий модем або роутер із підтримкою 4G. Далі до обладнання придбана SIM-картка. В офісах Йоти можливе придбання готових комплектів підключення – SIM-карта з модемом або роутером. Вартість - від 1990 рублів і вище.

Тарифи на швидкісний інтернет від Йоти поділяються на три категорії:

  • З оплатою на 30 днів - швидкість від 128 кбіт/сек до максимально можливої, абонентська плата - від 0 до 1000 рублів. Наприклад, на вибір абонентів з Тюмені доступні швидкості 1 Мбіт/сек за 400 рублів, 5 Мбіт/сек за 800 рублів, 10 Мбіт/сек за 950 рублів та максимальна швидкість за 1000 рублів (може досягати до 2-3 десятків мегабіт).
  • З оплатою на 2 або 24 години - одноразова оплата становить 50 або 150 рублів. Обмежень на трафік та швидкість немає. Після вичерпання тимчасового ліміту швидкість падає до 128 кбіт/сек;
  • З оплатою на рік вперед – 5400 рублів за 5 Мбіт/сек, 6900 рублів за 10 Мбіт/сек, 9000 рублів за максимально можливу швидкість.

При оплаті на 30 днів можливий вибір тарифу зі швидкістю 128 кбіт/сек. Абонентська плата становить 0 рублів, але кожної доби зв'язок доведеться перезапускати. Ця ж швидкість доступна при обнуленні балансу. Вибір потрібного тарифу здійснюється через особистий кабінет – без додаткових додатків.

Протестувати швидкість інтернету в тій чи іншій точці Тюмені допоможе програма «Тест-Драйв». Умови:

  • Можливість безперешкодного повернення купленої техніки протягом 7 днів.
  • Три дні безкоштовного тесту.
  • Великий вибір обладнання для тестування;
  • Немає додаткових платежів.

Придбайте обладнання за цією програмою та перевірте швидкість доступу в тій чи іншій точці Тюмені (наприклад, за місцем проживання та місцем роботи).