Тарифи Йота в Мурманську та Мурманській області

Anonim

Переваги стільникового оператора Йота – гнучкі тарифні плани, реальний безліміт на комп'ютері та планшеті, широка територія покриття. Компанія працює майже у всіх російських регіонах, діставшись холодної Мурманської області. Тарифи Йота в Мурманську одні з найдешевших по країні є області, де зв'язок коштує дорожче. Про це буде розказано в нашому огляді.

Покриття та обслуговування

Підключитися до мережі Йота в Мурманську можна двома способами:

  • Купивши SIM-карту в офіційному офісі.
  • Купивши її в одному з партнерських салонів зв'язку – у місті їх кілька десятків.

Перший офіційний офіс розташований у торговому центрі «Мурманськ Молл», за адресою: вул. Леніна, буд. 32. Другий знаходиться у ТЦ «Північне Нагірне», за адресою: пр. Кольський, буд. 158. Тут обслуговуються не тільки фізособи, а й корпоративні клієнти. Крім SIM-карток, в офісах Йота реалізуються модеми та роутери. Тут можна замовити роздруківку дзвінків, написати ту чи іншу заяву, переоформити номер або замінити SIM-картку у разі пошкодження або втрати.

Зона покриття Йота в Мурманську та Мурманській області досить широка. Тут працюють мережі всіх чотирьох поколінь, у тому числі і 4G. , Оленегорську, Відяєво та Заозерську.Тобто у списку присутні як великі, так і дрібні населені пункти.

Зона покриття Yota в Мурманську

Тарифний план для смартфона

Почнемо огляд тарифних планів з налаштованого тарифу для смартфонів та звичайних телефонів. Тут немає звичної фіксованої кількості хвилин та трафіку – обсяг пакетів вибирається абонентами самостійно. Для керування тарифом передбачено мобільний додаток – він доступний у Play Market, App Store та Windows Phone Store.

Процес підключення до мережі Йота відбувається так:

  • Купуємо в будь-якому офісі Йота в Мурманську SIM-карту.
  • Встановлюємо її в телефон.
  • Скачуємо мобільний додаток та активуємо сімку.
  • Вибираємо кількість хвилин та обсяг трафіку на 30 днів.

Так, саме на 30 днів, а не на місяць.

Кількість хвилин і гігабайт у пропонованих пакетах визначається оператором Йота. На вибір клієнтів доступні такі пакети дзвінків по Росії:

  • 250 хвилин за 250 рублів.
  • 400 хвилин за 300 рублів.
  • 600 хвилин за 400 рублів.
  • 2000 хвилин за 800 рублів.
  • 5000 хвилин за 1700 рублів.

На додаток до цього кожен абонент отримує внутрішньомережевий безліміт по всій Росії.

Трафік надається у складі наступних пакетів:

  • 7 Гб за 100 рублів.
  • 12 Гб за 150 рублів.
  • 20 Гб за 200 рублів.
  • 30 Гб за 300 рублів.

Разом, мінімальна абонплата на тарифі Йота для смартфонів і телефонів становить 250 руб./30 днів.

Як могли помітити читачі, безлімітного інтернету для мобільних телефонів та смартфонів на тарифі від Йоти немає. Його не стало в січні 2017 року, коли замість безліміту було запущено пакети трафіку. Одночасно з цим абонентам став доступний безліміт для месенджерів та соціальних мереж – послуги активуються окремо один від одного. Один месенджер коштує 10 руб./30 днів, соцмережа – 20 руб./30 днів.

Для найактивніших абонентів із Мурманська приготовлено дві корисні опції:

  • «5 Гб за 100 рублів» - додатковий трафік для тих, хто вичерпав включений пакет. В іншому випадку швидкість падає до 64 кбіт/сек.
  • «100 хвилин за 150 рублів» – для тих, кому було мало вихідного пакета.

Без підключення пакета дзвінків вартість однієї хвилини по Росії складе 1, 9 руб.

Опція для безлімітних повідомлень

Багато абонентів вже й забули, як це робити – надсилати MMS. Щодо SMS, то текстові повідомлення залишаються «на плаву», хоч вони й не приносять операторам колишнього прибутку. Відправка одного повідомлення (SMS або MMS - без різниці) по Мурманську і всієї Росії на Йоті коштує 1, 9 руб. / Шт. на будь-який мобільний телефон. Якщо потрібний безліміт, він підключається окремо – у вигляді опції "Безлімітні повідомлення". Абонентська плата складає 50 руб./30 днів, лімітів на відправлення повідомлень немає.

Межгород та міжнародні дзвінки

Тут абонентів Йота з Мурманська та Мурманської області чекає приємний сюрприз – міжміська немає. Усі хвилини, що надаються в рамках тарифу, витрачаються на дзвінки по всій Росії, як на мобільні, так і на стаціонарні телефони.

З міжнародними викликами все не так райдужно. Вони оплачуються, але вже за зовсім іншими тарифами – розцінки приблизно такі самі, як і в інших стільникових операторів.Уточнити ціни легко – зайдіть на сайт Йоти в розділ «Роумінг», викличте перевірочну форму та вкажіть країну, в яку потрібно зателефонувати. за цим напрямком.

Роумінг по Росії та світу

У подорожах світом SIM-карта Йоти стане вірним супутником кожного абонента з Мурманська. У міжнародному роумінгу на них чекають:

  • Пакети безкоштовних вхідних дзвінків – 30 хвилин за 39 рублів на день (всього один пакет на добу).
  • Месенджери, що працюють – у країнах, де діє онлайн-роумінг (а це майже всі популярні напрямки), месенджери працюватимуть навіть за відсутності грошей на інтернет.
  • Система контролю трафіку – інтернет-трафік у роумінгу дорогий, тому Йота обмежує його споживання, піклуючись про абонентів.

Також заявляється низька вартість дзвінків у міжнародному роумінгу, але за фактом ціни можна порівняти з конкурентами.

Тарифний план для інтернету

Інтернет від Йоти доступний навіть за нульового балансу. Це нонсенс, оскільки подібних умов конкуренти просто не мають. Але швидкість обмежена до потворних 64 кбіт/сек – цього недостатньо для серфінгу, але вистачить для месенджерів (та й у текстовому режимі). Давайте розглянемо умови обслуговування докладніше.

Йота пропонує абонентам з Мурманська тариф з безлімітним інтернетом. Він доступний на модемах та роутерах, що працюють у мережах 4G. Підключившись до мережі, абоненти матимуть змогу вибрати швидкість доступу через особистий кабінет. Умови обслуговування змінюються миттєво, водночас відбувається перерахунок абонплати. Тобто знижуючи швидкість до нуля в ті дні, коли інтернет не потрібен, ми можемо заощадити гроші на балансі.

Швидкість в 416 кбіт/сек коштує в Мурманську 300 рублів, 1 Мбіт/сек - 450 рублів. За канал на 3,5 Мбіт/сек доведеться віддати 650 рублів, а 7,2 Мбіт/сек обійдуться в 750 рублів.За 850 руб./30 днів абоненти отримують канал з максимально можливою швидкістю - вона може досягати 20 Мбіт/сек і вище, залежно від завантаженості мережі Йота.

Також у Мурманську працюють додаткові тарифи:

  • Максимальна швидкість - абонентська плата становить 9000 руб. / Рік.
  • 10 Мбіт/сек – платіж протягом року становить 6900 рублей.
  • 5 Мбіт/сек – 5400 рублів цілий год.
  • Безліміт на 4 години – 50 рублів.
  • Безліміт на 24 години – 150 рублів.

Всі подані тарифи не гарантують надання зазначеної швидкості. Наприклад, сплативши 10 Мбіт/сек на рік вперед, ви можете отримати канал всього на 3-4 Мбіт/сек – все залежить від завантаженості мережі. Для перевірки доступної швидкості рекомендуємо скористатися послугою «Тест Драйв» – можливість купити модем або роутер із можливістю його здачі назад.Також послуга надає 3 дні безліміту.

Для доступу до мережі Йота можуть використовуватися будь-які модеми з підтримкою 4G. Те саме стосується роутерів. Устаткування продається в офіційних офісах Yota, а також партнерських салонах. Найпростіший модем коштує 1900 рублів, роутер - 2900 рублів. Управління тарифом здійснюється через особистий кабінет.

Тарифний план для планшета

Тарифи Йота в Мурманській області забезпечують недорогий зв'язок – явним доказом є тарифний план для планшетних ПК. Ось його переваги: ​​

  • Вибирається абонентами період оплати – оплачуйте інтернет на день, місяць чи цілий рік вперед. Чим більший термін, тим дешевшим доступ;
  • Відсутність роумінгу по Росії – вихідний тариф працює в Мурманську, на всій території регіону та по всій країні;
  • Немає лімітів з трафіку та швидкості – безперечний плюс.

Планшети можуть працювати в мережах будь-яких поколінь (як і смартфони). Тому інтернет на них буде скрізь, де є Йота. Доба доступу коштує 50 рублів, місяць – 400 рублів, рік – 3000 рублів. Для вибору періоду та проведення оплати використовується мобільний додаток Йота для планшетів. Найдешевше коштує річна оплата, а на помісячному тарифі абонентів чекає функція автоматичного продовження.