Тарифи Yota в Кургані та Курганській області

Anonim

Оператор Йота наголошує на тому, що так необхідно багатьом абонентам – це безлімітний інтернет і тарифні плани, що настроюються. Незважаючи на безліч негативних відгуків, він впевнено крокує країною, присутній майже в кожному регіоні. У цьому огляді ми розглянемо тарифи Yota у Кургані та Курганській області. Їх тут багато, але всі вони поділяються на дві категорії – для смартфона та для планшета.

Умови підключення для смартфонів

Найпопулярніший абонентський пристрій – це смартфон. Він завжди з нами – на роботі, вдома під ковдрою, на відпочинку, у відрядженні та навіть (пардон) у санвузлі.Смартфон без інтернету майже некорисний, адже це мережевий пристрій. З інтернетом смартфон розкриває всі свої можливості.

Один час тарифи з абонентською платою зникли, але кілька років тому вони знову зайняли лідируючі позиції. А Yota переплюнула всіх своїм унікальним тарифним планом для смартфонів. Його переваги: ​​

  • Розділені пакети трафіку та хвилин.
  • Внутрімережева безлімітка по всій країні.
  • Підключаються пакети трафіку для месенджерів та соцмереж.
  • Розширення вихідних пакетів за допомогою доппакетів.
  • Можливість підключення безлімітних SMS та MMS.

Мінімальний тариф, що надається в Кургані, обійдеться абонентам в 300 рублів.Натомість вони отримають 400 хвилин по Росії та 5 Гб трафіку. Можливий вибір варіантів на 700, 1000, 2000 та 5000 хвилин. Відповідно, змінюється абонентська плата. Наприклад, тариф на 2000 хвилин і ті ж 5 Гб коштує 900 рублів. Найдорожчий варіант для балакучих людей - 5000 хвилин і 5 Гб за 1800 рублів.

У Кургані живуть люди, яким не потрібна велика кількість хвилин, але потрібен інтернет-трафік. Якщо 5 Гб мало, виберіть пакет на 10 Гб - у поєднанні з 400 хвилин він обійдеться вам в 350 рублів. Найбільший інтернет-тариф - це 400 хвилин і 30 Гб за 500 рублів. Максимальний варіант на 5000 хвилин і 30 Гб коштує 2000 рублів.

Витратити трафік простіше, ніж проговорити всі хвилини. А найактивніші абоненти можуть швидко спустошити будь-який пакет послуг. Вичерпання хвилин на тарифі Yota для смартфонів призведе до автоматичного запуску щохвилини - 1, 9 руб./хв по Кургану і Росії. Оптимізуйте витрати, підключивши за 150 рублів пакет із 100 додаткових хвилин.Що стосується інтернет-трафіку, він продовжується пакетами по 5 Гб за 100 рублів кожен.

SMS і MMS по Кургану і всієї Росії коштують 1, 9 руб. / Шт. Встановивши єдину тарифікацію, Yota зробила спілкування вигіднішим. Але вигоду можна зробити ще явнішою, підключивши опцію «Безлімітні SMS» – ви платите всього 50 рублів, а отримуєте можливість відправляти повідомлення в немислимих кількостях. Опція підключається на 30 днів.

Інтернет, роумінг та виклики по світу

Найцікавіше на тарифах Yota – це інтернет. Тут абонентів із Кургану засмутить відсутність безліміту. Зате є безлімітний трафік для соцмереж та месенджерів. Одна підключена соцмережа коштує 20 рублів, один месенджер - 10 рублів. До списку соціальних мереж увійшли вітчизняні «ВКонтакті» та «Однокласники», а також закордонні «Твіттер», «Інстаграм» та Facebook. Доступні інтернет-месенджери – Скайп та Телеграм, Viber та WhatsApp.

Межгорода немає – це великий плюс. Немає Yota і роумінгу по Росії. Виїжджаючи за межі Кургану на термін менше 30 днів, ви користуватиметеся домашнім тарифом. У поїздках тривалістю понад місяць тариф зміниться на «Регіональний». Його відмінності – підвищена абонплата, інше наповнення щомісячних пакетів.

Якщо вам потрібні ціни на міжнародний роумінг та міжнародні дзвінки, загляньте на сайт Йоти – тут на вас чекатимуть два онлайн-калькулятори. Роумінг за кордоном привертає увагу системою контролю витрат інтернет-трафіку та месенджерами, які працюють за будь-якого балансу. Ціни на дзвінки та SMS приблизно такі самі, як і у конкурентів – десь низькі, а десь шалено високі.

Безлімітний інтернет для модемів та роутерів

Оператор Йота не в змозі запропонувати в Кургані те, що він пропонує в інших регіонах – це безлімітний мобільний інтернет для модемів та роутерів.Тут не розгорнуті мережі 4G. Це засмучує, але сподіватимемося, що в майбутньому ситуація зміниться на краще. На даний момент ви можете скористатися послугами дротових провайдерів або підключитися до інших операторів. Щоправда, в останньому випадку на вас чекатимуть обмеження щодо трафіку.

Безліміт для планшетів

Якщо з інтернетом для модемів та роутерів все погано, то з інтернетом для планшетних ПК все дуже добре. У Кургані Yota запустила єдиний тариф з відсутністю лімітів з трафіку та швидкості. Підключіть мобільний інтернет та забудьте про постійний пошук точок доступу Wi-Fi. До речі, конкуренти не мають аналогів цьому тарифу.

Тариф для планшетів від Yota вигідний відсутністю роумінгу по Росії. Він працюватиме у Кургані, інших населених пунктах Курганської області, у сусідніх регіонах, а також в інших точках країни. Найвигідніший тариф – на рік. Він коштує 3300 рублів без можливості автоматичного продовження (воно тут і не потрібно).

Наступний тариф надає інтернет для планшетів на місяць. Абонентська плата становить 450 рублів, можливе підключення автоподовження. Добовий доступ обійдеться в 50 рублів.

Зона покриття та офіси обслуговування

Давайте подивимося, як працює Yota в Кургані та Курганській області – йдеться про зону охоплення. У вічі відразу впадає відсутність 4G LTE. Отже, ні про який швидкісний доступ до інтернету не може йтися. У регіоні працюють мережі другого і третього покоління, їх покриття охоплює майже всі населені пункти, як дрібні, так і більші.

Офіс Yota представлений у Кургані в єдиному екземплярі. Єдина точка обслуговування знаходиться у торговому центрі «Ріо» за адресою: вул. Невежина, д. 3/10. Тут обслуговуються фізичні та юридичні особи, продаються SIM-картки.