Йота в Білгороді та Білгородській області: тарифи

Anonim

Вибираючи стільникового оператора, не забудьте згадати про те, що? крім «великої четвірки», у Росії працює Йота. Її зв'язок доступний майже у всіх регіонах країни. І віддалені північні та далекосхідні регіони не є винятком. У цьому огляді ми вивчимо тарифи Йота у Білгороді. У Білгородській області повно абонентів, яким потрібний недорогий голосовий зв'язок та швидкісний інтернет. Yota зможе подарувати їм і те, і інше.

Тариф-конструктор для телефону

Для початку поговоримо про тариф Йота для звичайних телефонів та смартфонів. Колись тут був доступний безлімітний інтернет, який привертає увагу тисяч людей.А потім він зник – замість нього абонентам стали пропонуватися пакети трафіку Влітку 2017 року Йота оновлює тариф для смартфонів і робить його неймовірно гнучким. Тепер обсяг кожної послуги обирається абонентами самостійно.

Інтернет-трафік для абонентів Йоти з Білгорода представлений чотирма пакетами:

  • 5 Гб – вистачить для нерегулярного серфінгу, отримання повідомлень, читання новин та перегляду пошти. Абонплата становить 80 рублів.
  • 10 Гб – збільшений пакет більш вимогливих абонентів за 100 рублей.
  • 20 Гб – для перегляду відео, прослуховування музики та радіо у форматі онлайн, серфінгу. Абонентська плата - 200 рублів.
  • 30 Гб – величезний пакет трафіку будь-яких потреб за 300 рублей.

Абонентська плата списується за період тривалістю 30 днів, а не за місяць. Те саме стосується всіх інших пакетів і опцій.

Кожен абонент може вибрати пакет трафіку відповідно до своїх потреб. Аналогічно вибираються хвилини по Росії:

  • 200 хвилин – для мовчазних абонентів. Платіж за 30 днів становить 200 рублів.
  • 500 хвилин – достатньо більшості, абонплата – 250 рублей.
  • 800 хвилин за 300 рублів – для активніших абонентов.
  • 2000 хвилин по 800 рублів - підійде для ділових людей і любителів голосового спілкування.
  • 5000 хвилин за 1700 рублів – для тих, хто звик вирішувати всі проблеми та питання телефоном.

Придбавши SIM-карту в одному із салонів Йота в Білгороді, абоненти встановлюють на свій смартфон додаток, вибирають потрібні обсяги послуг та користуються – це дуже зручно.

Додатковий трафік

На початку 2017 року потенційні абоненти з Білгорода втратили безлімітний інтернет – він залишився активним лише у старих клієнтів. Для «новачків» пропонуються вищезгадані пакети трафіку. Незважаючи на відключення безліміту, Йота все-таки подбала про своїх майбутніх клієнтів і запропонувала їм додатковий трафік для соціальних мереж та месенджерів.

Як показує статистика, більшість людей не користуються нічим, крім месенджерів та соціальних мереж. Вони цілими днями переглядають стрічки подій, викладають фотографії, обмінюються швидкими повідомленнями, споживають інший контент. Для цих людей було запропоновано безлімітний трафік – він оплачується для кожного сервісу окремо:

  • Соцмережі – 20 руб./шт., до списку увійшли популярні «Інстаграм», «ВКонтакте» та «Однокласники», а також «Фейсбук» та «Твіттер».
  • Месенджери – 10 руб./шт., до списку увійшли лише найпопулярніші сервіси – це WhatsApp, Viber, Telegram та Skype (тільки лідери).

Потрібні сервіси вибираються та підключаються через мобільний додаток Йота.

Тарификація понад пакет

Тариф для смартфонів від Йота будується на базі пакетів. Якщо якогось із них не вистачає, можна вибрати інше наповнення. Але воно набуде чинності лише в наступному періоді. У поточному періоді при вичерпанні пакетів виклики тарифікуватимуться щохвилини (1, 9 руб./хв по Білгороду та Росії), а швидкість інтернету впаде до 64 кбіт/сек.

Відновити швидкість доступу допоможе пакет на 5 Гб за 100 рублів - дешевше не знайти. Підключайте ці пакети в будь-яких кількостях та насолоджуйтесь швидким інтернетом. Знизити вартість дзвінків по Білгороду та Росії допоможе пакет зі 100 хвилин за 150 рублів - вийде всього 1, 5 руб./хв.Кількість пакетів не обмежена. Для їх підключення скористайтесь зручним мобільним додатком.

Дзвінки за кордон

Зателефонувати з Білгорода за кордон дешевше зі стаціонарного телефону або через IP-телефонію – там тарифи нижчі. На Йоті на абонентів чекають розцінки середнього рівня, приблизно такі ж, як і у конкурентів. Вони не публікуються списком, для їх уточнення слід скористатися формою на веб-ресурсі оператора. Вкажіть тут напрямок виклику та отримайте чинні ціни.

Роумінг

Подорожувати з Йотою країною та світом дуже вигідно. Міжнародний роумінг обіцяє абонентам з Білгорода мессенджери, що працюють завжди, пакети нетарифікованих вхідних викликів за 39 руб./день, а також систему стеження за трафіком (вона перериває зв'язок кожні 40 Мб, щоб не розорити абонента). Ознайомтеся з цінами на роумінг в однойменному розділі на сайті Йоти.

У роумінгу по Росії абонентів чекає наступна тарифікація:

  • За домашнім тарифом – якщо поїздка займає менше 30 днів.
  • За тарифом «Регіональний» – включається у більш тривалих поїздках та передбачає іншу тарифікацію.

Але вхідні в будь-якому випадку залишаються безкоштовними.

SMS та MMS

У зв'язку з широким поширенням месенджерів послуги SMS та MMS потроху втрачають свою актуальність. Але попит на них, як і раніше, є. можливість користуватися SMS та MMS у необмежених кількостях, підключивши опцію «Безлімітні повідомлення» за 50 руб./міс.

Підключаємося до інтернету

У цьому розділі нашого огляду ми вивчимо тарифи для безлімітного інтернету, що діють у Білгороді. Вони не найдорожчі по країні, максимальна вартість доступу становитиме 900 руб./30 днів повного безліміту.

Найбільший попит у Йоти мають тарифні плани з оплатою на 30 днів – абонентська плата залежить від обраної швидкості.Мінімальна межа – 128 кбіт/сек, абонентська плата не стягується. На нього можна перейти добровільно, заощаджуючи на оплаті. При обнуленні балансу він активується автоматично.

Мінімальний поріг з абонентською платою - 320 кбіт/сек за 250 рублів. Для серфінгу радимо вибрати більш пристойну швидкість - 1 Мбіт/сек за 400 рублів. Якщо потрібний перегляд відео в середній якості, вибирайте 3,1 Мбіт/сек за 550 рублів. А за 750 рублів ви отримаєте потужний канал на 8 Мбіт/с. Доступ максимальної швидкості коштує 900 руб./мес.

Взагалі, швидкість на Йоті – це болюче питання для кожного користувача з Білгорода. Якщо ви обираєте тариф на 8 Мбіт/сек, це ще не означає, що ви отримаєте саме таку швидкість. Відгуки свідчать про її значні коливання. Вона то злітає до встановленого рівня, то так само швидко може «скочитися» до черепаших величин.

Тарифи з оплатою на рік

Найпростіший спосіб заощадити на абонентській платі – внести її на рік вперед. За це Йота зробить невелику знижку. У Білгороді працюють три тарифи з річною оплатою:

  • З максимальною швидкістю доступу - 9000 руб. / Рік.
  • Са швидкістю 10 Мбіт/сек – 6900 руб./год.
  • Со швидкістю 5 Мбіт/сек – 5400 руб./год.

Тут абонентів чатує одна небезпека – вони можуть не отримати необхідну швидкість. Є можливість, що, оплативши 9000 рублів, вони отримають канал на 2-3 Мбіт/сек або менше. Щоб уникнути цього, рекомендуємо провести тестування зв'язку. Сплатіть спочатку помісячний тариф із потрібною швидкістю, перевірте працездатність Мережі, після чого вносите річну оплату.

Короткострокові тарифи

Таких тарифних планів два:

  • На 2 години – 50 рублів одноразово.
  • На 24 години - 150 рублів одноразово.

Під час оплаченого періоду жодних лімітів на трафік і швидкість немає.

Тарифний план для планшета

Йота готова запропонувати користувачам з Білгорода лише один тарифний план для планшетних ПК. Це не мінус, а навпаки, плюс. Пропонований тарифний план дає абонентам безлімітний трафік на максимально можливій швидкості. Річна абонентська плата становить 3000 рублів, місячна – 400 рублів, добова – 50 рублів. Абоненти зможуть переміщатися зі своїм планшетом по всьому Білгороду, виїжджати за межі регіону – жодного роумінгу та доплат не буде.

Охоплення оператора в регіоні

Зона покриття Yota у Білгородській області не блищить широким охопленням мереж стандарту 4G LTE. Він присутній лише на території Білгорода. У всіх інших населених пунктах у оператора Yota працюють мережі другого та третього поколінь. Таким чином, доступ до безлімітного інтернету через модеми та роутери є лише у тих, хто проживає у регіональній столиці. А ось смартфони та планшети зможуть працювати у всіх мережах.

Зона покриття Yota в Білгороді

Адреси офісів обслуговування

У Білгороді в оператора Yota працюють три офіси. Вони розміщуються за такими адресами:

  • ТЦ «Ріо» – пр-т Богдана Хмельницького, д. 164.
  • ТЦ «Сіті Молл» – вул. Щорса, буд. 64.
  • ТЦ «МегаГрінн» – пр-т Богдана Хмельницького, д. 137т.

Фізичні особи можуть звертатися до будь-яких офісів, корпоративні клієнти – тільки в останній.