Як змінити тариф на Йоті

Anonim

Користуватися послугами зв'язку від оператора Йота легко та приємно. Адже цей оператор подарував абонентам дуже зручну штуку – мобільний додаток. З його допомогою активується SIM-картка, підключаються додаткові пакети трафіку, поповнюється баланс. Поміняти тариф на Йоті простіше, ніж запалити сірник – достатньо зайти у додаток та активувати там той чи інший пакет на наступний період. Про все це розповість наш детальний огляд.

Особливості оператора Йота

Поміняти тариф на телефоні, в якому стоїть SIM-карта Йота, дуже легко – для цього не потрібно запам'ятовувати команди або писати заяву в офісі.Достатньо скористатися мобільним додатком для керування своїм номером. Можна сказати, що цей оператор має лише один тариф (хоча є й деякі інші). Його головна відмінність – гнучкість. Якщо традиційні тарифні плани від конкурентів пропонують фіксовані набори послуг, то цей набір можна налаштувати на свій смак.

Друга відмінність – тариф на Йоті діє не місяць, а 30 днів. Це дуже зручно з огляду на той факт, що в місяцях різна кількість днів. Вибираючи пакет хвилин і пакет трафіку вперше (після активації сімки), ми вибираємо його на поточний період. Якщо ж внести зміни, обравши інші пакети, вони набудуть чинності тільки в наступному періоді, а не в поточному.

Як поміняти тариф на телефоні

Встановити тариф на Yota, відмінний від поточного, справа п'яти хвилин. Відкриваємо мобільний додаток, натискаємо на пакет хвилин і змінюємо наповнення, вибравши більший чи менший пакет.Аналогічним чином чинимо з інтернет-трафіком. Зміни набудуть чинності лише з наступного періоду (коли закінчаться поточні 30 днів). Якщо підключити безлімітні соцмережі або месенджери, вони почнуть працювати відразу ж.

Якщо потрібні хвилини та трафік у поточному періоді, топніть по лічильнику відповідної послуги та скористайтеся кнопкою додавання хвилин або гігабайт. 100 додаткових хвилин коштують 180 рублів, 5 Гб – 100 рублів. Якщо не продовжити трафік, швидкість впаде до 64 кбіт/сек.

Поміняти тариф на Йота без програми можна трьома способами:

  • Через USSD-команду 106.
  • Через офіси обслуговування.
  • Через онлайн-чат у додатку або на сайті Йота.

Для підключення додаткового пакета з 5 Гб передбачена USSD-команда 605, активація пакета зі 100 хвилин здійснюється командою 602.

Деякі приховані тарифні плани

Якщо на рахунку немає грошей для зняття абонентської плати, автоматично включається тариф «Базовий» – без абонентської плати, дзвінки всередині мережі та по домашньому регіону коштують 2, 5 руб./хв, на інші телефони в країні - 3, 5 руб. / Хв, SMS і MMS по Росії - 2, 5 руб. / Шт, доступ в інтернет обмежений.

Зміна тарифу на Йоті може бути проведена через офіси обслуговування. Тут підключаються такі тарифні плани:

  • «Базовий помегабайтний» - розцінки такі ж, як і на тарифі «Базовий», вартість 1 Мб інтернету становить 9, 9 руб.
  • «Посекундний» – не найвигідніша пропозиція від Йота, оскільки одна секунда на будь-який телефон у країні коштує 10 копійок. Отже, хвилина зв'язку виливається в 6 рублів - це руйнівно. Вартість SMS і MMS становить 2, 5 рубля.

На ці тарифи можна перейти в офісі або під час дзвінка до контактного центру.

Як змінити тариф на планшеті

Перейти на інший тариф на планшетному ПК допоможе мобільний додаток Йота. Фактично тут змінюється лише період оплати – доба, місяць чи рік. Завантажте програму з Play Market, App Store або Windows Phone Store та керуйте своїм ТП на планшеті. Ця ж програма допоможе поповнити баланс або отримати допомогу фахівців контактного центру.

Як змінити ТП на модемі

Зміна тарифів Yota на модемах і роутерах проводиться не через додаток, а через особистий кабінет на сайті оператора. пройдіть в панель управління та поміняйте тарифний план. Абонентам доступні такі види тарифів:

  • На 30 днів – з регулюванням швидкості від 64 кбіт/сек до максимально можливої ​​позначки.
  • На 2 або 24 години – для короткочасного виходу в інтернет.
  • На рік – найекономічніші тарифні плани для любителів економити гроші.

Зміни за швидкістю набувають чинності моментально. Якщо ви маєте якісь труднощі зі зміною тарифного плану, зателефонуйте до довідкової служби або напишіть в онлайн-чат на сайті оператора.