Йота в Іваново: тарифи на безлімітний інтернет та телефонний зв'язок

Anonim

Іванівська область стала одним із лідерів за низькими цінами на стільниковий зв'язок. Адже мінімальна абонентська плата на тарифному плані для смартфонів становить лише 250 рублів за 30 днів. У цьому огляді ми розглянемо всі тарифи Йота в Іваново та Іванівській області, вивчимо розцінки на безлімітний інтернет, розберемося із зоною покриття мережі та розташуванням офіційних офісів.

Де здійснюється обслуговування клієнтів Yota

Іваново досить велике місто в Іванівській області, столиця регіону. У ньому проживають трохи більше 400 тис. жителів, працюють всі російські стільникові оператори. Працює тут і оператор Yota, у місті відкриті його офіси. :

  • ТЦ «Ясен» – пр-т Будівельників, буд. 25.
  • ТЦ «Стрічка» – вул. Карла Маркса, буд. 3, корп. А.
  • ТЦ «Срібне місто» – вул. 8 Березня, д. 32.
  • ТЦ «Тополь» – вул. Лежневська, буд. 55.
  • ТЦ «Євроленд» – вул. Куконкових, буд. 141.

У всіх офісах, крім найпершого у списку, здійснюється обслуговування корпоративних клієнтів (і фізичних осіб теж).

Отримати консультації щодо тарифів, підключитися до мережі, написати будь-які заяви – все це можна зробити тільки в офісах Йоти. Також у них продається абонентське обладнання – модеми та роутери. Можливість придбати обладнання та підключитися до мережі представлена ​​і в партнерських салонах.

Особливості зони покриття

Йота є провайдером безлімітного інтернету. Для підключення до нього потрібно придбати модем або роутер. Ще одна умова - обладнання повинно знаходитися в зоні покриття 4G, в інших мережах воно працювати не буде. Саме тут абонентам доступний справжній безліміт.

Власники смартфонів, планшетів та традиційних телефонів можуть розраховувати на роботу своїх гаджетів у мережах будь-яких поколінь, у тому числі другого та третього. Мережі 2G та 3G працюють майже у всіх населених пунктах регіону, а друге покоління присутнє і на міжміських територіях. Оцінити наявність мережі у тій чи іншій точці допоможе офіційна карта покриття на сайті Йоти. Також ви можете скористатися нашою картою з розкладкою по операторам та поколінням.

Зона покриття Yota в Іваново

Обговорюємо тарифи для телефону

У Йоти немає гігантської кількості тарифів, як у інших операторів, що працюють в Іваново. Тут представлений лише один тарифний план, що є конструктором. Кожен абонент має можливість самостійно вибрати кількість хвилин і трафіку, підключити потрібні соціальні мережі або месенджери, активувати додаткові пакети. Всі ці дії виконуються через мобільний додаток від Йоти.

Діючі умови підключення включають п'ять пакетів хвилин. Мінімальний пакет - 250 хвилин і коштує 200 рублів. 500 хвилин обійдуться абонентам з Іваново та Іванівської області 300 рублів, а 800 хвилин - 400 рублів. Для найактивніших клієнтів Йоти передбачені пакети на 2000 та 5000 хвилин за 800 та 1700 рублів. На додаток до всього, на тарифі працює внутрішньомережевий безліміт. До речі, універсальні хвилини – вони використовуються для дзвінків по Іваново і всій Росії.

На тарифі Йота для телефонів та смартфонів більше немає безлімітного інтернету. На початку 2017 року оператор ухвалив рішення про ліквідацію безліміту. Замість нього користувачам надали пакети трафіку та безлімітний доступ до соціальних мереж та месенджерів. Розглянемо доступні розцінки:

  • 5 Гб для економних абонентів – 50 рублей.
  • 10 Гб, вистачить багато потреб – 130 рублей.
  • 15 Гб для тих, хто не мислить свого життя без інтернету - 150 рублів.
  • 30 Гб, найбільший пакет – 300 рублей.
  • Доступ до соціальних мереж - 20 руб. / Шт. У списку доступних сервісів – «ВКонтакте», «Інстаграм», «Однокласники», «Твіттер» та «Фейсбук».
  • Доступ до месенджерів - 10 руб. / Шт. До їх переліку потрапили лише найпопулярніші сервіси – WhatsApp, Viber, Скайп та затребуваний сьогодні Телеграм.

Зверніть увагу, що абонентська плата на Йоті нараховується не за місяць, а за 30 днів.

Вичерпання пакетів хвилин та трафіку на Йоті не призводить до блокування зв'язку. Інтернет починає працювати на швидкості 64 кбіт/сек, дзвінки тарифікуються на щохвилини - 1, 9 руб./хв по Іваново та Росії. Вартість дзвінків знижується підключенням додаткового пакета на 100 хвилин за 150 рублів. Швидкість інтернету відновлюється додатковим пакетом із 5 Гб за 100 рублів. Кількість обох пакетів не обмежується – підключайте стільки, скільки потрібно.

SMS та MMS тарифікуються на поштучній основі. Їхня вартість, на відміну від конкурентів, однакова - 1, 9 руб. / Шт. на будь-який номер в Іваново та всій Росії. Оптових пакетів повідомлень у Йоти немає, але можна підключити опцію «Безлімітні повідомлення». Вона надається з абонентською платою 50 руб./30 днів і дозволяє розсилати SMS та MMS у необмеженій кількості.

Міжнародний зв'язок та роумінг

Ніякого міжміста на Йоті немає – абоненти дзвонять по Іваново та всій Росії, витрачаючи хвилини з обраного пакету. Роумінг по Росії певною мірою присутній, але вхідні завжди залишаються безкоштовними. У поїздках тривалістю понад 30 днів включається тарифний план «Регіональний». Він засмутить вищими розцінками. У коротких поїздках роумінгу немає – абоненти спілкуються за домашнім тарифом.

Міжнародний роумінг тарифікується згідно з встановленим прайс-листом. Уточнити розцінки, що діють, допоможе спеціальна форма на офіційному сайті, що знаходиться в розділі «Роумінг». Там же знаходиться калькулятор вартості міжнародних дзвінків.

Подорожувати планетою з SIM-картою Йота дуже вигідно. Абонентів з Іваново чекатимуть мессенджери, що завжди працюють (доступні в країнах з онлайн-роумінгом), 30 хвилин нетарифікованих дзвінків на день всього за 39 рублів, а також система контролю трафіку - вона обмежує доступ до мережі кожні 40 Мб, перешкоджаючи перевитраті коштів (актуально для ненажерливих смартфонів).

Підключаємося до безлімітного інтернету

Філія Йоти в Іваново підготувала для абонентів кілька тарифів для інтернету. Перша категорія – тарифи з оплатою на рік, найвигідніші та найдешевші. Мінімальний розмір абонентської плати становить 5400 руб./рік, за ці гроші абоненти одержують швидкість до 5 Мбіт/сек. Більш пристойна швидкість 10 Мбіт/сек коштує 6900 руб./рік. За канал з максимальною швидкістю потрібно платити 9000 рублів на рік.

Серед абонентів з Іваново найбільшим попитом користуються тарифи з оплатою на 30 днів. Користувачам представлено кілька швидкісних лімітів, але без лімітів щодо трафіку. Мінімальний поріг – 64 кбіт/сек, надається безкоштовно. Виставте цю швидкість у ЛК та користуйтесь інтернетом на халяву. Але серфінг на такій швидкості буде шалено некомфортно. Тому ми рекомендуємо підключити мінімальний платний поріг - 416 кбіт за 300 рублів.

Любителям комфортного серфінгу підійде швидкість 2,1 Мбіт/сек за 600 рублів - розумний канал для швидкого завантаження веб-сторінок.

Канал на 5 Мбіт/сек коштує 700 рублів, максимальна швидкість обійдеться користувачам з Іваново всього в 850 рублів (в інших областях вона зазвичай коштує дорожче).

Тариф на 4 години коштує всього 50 рублів. Він потрібний для організації тимчасового каналу доступу в інтернет, наприклад, поки домашній дротовий провайдер проводить роботи на своєму обладнанні. Аналогічним чином використовується тарифний план на 24 години за 150 рублів.

Тарифи на безлімітний інтернет від Йоти в Іваново дійсно вигідні. Найбільшу вигоду обіцяють ТП з річною оплатою. Але перш ніж платити за рік, необхідно провести тестування – раптом оператор не зможе дати необхідну швидкість. Адже її надання не гарантується - ось такий мінус.

Для доступу в інтернет від Йота необхідно придбати модем або роутер. Звичайний USB-модем коштує 1900 рублів, модель з точкою доступу Wi-Fi - трохи дорожче. Также в офісах Йоти в Іваново реалізуються мобільні та стаціонарні роутери. Управління швидкістю здійснюється через особистий кабінет.

Тарифний план для планшета

Останній тариф у нашому огляді створено для планшетних ПК. Його переваги: ​​

  • Фіксована оплата за день, місяць або рік.
  • Безроумінговий простір по всій Росії.
  • Відсутність лімітів за швидкістю та трафіку.
  • Планшети реєструються в мережах усіх поколінь.
  • Зручне керування через мобільний додаток.

Є і мінуси:

  • «Роздача» інтернету тільки на швидкості 128 кбіт/сек.
  • Не можна качати торренти – діє ліміт 32 кбіт.
  • Дорогі вихідні дзвінки по Росії – 3, 9 руб./хв без можливості пакетного підключення послуг.

Оплата на 24 години коштує 50 рублів, на 30 днів – 400 рублів (підтримується автопродовження за наявності грошей на балансі), на 365 днів (рік) – 3000 рублів.