Тарифи на стільниковий зв'язок Йота в Ярославлі та Ярославській області

Anonim

Основні переваги оператора Йота – зона покриття, що збігається з МегаФоном, реально безлімітний інтернет для ПК, мобільний зв'язок з гнучким тарифним планом. Він працює по всій Росії, діставшись і Ярославської області. Стільниковий зв'язок Йота в Ярославлі запропонує мешканцям цього старовинного міста цікаві тарифи для різноманітних пристроїв. А для придбання SIM-карток у регіональному центрі працюють кілька офіційних офісів. Детальна інформація з цих та інших питань – у нашому огляді.

Адреса салонів Йота в Ярославлі

У Ярославлі проживають понад 600 тис.людина. І багато хто з цих людей є вірними абонентами Йоти. Щоб забезпечити клієнтів SIM-картами та обладнанням, а також послугами з обслуговування, оператор відкрив у місті п'ять своїх офісів. Ще два салони Йота знаходяться в Рибінську. Ось їх адреси у вигляді списку:

  • ТЦ «Віконда» – м. Рибінськ, вул. Бабушкіна, д. 29;
  • ТЦ «Сінна площа» – м. Рибінськ, вул. Герцена, 62;
  • ТЦ «Альтаїр» – м. Ярославль, пр-т Ленінградський, буд. 123;
  • ТЦ «Ріо» – м. Ярославль, шосе Тутаєвське, д. 1;
  • ТЦ «Аура» - м. Ярославль, вул. Перемоги, буд. 41;
  • ТЦ «Глобус» – сел. Червоний Бір, стор. 1;
  • ТЦ «Вернісаж» – вул. Дорожня, буд. 6, літ. А.

Корпоративні клієнти обслуговуються в усіх офісах, за винятком салону в Рибінську, в торговому центрі «Сінна площа». Якщо потрібна допомога контактного центру, зателефонуйте за номером оператора 8-800-550-00-07.

Огляд охоплення мережі

Зона покриття Yota в Ярославській області досить пристойна. Найбільше нас цікавить охоплення 4G, оскільки саме тут працюватиме реальний безліміт для модемів та роутерів – у мережах інших поколінь він не працює.

Поглянувши на офіційну карту, ми виявимо сигнал Йота 4G LTE не тільки в Ярославлі, а й у його найближчих передмістях – це сел. Червоний Бір, Кузнєчиха, Щедріно, Лісова Поляна, Ярославка, Михайлівський та багато інших. Також мережі четвертого покоління розкинулися у Рибінську та Тутаєві. А ось у Ростові (не той, що на Дону) покриття немає.

Офіційна карта складається на основі комп'ютерної моделі і часто не враховує реальну ситуацію. На щастя, існують сервіси, здатні показати діючу картину прийому на основі оцінок користувача.Результат роботи одного такого сервісу ви побачите на карті. Тут можна переключатися між мережами різних операторів і поколіннями зв'язку від 2G до 4G.

Зона покриття Yota в Ярославлі

Діючий тариф для смартфона

Тарифи Yota в Ярославлі для смартфонів і телефонів не вражають своєю різноманітністю. Але нічого страшного в цьому немає – різноманітність забезпечується за допомогою гнучкого тарифного плану, аналогів якому інші оператори майже не мають. Його суть полягає у можливості самостійного вибору пакетів тарифів та хвилин – це неймовірно зручно.

Жителі Ярославля та Ярославської області можуть скомпонувати свій власний тариф із наступних пакетів:

  • Хвилини по всій Росії – на будь-які стаціонарні телефони та мобільні трубки. Кількість хвилин від 300 за 230 рублів до 5000 за 1700 рублів.
  • Трафік під серфінг, пошту та будь-які інші цілі – від 5 Гб за 80 рублів до 30 Гб за 300 рублів.
  • Анлім для соціальних мереж - 15 рублів за кожен сервіс. Перелік соцмереж – «ВКонтакте» та «Однокласники», «Фейсбук» та «Інстаграм», «Твіттер»;
  • Анлім для месенджерів - 10 рублів за один сервіс. До переліку месенджерів увійшли Телеграм і Скайп, а також WhatsApp і Viber.

Термін надання пакетів – 30 днів. Тобто абонентська плата списується кожні 30 днів, а не через кожен місяць. чим запам'ятовувати громіздкі USSD-команди.

Якщо абоненту захочеться внести зміни до набору послуг, йому потрібно відкрити програму, тапнути за відповідним лічильником та вибрати інший пакет хвилин або трафіку. Внесені зміни набудуть чинності з наступного 30-денного періоду, але не раніше.Якщо додаткові послуги потрібні зараз (поточні набори вичерпалися), скористайтесь додатковими опціями:

  • 5 Гб за 100 рублів - додатковий трафік для інтернету.
  • 100 хвилин за 150 рублів - витрачайте їх на дзвінки по всій Росії.

Без додаткового пакета вартість однієї хвилини по Росії складе 1, 9 руб./хв. Що стосується трафіку, то при його вичерпанні встановлюється швидкісний ліміт - 64 кбіт/сек.

Опція «Безлімітні повідомлення»

Ця опція робить спілкування для абонентів стільникового зв'язку Йота вигіднішим, відкриваючи SMS-безліміт. Абонплата - 50 рублів за 30 днів. Повідомлення в рамках опції можуть бути надіслані на будь-які номери країни. Є й приємний бонус – разом із SMS-безлімітом включається MMS-безліміт на аналогічних умовах. Вартість відправлення повідомлень будь-якого типу без опції складає 1, 9 руб./шт.

Дзвінки по Росії та світу

За голосові виклики по країні абонентам Йота з Ярославля доплачувати не доведеться. Виділені в рамках тарифу для смартфонів хвилини можуть витрачатися на дзвінки в будь-яких внутрішньоросійських напрямках.

Дзвінки по світу тарифікуються згідно з встановленими Йотою розцінками. У табличному вигляді вони ніде не прописані, для уточнення вартості дзвінків створено зручний онлайн-калькулятор. Він розташований на сайті Йоти, в розділі «Роумінг». Вкажіть в пошуковій країні країну та отримайте інформацію про вартість дзвінків.

Вирушаємо в подорож

Сотовий зв'язок Йота відкриває перед жителями Ярославля вигідні умови тарифікації в роумінгу по Росії та світу. Внутрішньомережевого роумінгу немає – виїжджаючи до інших регіонів, абоненти продовжують спілкуватися за домашнім тарифом. Це дуже зручно, тому що не потрібно думати про вартість того чи іншого дзвінка.

Ситуація змінюється, коли поїздка триває понад 30 днів. У цьому випадку активується тариф "Регіональний". Його особливості:

  • Абонентська плата вища на 5-30%, залежно від наповнення.
  • Відмінні від пакетів послуг, що діють в Ярославлі.

Вхідні дзвінки залишаються безкоштовними.

Вирушаючи в інші країни, рекомендується обов'язково підключитися до Йоти, зазирнувши до найближчого офісу в Ярославлі. міжнародний роумінг, а відразу перейдемо до перерахування переваг:

  • Месенджери, що зберігають працездатність у країнах з онлайн-роумінгом. Навіть якщо баланс підійде до нуля, вони все одно залишаться в роботі – спілкуйтеся з друзями та близькими, вирішуйте проблеми із нестачею коштів. Такі умови є унікальними.
  • Можливість активувати пакет безкоштовних вхідних дзвінків. Абонентам надаються по 30 хвилин на добу. Абонентська плата - 39 руб. / День.
  • В мережі Йота працює система контролю трафіку. Вона підраховує споживані мегабайти, відстежуючи черговий поріг – 40 Мб. Як тільки поріг буде досягнуто, зв'язок із інтернетом перерветься. Щоб відновити з'єднання необхідно підтвердити свої наміри. Тим самим забезпечується захист від перевитрати – трафік у роумінгу дорогий.

Обов'язково підключіться до Йоти, якщо збираєтеся до інших країн.

Внутрішньомережевий безліміт

Це ще одна перевага стільникового зв'язку від Йота. Навіть якщо закінчиться поточний пакет хвилин, для абонентів залишається доступний безліміт в мережі - на будь-який телефон Йота, як в Ярославлі, так і в інших російських містах. Окремої плати за безліміт немає.

Тарифи на інтернет для комп'ютера

Діючий тариф Йота для смартфонів не передбачає доступу до безлімітного інтернету – він зник у січні 2017 року. Але на тарифних планах для модемів роутерів він є. Давайте вивчимо поточні ціни.

Тарифи Yota у Ярославлі поділяються на три категорії – з оплатою на 30 днів, з оплатою на рік, з оплатою на невеликі терміни. Ось подробиці:

  • Тарифи на 30 днів – швидкість від 64 кбіт/сек до максимуму (залежить від завантаженості базових станцій). Абонентська плата - від 0 до 900 рублів. На швидкості 64 кбіт/сек інтернет працює безкоштовно, у тому числі за відсутності грошей на балансі. Швидкість регулюється через особистий кабінет на сайті Йота.
  • Тарифи на рік – 5400 рублів за канал на 5 Мбіт/сек, 6900 рублів за канал на 10 Мбіт/сек, 9000 рублів за канал із максимально можливою швидкістю. Тут є одна тонкість – перед внесенням річного платежу не забудьте протестувати доступну швидкість у вашому районі, щоб не змарнувати гроші.
  • Тариф на 2 або 24 години - за 50 і 150 рублів. Трафік на тарифному плані не враховується, швидкість не обмежується.

Для доступу до інтернету необхідний модем або роутер з підтримкою 4G LTE.

В мережі зустрічається багато негативних відгуків про оператора Йота. І це цілком закономірно, оскільки абоненти часто незадоволені плаваючою швидкістю. Причому така поведінка мережі – це норма. Якщо хочеться стабільності, підключайтеся до провідних провайдерів.

Тариф для планшета

Йота пропонує абонентам із планшетами просто шикарні умови:

  • Роумінг по Росії - відсутня.
  • Трафік – без лімітів та інших умов.
  • Швидкість – без лімітів (крім обмежень на роздачу і торренти).
  • Розумні ціни - 50 рублів на добу, 400 рублів на місяць або 3000 рублів на рік.

Період оплати вибирається через мобільний додаток.